Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jol haalt overbodige middenvelder van Arsenal op huurbasis binnen

Laatste update:
/

Emmanuel Frimpong speelt de rest van dit seizoen voor Fulham. The Gunners maken vrijdag via de officiële kanalen bekend dat zij de 21-jarige middenvelder verhuren aan hun stadsgenoot. Het is de derde keer dat Frimpong op huurbasis vertrekt uit het Emirates Stadium. Eerder speelde hij tijdelijk bij Wolverhampton Wanderers en Charlton Athletic.

Frimpongs contract loopt na dit seizoen ten einde bij Arsenal; onduidelijk is of de club een optie heeft de samenwerking te verlengen. Afgaande op eerdere woorden van coach Arsène Wenger is men echter wel van zins de toekomst nog in te gaan met de geboren Ghanees. Wenger zei in november dat hij nog veel potentieel ziet in hem.

In het shirt van Arsenal kwam Frimpong de voorbije jaren maar tot zes competitiewedstrijden. Hij strijkt nu neer bij de nummer veertien van Engeland en gaat proberen een basisplaats af te dwingen onder Martin Jol. Fulham won sinds de winterstop één keer en remiseerde en verloor even zo vaak in de competitie. Zaterdag ontmoeten the Cottagers Manchester United in de FA Cup.

Heeft Emmanuel Frimpong in jouw ogen nog toekomst bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onee! Nu is er een plek niet meer dubbel bezet! Wat nu?? Kopen, kopen, kopen!!

25 januari 2013 om 21:45

Maar Diaby is als een nieuwe aankoop, bovendien komt Coquelin nog terug...

25 januari 2013 om 22:08

Arteta was volgensmij ook geblesseerd.

Tja, goed dat Frimpong verhuurd wordt, want hij komt nog zwaar tekort voor Arsenal. Echter vraag ik me bij hem wel af of hij ooit door zal breken, aangezien hij echt op zijn fysiek teert.

Dat ze deze transferperiode Malanda niet zullen krijgen staat zo ook wel vast
Misschien hebben ze echter al een akkoord met Zulte voor deze zomer, vandaar allicht dat ze Frimpong slechts huren.

Waarom verkoopt Wenger hem niet want hij woord weer verhuurd maar misschien komt hij wel bij Fulham aan spelen toe.

25 januari 2013 om 21:52

Omdat Wenger misschien nog vertrouwen in hem heeft. Hij is wel talentvol maar heeft een zware blessure gehad. Ik hoop dat hij fit kan blijven en zijn minuten kan maken.

25 januari 2013 om 22:00

Frimpong is geen Ramsey die Wenger bij de selectie houdt, omdat Frimpong het van zijn fysiek moet hebben. Voetballend is hij lang niet zo goed als Ramsey, en op het middenveld lijdt hij nog te veel balverlies.

Ik hoop dat hij daar zijn minuten kan maken en fit kan blijven. Succes frimmie!

Dench!!

25 januari 2013 om 22:02

Leave it yeah!

On: Hopelijk kan hij veel minuten gaan maken bij Fulham. Denk niet dat hij later een basisplaats bij Arsenal kan veroveren.. Fysiek is hij zeer sterk maar hij komt nu duidelijk nog tekort voor Arsenal. In de wedstrijden waarin ik hem heb zien spelen heeft hij me niet kunnen overtuigen.

25 januari 2013 om 22:08

Dench! You don't wanna get Frimponged!!!!!!!!!!!!

Mooi, meer middelmaat de deur uit. Hoe meer eruit hoe beter.

25 januari 2013 om 21:58

Helaas is al het middelmaat verhuurd in plaats van verkocht (bendtner, Denilson, Chamakh, Djourou, Frimpong), al zou ik Frimpong nog wel een kans geven.

25 januari 2013 om 22:08

De salarissen worden in ieder geval niet betaald en als je er veel verhuurt heb je meer kans dat er een uitblinkt, en dan pik je hem meteen op en verkoop je de rest. Best slim, als dat de bedoeling is

25 januari 2013 om 22:13

Ik heb het gevoel dat er deze zomer flink investeerd gaat worden. Er gaan een hoop nieuwe spelers komen maar er gaan ook een hoop spelers definitief vertrekken. Ik verwacht niet dat Wenger deze dagen nog serieus een poging gaat doen om iemand aan te trekken. Ik hoop voor Frimpong Dat hij kan aarden bij Fulham..

25 januari 2013 om 22:52

Niks mis mee om spelers nog in de etalage te zetten. Denilson heeft het talent om een topper te worden. Helaas ontbreekt het hem aan zelfvertrouwen en op een paar cruciale momenten raakte hij geblesseerd.

Frimpong vind ik echt een toffe gast, ik lig soms dubbel van zijn filmpjes. Over hem heb ik wel mijn twijfels. Hij moet volwassener worden in zijn spel. Hij maakt niet altijd de juiste keuzes en hij is maakt onnodig harde tackles. Voor een Dm mag hij ook sterker worden in de lucht. Al met al hoop ik dat hij veel minuten gaat maken in een Fulham shirt.

25 januari 2013 om 23:00

Denilson wordt niet top meer, hij is al 25.

En ja, Frimpong is een toffe peer inderdaad. 'leave it, stay dench or get Frimponged'.

Bij Arsenal komt hij voorlopig niet aan spelen toe, dus dan maar verhuren. Nu hopen dat Frimpong een keer niet geblesseerd raakt en gewoon veel wedstrijden gaat spelen. Ik heb nog altijd goede hoop dat Frimpong een hele goede speler voor Arsenal kan worden, maar dan moet hij wel een keer een reeks wedstrijden gaan neerzetten.

Hoop dat hij nog eens een keer zijn minuten kan maken bij Arsenal, goed dat hij nu verhuurd is. Stay Dench

Denk dat dit de laatste kans voor Frimpong is om zich te bewijzen. Want zoals hij het nu doet en de spelers die hij voor zich heeft maakt het alleen maar moeilijker.

Wie is de opvolger van Frimpong dan

25 januari 2013 om 23:25

Niet nodig. Je hebt Qoquelin Diaby en Arteta voor die positie.
En vaak spelen ze gewoon met 1 DM.

Fulham kan hem goed gebruiken, ik vermoed dat Diarra niet goeg genoeg is in de ogen van Jol en dan heb je alleen Sidwell en Karagounis voor de controlerende posities. Baird speelt er ook wel eens maar dan wordt zo pijnlijk duidelijk dat hij geen bal naar voren kan passen.

Frimmy heeft echt wel talent, hij moet het nu maar eens bewijzen en alle rand zaken eens op zij zetten. Hij is zeker geliefd door de fans door zijn liefde voor de club. Dus als Frimpong wat meer tijd aan voetbal besteedt dan komt het wel goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren