Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Josep Guardiola euforisch: ‘Dat is een les voor iedere sporter’

Laatste update:

Manchester City won woensdagavond met 0-2 van Everton, waardoor de ploeg van Josep Guardiola in de Premier League weer op gelijke hoogte staat met Liverpool, dat nog een wedstrijd tegoed heeft. “Het is fantastisch. We hebben wel een wedstrijd meer gespeeld, maar dit is het beste wat we tot nu toe hebben kunnen doen”, zegt Guardiola na afloop over de inhaalrace.

Liverpool stond nog niet zo lang geleden op zeven punten voorsprong, maar in de laatste dagen is de achterstand vakkundig weggewerkt door the Citizens. “De realiteit is dat we een maand geleden tien punten achter konden staan toen we tegen Liverpool speelden”, wordt de Spaanse manager geciteerd door diverse media, waaronder Goal.

“Enkele dagen geleden konden we nog zeven punten achterstaan. Nu staan we bovenaan. Dat is ook het beste advies dat je de spelers kunt geven: geef nooit op. Dat is een les voor iedere sporter. Probeer wedstrijden te winnen, want alles kan zo anders zijn in het leven. We zijn de week goed begonnen. Eerst Arsenal (3-1 winst, red.) en nu hier. Nu komt nog een grote test (Chelsea, red.).”

“Chelsea heeft exceptionele spelers die zich zeven dagen hebben kunnen voorbereiden op de wedstrijd. Wij moeten ons nu ook voorbereiden. Als we die punten ook gaan pakken, is dat een grote stap. Het speelschema? Het is wat het is. Als je nog in vier competities actief bent, kan dit gebeuren”, besluit Guardiola.

Verwacht jij dat Manchester City landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We laten het onnodig spannend met een pittig programma voor de boeg. We gaan zien waar dit naar toe gaat!

7 februari 2019 om 09:23

Jurgen Klopp maakt het ook onnodig spannend door Clyne te verhuren, waardoor je met een middenvelder op de back positie moet spelen. Met Clyne had Liverpool in mijn ogen geen punten verspeelt tegen WHU en Leicester City.

7 februari 2019 om 13:13

Wel een gedurfde voorspelling, is clyne volgens jou een dermate kwaliteitsimpuls dat ze die wedstrijden wel hadden gewonnen? Ik betwijfel het

Als speler moet je toch gek worden van dat gewauwel van Guardiola in de pers.
Liverpool heeft echt gepiekt tijdens kerst en oud&nieuw. Dat niveau wat ze haalde valt geen seizoen vol te houden.
Dat wisten de spelers van Man City ook en Pep helemaal.
Als Liverpool gewoon wint en City verliest punten tegen Chelsea staat Liverpool gewoon weer bovenaan
Wat gaat Guardiola dan wauwelen?

7 februari 2019 om 09:23

Om kampioen te worden dien je in de PL altijd te pieken. Hoop dat Liverpool kampioen word maar heb er een hard hoofd in. En dan jouw 'Als', iets met oma en klootjes. Einde van de rit zien we waar iedereen thuis hoort. Nr 1 is kampioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren