Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joris Mathijsen ‘trots’ op beslissing Willem II om contract open te breken

Laatste update:

Joris Mathijsen blijft ook de komende jaren werkzaam bij Willem II. De technisch directeur zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2024 aan de Tilburgse club verbindt. Zijn oude verbintenis bij de Tricolores liep nog ruim twee jaar door. Mathijsen begon in 2016 als technisch manager bij Willem II en groeide al snel door tot technisch directeur.

"De koers die we enkele jaren geleden hebben ingezet begint zijn vruchten af te werpen", legt Mathijsen uit op de clubsite van de nummer vier in de Eredivisie. "De komst van het jeugdcomplex, de professionalisering van ons scoutingsapparaat en de metamorfose van de faciliteiten voor spelers en stafleden zijn ontwikkelingen die nodig zijn om onze ambities waar te maken." Er blijven echter genoeg uitdagingen over in Tilburg. "Tegelijkertijd zitten we niet stil en willen we de club in alle geledingen naar een hoger niveau tillen. Ik ben trots op het gestelde vertrouwen en heb veel zin om gezamenlijk te werken aan een mooie toekomst voor de club."

Jan van der Laak, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Willem II, is verguld met de contractverlenging van Mathijsen. "Joris heeft zich sinds zijn komst in 2016 uitstekend als technisch directeur ontwikkeld. Mede door zijn beleid zet de club in zijn totaliteit continu stappen, zoals de realisatie van het eigen jeugdcomplex, zijn de resultaten op het veld verbeterd en wordt vermogen op het veld gecreëerd."

"Door Joris te belonen met deze contractverlenging spreken de raad van commissarissen, het stichtingsbestuur en de directie het vertrouwen in hem uit en kiezen we voor stabiliteit, ambitie en een topsportmentaliteit", voegt Van der Laak daaraan toe. Willem II, dat Mathijsen als speler zes seizoenen onder contract had staan, verrast dit seizoen vriend en vijand met de vierde plaats in de Eredivisie. De formatie van trainer Adrie Koster won deze jaargang onder meer van Ajax, PSV en AZ.

Goede zet van Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meer dan terecht, weet met een kleine portemonnee leuke spelers te halen. Scout ook goed in de 2de Bundesliga, 3de Bundesliga en de Regionalliga.

Ik kan oprecht genieten van de club Willem 2. Een aantal jaar geleden was het kommer en kwel daar! Inmiddels een dikke aanwinst voor de Eredivisie met ook nog eens heerlijke spelers.

30 januari 2020 om 17:14

En een tof publiek dat een goeie sfeer maakt in het stadion! Willem II heeft voor mij ook echt de gunfactor momenteel.

Kunnen we hem niet ruilen met John de Jong? Ik vind het altijd knap wat Willem II de laatste jaren voor een spelers vastlegt. ik weet niet of dit de verdienste is van Joris Mathijsen of van de scouting (of een bepaalde scout), maar in Tilburg zit in ieder geval kennis.

30 januari 2020 om 16:08

Beide. Joris is in Duitsland een grote naam wat het makkelijker maakt om bij clubs binnen te komen. Hoofd scouting Gerard Wielaert heeft een groot netwerk in Duitsland waardoor daar veel spelers worden aangetrokken. Bovendien hebben beide ook hun contacten in Griekenland aangezien we aardig wat Grieken hebben en hebben gehad. Maar ook andere landen hebben we connecties. En met een WK finalist als TD is het gewoon makkelijker om ergens binnen te komen. De club Willem II kennen spelers vaak niet maar Joris Mathijsen kennen ze vaak wel.

30 januari 2020 om 16:41

Tjsa, de spelers kennen PSV dan weer wel van de champions league en willem 2 niet. Dat lijkt me juist makkelijker binnenkomen.

30 januari 2020 om 22:29

Maar bij Willem II heeft ie veel meer de eigen hand. Bovendien lijkt het erop dat Joris een lange termijn doelstelling heeft. Al zn acties hebben een lange termijn visie. Dat sommige op korte termijn al zichtbaar worden is mooi meegenomen maar hij heeft zijn vizier op de lange termijn gericht. Kijk naar de actie bij de jeugd, kijk naar de spelers die gehaald worden (over het algemeen zeer jonge jongens die nog een paar jaar moeten rijpen) hoe hij de organisatie neer zet wat zie op termijn gaat uitbetalen enz. Ik denk daarom niet dat ie zal vertrekken. Die wil het hier eerst afmaken en als dat lukt kan ie naar veel grotere clubs.

Honderd procent verdient man!joris levert echt geweldig werk bij Willem II, hebben gigantische stappen gezet sinds zijn komst, en er spelen echt goede spelers in Tilburg.

Niet meer dan terecht! Zeer veel respect voor hem en heel Willem II als je kijkt naar hoe ze de laatste jaren presteren met echt geen grote portemonnee!

Ben diep onder de indruk van zijn werk , sinds dat hij er is is er rust en worden er goede spelers aangetrokken !

Ongelooflijk hoe goed Willem II bezig is. Echt veel respect voor het beleid wat gevoerd wordt.

Nog een jaartje rijpen en dan de functie van John de Jong overnemen. Die mag dan weer hoofd scouting worden.

Prachtig hoe die man het doet!. Erg jaloers op zo'n vakman, maar gun willem 2 het absoluut!

Willem ll doet het erg goed en boven verwachting, van 0 centen naar een eigen vermogen van 9 miljoen, tel daarbij het kapitaal op het veld op een nieuw jeugdcomplex en spelers die weer graag in het rood wit blauw willen spelen . Tilburg is hot 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren