Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joshua Zirkzee krijgt kans door afwezigheid Robert Lewandowski

Laatste update:

Joshua Zirkzee maakt zaterdagmiddag zijn basisdebuut namens Bayern München. De achttienjarige spits wordt door Hansi Flick in de punt van de aanval geposteerd tegen het TSG Hoffenheim van Alfred Schreuder. Zirkzee profiteer zo van de afwezigheid van Robert Lewandowski, die een maand aan de kant staat met een knieblessure.

Zirkzee kwam als invaller vooralsnog drie keer in actie in de Bundesliga namens der Rekordmeister en maakte tijdens die optredens twee belangrijke doelpunten. Daarnaast maakte hij ook minuten in het toernooi om de DFB-Pokal tegen datzelfde Hoffenheim en in de Champions League tegen Tottenham Hotspur.

Zirkzee moet zaterdagmiddag vanaf 15.30 uur gaan proberen om het gemis van Lewandowski op te vangen. Voor Bayern staat er veel op het spel, aangezien de voorsprong op nummer twee RB Leipzig slechts een punt bedraagt. Nummer drie Borussia Dortmund heeft vier punten minder dan de regerend landskampioen.

Opstelling TSG Hoffenheim: Baumann; Rudy, Hübner, Nordtveit; Zuber, Samssekou, Grillitsch, Baumgartner; Skov, Bruun Larsen, Bebou.

Opstelling Bayern München: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Thiago; Gnabry, Müller, Coutinho; Zirkzee.

Wat verwacht jij van TSG Hoffenheim - Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wordt heel interessant, stalen ballen van flick om dit te doen in deze fase van het seizoen.

29 februari 2020 om 15:26

Stalen ballen om de tweede spits op te stellen als de eerste geblesseerd is? Dit is gewoon een logische vervanger. Ben wel benieuwd hoe hij gaat spelen.

29 februari 2020 om 15:54

Müller kan in de punt, gnabry ook. 2e spits is hij misschien. Maar een zekerheidje was hij niet voor vdg

Wow die zag ik niet aankomen. Ben benieuwd of Zirkzee wat kan laten zien. Iemand die veel over deze jongen weet, is dit een groot talent of subtop categorie?

29 februari 2020 om 15:01

Sws een groot talent anders speel je niet bij bayern

Leuk om Zierkzee tussen dat rijtje namen te zien, lang geleden dat we een Nederlandse spits in de basis hebben gezien bij een absolute topclub. Hopelijk grijpt hij zijn kans!

29 februari 2020 om 14:54

Hopelijk maakt hij een hatrick en hebben een spits als optie bij voor Oranje.

Zin in, kijken of die een goaltje kan meepikken

Pakken die kans! Ik denk dat hij er wel eentje in weet te prikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren