Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jol haalt oude bekende binnen als nieuwe aanvaller voor Fulham

Laatste update:

Na vijf jaar in Duitsland te hebben gevoetbald zet Mladen Petric zijn loopbaan voort in Engeland. Fulham meldt op de officiële website van de club dat de Kroatische aanvaller donderdag zijn handtekening heeft gezet onder een eenjarig contract op Craven Cottage. Petric komt transfervrij over van Hamburger SV, waar hij een aflopende verbintenis had.

/

De 31-jarige spits is een oude bekende van Martin Jol, die in het seizoen 2008/09 nog samenwerkte met Petric in Noord-Duitsland. In dat seizoen kwam de van Borussia Dortmund overgenomen Kroaat tot twaalf competitietreffers: een aantal dat hij in de drie jaren die volgde niet meer zou overtreffen. Uiteindelijk stopte de teller op 99 competitiewedstrijden en 38 doelpunten voor HSV.

Nu gaat Petric verder bij Fulham. "Ik ben een groot fan van de Premier League en het was altijd al een van mijn wensen om ooit in deze competitie te spelen", zei de Kroaat. "Fulham is een mooie club voor mij. Ik ken de manager en ik weet dat hij altijd beter wil, dus ik hoop dat we volgend seizoen met Fulham nog beter kunnen presteren dan in het vorige."

Met de komst van Petric lijkt Fulham zich neer te leggen bij het feit dat Pavel Pogrebnyak niet zal terugkeren. De Rus werd in de tweede seizoenshelft gehuurd van VfB Stuttgart en Fulham wilde hem graag definitief overnemen, maar tot een akkoord kwam het niet. Pogrebnyak gaat naar verwachting wel verder in Engeland: hij staat op het punt om een contract te tekenen bij Reading.

Mladen Petric is een versterking voor Fulham

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zowat 1 van de laatste echt goede spelers van HSV die nu ook weggaat, ze houden daar blijkbaar een serieuze leegloop. Wat VDV op dit moment in HSV ziet snap ik niet.

28 juni 2012 om 18:42

van der Vaart heeft aangegeven dat hij bij Tottenham Hotspur willen blijven kwam net nog nieuws over binnen hier bij Voetbalzone

28 juni 2012 om 18:52

Best voor hem, want hoe HSV hem zou kunnen contracteren is mij een raadsel. VDV zou het na één training al beu zijn.

Petric is denk ik wel een goede spits voor Fulham!

28 juni 2012 om 18:37

Ik vind het wel een leuke en logische overgang. Een echte momentenspeler. Af en toe briljant en van topkwaliteit, maar vaak genoeg ook niet.

Goede speler voor Fulham, beter dan Pogrebnyak als je het mij vraagt. Ik hoop dat Fulham komend seizoen nog meer van zich laat zien. Het moet best lukken met spelers als Ruiz, Petric, Dembéle, Grygera en Dempsey (om maar wat te noemen).

28 juni 2012 om 19:21

Absoluut niet beter dan Pogrebnyak als je het mij vraagt. Wat die in een half jaar bij Fulham heeft laten zien is ongekend. Je kunt zeggen dat hij echt z'n plekkie heeft gevonden in de Premier League, wel vind ik het jammer dat hij een miljoenencontract heeft getekend bij Reading.

Wat Fulham betreft zijn mijn verwachtingen ook hoog.

28 juni 2012 om 20:57

Nou ongekend is ook overdreven...hij scoorde in de eerste 3 wedstrijden, 5x maar daarna heeft ie niet veel meer laten zien. Hij had een goede start maar daarna heeft hij in de volgende 9 wedstrijden maar 1x gescoord..tsja ongekend vind ik dus inderdaad een beetje overdreven.

On: logische en goede stap voor Petric, ben alleen benieuwd of hij veel aan spelen toe komt?

Ik vindt Petric een hele goeie spits voor een ploeg als Fulham, maar Martin jol niet. Ik denk dat HSV in de problemen gaat komen als ze met deze beleid door gaan van middelmatige spelers.

28 juni 2012 om 20:08

HSV voert juist uitstekend beleid door duurbetaalde en nietstoevoegende krachten zoals Petric, Jarolim en Drobny te vervangen voor talentvolle jongens zoals Töre, Diekmeijer, Bruma en Adler(bijna rond)

Hoe kan Pogrebnyak nou bij Reading tekenen terwijl Jol met zijn Fulham hem dus laat gaan en Petric aantrekt?

Waardeloze wissel als je het mij vraagt. Had dan meer je best voor de Rus gedaan Jol. Nu haal je een over-the-top speler ipv een trefzekere getergde Pogrebnyak die bewezen heeft te kunnen scoren.

28 juni 2012 om 20:14

Pogrebnyak was geleend van Stuttgart en die willen hem natuurlijk zo duur mogelijk verkopen. Reading heeft waarschijnlijk meer geboden dan Fulham en Pogrebnyak zal ook meer kunnen verdienen bij Reading

28 juni 2012 om 20:30

Ik geloof niet dat je meer kan verdienen bij Reading, net gepromoveerd (weliswaar van een Rus) dan bij Fulham al jarenlang een subtopper/middenmotor van een oliesjeik. Ze hadden gewoon meer bij Stuttgart moeten bieden. Dom dit. Ook van Pogrb. zelf, bij Fulham krijg je hoe dan ook meer kansen tot scoren.

29 juni 2012 om 02:31

Reading heeft sinds een paar weken ook een rijke, Russische eigenaar.

Weer een goede aankoop van Fulham! Allemaal net onder de topspelers maar hele goede spelers voor Fulham, Petric, Pogrybnyak, Ruiz,riise,dembele,jonhson etc.

28 juni 2012 om 19:09

Pavel Pogrebnyak vertrekt, zo valt in de tekst te lezen, dus naar Reading.

28 juni 2012 om 19:23

Johnson is al vertrokken naar QPR en Pogrebnyak naar Reading.

Leuk voor Petric, heeft het ook wel gehad bij Hsv- 4 seizoenen gespeeld en zijn dit seizoen als 15 geëindigd ofzo.

Ach je kan Petric altijd nog op goal laten staan ;.

Goede speler, aardig schot ook alleen ben meer fan van Pogrebnyak.

Petric is met zijn 31jaar natuurlijk ook aardig op leeftijd, maar desondanks vond ik het altijd wel een goede spits. Had inderdaad zoals de meeste hier ook stiekem gehoopt op El Hamdaoui, maar helaas. Misschien dat hij dan toch naar Espanyol of Fiorentina gaat.

28 juni 2012 om 22:53

nee dan had er in de titel gestaan gehad zoiets: Jol haalt overbodige ajax spits.

Ik heb altijd wel een zwak gehad voor deze speler, maar de voorbije 2 jaar is hij geen schim van de speler die hij was met name door tal van blessures die hij opliep. Hij is waarschijnlijk als vervanger gehaald voor Pogrebnyak, ik wens hem in ieder geval veel succes in Engeland.

valt me wel op dat jol vaak niet erg inventief is met aankopen. dat deed hij bij ajax helemaal. desondanks is petric echt wel een prima speler, waardoor fulham echt een leuk (fifa) team wordt. daarmee kan hij hoge ogen gooien.

1 ding : Hoe komt Fulham aan al dat geld ? ( Om de loon alles te betalen ? )

Redelijke goede aankoop voor Fulham! Toch twee goede aanvallers weg (johnson en Zamora naar Qpr).

1 ding: Hoezo trekt Fulham alleen maar 30 plussers aan?

29 juni 2012 om 00:07

2 woorden: Martin Jol

Petric vind ik een matige speler , scoort te weinig en dat is niet erg als hij nog veel doelpunten voor zou bereiden maar beide is niet het geval , is daarnaast met zijn 31 ook niet meer de jongste , had graag gezien dat Fulham eens flink ging verjongen maar dat zou met Jol toch wel een utopie blijven.

Hmmm ik d8 nog even dat hij mounir el hamdaoui zou halen xD

Misschien dat ik over een paar maanden mijn mening zal moeten herzien maar ik vind dit echt een flutaankoop. Deze speler is hopeloos uit vorm en heeft de afgelopen maanden niks gepresteerd bij Hsv. Bovendien verdient hij buitensporig veel voor een speler met zijn kwaliteiten. Het enige was hij heeft is een mooie traptechniek. Maar Jol heeft geen keus, Fulham heeft een kleine begroting en na het vertrek van Pogrebnyak is de spitspositie matig bezet.

Jol zal wel balen dat Mido bij Barnsley zit nu...

Als je ooit onder Jol gespeeld hebt, kun je in je nadagen altijd weer bij een club terecht waar hij op dat moment trainer is. Als hij een speler nodig heeft, kijkt hij gewoon even in zijn lijstje van mensen die hij een kerstkaart stuurt. Bij Ajax hebben we een klein legertje 'oude bekenden' gezien waarvan alleen Pantalic een nuttige speler bleek. Het zal mij benieuwen hoeveel wedstrijden deze Petric uiteindelijk zal spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren