Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen maakt zich zorgen na foto's van overgewicht Tannane

Laatste update:

Oussame Tannane lijkt met overgewicht te kampen. De aanvallende middenvelder van Vitesse deed vrijdag zeventien minuten mee in de oefenwedstrijd tegen Schalke 04 (3-2 nederlaag) en oogde niet fit in de foto's die van het duel werden gemaakt. Bij De Oranjezomer liet Johan Derksen maandagavond blijken zich zorgen te maken over de sportieve toekomst van Tannane.

"Als spelers terugkomen van vakantie en er zo uitzien, duurt het bijna tot de herfst voordat ze weer op niveau zijn", zo gaf Derksen aan. "Als ze gaan afvallen, kost dat ook kracht. Dat was vorig jaar het grote problemen bij Mohamed Ihattaren. Deze jongen (Tannane, red.) is ontevreden en wil naar een andere club. Straks is er een makelaar die hem ergens heen brengt en dan komt hij niet in het eerste, want hij is niet fit, en heeft hij meteen een conflict."

Het is voorlopig nog maar de vraag of Tannane gaat transfereren. De smaakmaker van het afgelopen seizoen streek anderhalve week geleden neer op het vliegveld van Istanbul en onderhandelde volgens de Turkse pers met Fenerbahçe. Ook Besiktas en Galatasaray zouden interesse hebben, maar in de ogen van Vitesse is nog altijd niet het juiste bedrag geboden. In Turkije wordt gesproken over een bedrag van twee miljoen euro en dat zou Vitesse te laag vinden.

Voor trainer Thomas Letsch zorgt de situatie rondom Riechedly Bazoer en Tannane, de twee meest begeerde spelers van Vitesse, voor onzekerheid. Bazoer wordt in de wandelgangen gelinkt aan Olympique Marseille en Tannane lijkt dus ook al bezig met een vertrek. Als ze vertrekken, moet Letsch werken aan een basiself zonder het tweetal. "En dan gaat er in de speelstijl wel wat veranderen, want dan hebben we niet de creativiteit van Tannane bijvoorbeeld", vertelde hij aan Omroep Gelderland.

"Dan zullen we meer een mannschaft moeten creëren", zei de Duitse trainer, die nog niet weet of hij Bazoer en Tannane kan inzetten tijdens het duel met Dundalk FC of Levadia Tallinn in de derde voorronde van de Conference League. "We weten allemaal dat Riechedly een transferwens heeft en dat er ploegen zijn die hem willen hebben. Dat is nu de status. Bij Oussama Tannane is dat vergelijkbaar. Ik heb gezegd dat ik met spelers wil werken die alles voor de club doen. Tannane wil een nieuwe uitdaging en dus heb ik de focus op andere spelers liggen. Hij zal af en toe wel spelen, maar hij is nu niet mijn eerste keus."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk hoe professionals het zo laten verslonzen in de zomer. Schandalig eigenlijk. Hoorde laatst een verhaal van een speler die terug kwam in training en meteen het all-time Cooper test record van de club verbrak. Zo kan het ook

20 juli 2021 om 00:20

Echt hè, lijkt wel alsof hij aan het afbouwen is bij de amateurs. Kan je toch niet maken? En dan wil je nog een miljoenentransfer maken ook.. Nu ben ik trouwens wel nieuwsgierig om welke speler het gaat die de Cooper test heeft verbroken bij zijn club

20 juli 2021 om 00:22

Einde seizoen was 23 mei, dus we zijn ietsje minder dan 2 maanden verder. Toch knap hoe snel zoiets kan gaan.

Ik vraag mij af wat de mindset is van deze jongens, ook Sneijder vroeger. Heb je dan echt eventjes genoeg van alles? Geen zin om te trainen?

Je werkt je wel een jaar kapot dus je verdient je rust. Maar als je dan hoort dat spelers zich vaak vervelen tijdens de week en de trainingen allemaal meevallen omdat je maar een paar uur in de ochtend moet, dan kun je de juiste balans toch wel vinden?

Heb elke keer het gevoel dat ze zichzelf er alleen maar mee hebben. Je bent gewoon niet strak en fit bij de start van de competitie en dan heb je direct weer die interland break van 2 weken waardoor je niet kunt doorpakken.

20 juli 2021 om 01:04

Ik zelf zou persoonlijk als club zijnde de vakanties wat meer over het jaar verdelen en dan in korte periodes ipv zo’n lange stop. Blijkbaar kunnen niet alle voetballers met zoveel vrije tijd nuttig omgaan. Het kan ook best zijn dat sommige spelers lichamelijk gebaat zijn aan die wekelijkse ritme en intensiteit.

20 juli 2021 om 01:15

En hoe wil je dat doen? Door spelers tijdens het seizoen vakantie te geven?

20 juli 2021 om 01:46

@medellin, vervelen tijdens de week? Ik denk niet dat die jongens zich bepaald vervelen als ze in Dubai of Marbella op vakantie zijn hoor.

Gasten als Sneijder hebben ook gewoon de genetische lotterij niet gewonnen. Zo'n gozer als Weghorst trouwens ook niet. Die man werkt zo gigantisch hard, let op zijn voeding en alles maar eerlijk, het is niet bepaald aan zijn lichaam af te zien. Viel echt laatst bijna van mijn stoel af toen zijn personal trainer beweerde dat ie op 7% bodyfat zat, dat kan toch niet met dat lichaam?

Het makkelijkste is eigenlijk voor jongens als Depay en Brobbey. Als je eenmaal zoveel spieren hebt dan kom je gewoon een stuk minder makkelijk aan. Je verbrandt dan echt stukken meer

20 juli 2021 om 09:01

Het heeft niet alleen met training te maken. Als je heel een jaar goed traint en op je voeding let en dit in een maand laat gaan. Dan kom je gegarandeerd kilootjes aan.

Hij wilde graag een transfer maken, ik denk dat niemand hem wilt als je hem zo ziet. Het kost zeker Max maandje om alles eraf te krijgen.

20 juli 2021 om 09:17

@primetime

Ik heb het over vervelen tijdens de competitie. Dan trainen ze een paar uur in voormiddag en hebben ze voor de rest van de dag vrij en vaak nog 1 vrije dag in de week die helemaal voor hun is. Ging niet over vervelen op vakantie.

20 juli 2021 om 12:36

@medellin, eerlijk gezegd ken ik deze verhalen niet. Ja, tijdens Corona hoorde je vaak dat spelers zich verveelden, logisch. Of het zijn van die spelers die ergens in de Servische of Estlandse competitie spelen. Maar spelers uit Milaan, Madrid of Istanbul in pre Corona tijd? Nee, ik kan me niet zo snel voorbeelden bedenken

20 juli 2021 om 12:50

@prime

Ik weet niet meer welke speler het vertelde. Het was een interview van een paar jaar geleden. Dat was in de voormiddag trainen en dan hadden ze heel de namiddag vrij om te doen waar ze zin in hadden en was het voornamelijk playstation spelen bij de jongere garde.

Ik denk zelfs dat dat het punt was dat toen gemaakt werd omdat ze hun tijd zo aan het besteden waren terwijl er meer tijd in het voetbal gestopt kon en zou moeten worden.

Daarom dat de balans mij enigszins goed lijkt te zijn voor spelers die niet elke week Europees of ander internationaal voetbal moeten spelen met hun land. Dus zo'n Tannane zou het goed moeten hebben qua schema.

20 juli 2021 om 13:30

@medellin, nja, het kwam een beetje op mij over alsof er vele voetballers zich vervelen. Vind een individueel voorbeeld een beetje overdreven om te zeggen dat je hoort dat voetballers zich vaak vervelen

20 juli 2021 om 13:47

@prime

Vervelen nu niet, maar ze hebben wel blijkbaar veel vrije door de week heen om alles te doen waar ze zin in hebben. Ook even snel met de jet op en af naar Milan, Parijs of Londen om te feesten of te eten.

Echt zo jammer , die jongen kan fantastisch voetballen. Maar als je als prof zo terugkeert van vakantie ben je gewoon een amateur.

Mijn god die is gewoon een dikke 5 kilo aangekomen deze zomer. Ongelooflijk wat een amateurisme, en dan wil ie zogenaamd nog een transfer maken ook. Dat kan ie op z'n dikke buik schrijven als je zo komt aankakken.

20 juli 2021 om 10:03

@linksbuiten deze man is tijdje in Istanbul verbleven om te onderhandelen met verschillende clubs daar. Die man is los gegaan om het eten daar

22 juli 2021 om 10:16

Hahahaha ik geef mensen geen ongelijk om lekker te eten in Turkije. Maar als professional kan dit echt niet. Ik hoop dat het pure geruchten zijn dat Fenerbahce geïnteresseerd is in deze voetballer xD

20 juli 2021 om 12:49

Maak er maar gerust 10 van, met 5 kilo meer zou je op een afgetraind lichaam niet ineens zon buik hebben.

20 juli 2021 om 18:23

Op een afgetraind lichaam wellicht niet, maar je kunt toch niet met drogen ogen beweren dat Tannane vorig seizoen afgetraind was? Was toen ook echt al aan de flinke kant. Dan zou het me niets verbazen dat 5kg zo'n verschil kan maken wanneer je al richting overgewicht zit.

Hij ziet er nu een beetje uit als de eerste de beste zondagamateur om eerlijk te zijn. Jeetje wat een buik. Dit is totaal niet professioneel. Een transferwens wordt zo ook wel een beetje ongeloofwaardig.

Laat hem lekker. Moet hij zelf weten toch dat commentaar van iedereen.

20 juli 2021 om 00:10

nou, nee. Je staat dus onder contract hé

20 juli 2021 om 00:12

Meen je dit? Hij word grof betaald om prestaties te leveren. Prestaties die hij met deze pook onmogelijk kan leveren.

20 juli 2021 om 00:59

Inderdaad laat hem lekker , als die zo doorgaat verdwijnt hij vanzelf uit het professionele voetbal en zien we hem terug bij de amateurs.

Het ironische is dat op zijn shirt 'geen brug te ver!?' staat ... Ach Tannane heeft nog een paar maanden om dit weg te trainen. Laten we het houden op 'corona kilo's' niks aan de hand!

20 juli 2021 om 09:12

@ Savano. Hoezo heeft hij nog een paar maanden? Volgens mij moet hij echt over een maandje klaar staan voor het begin van de competitie...

Wat is dat toch met sommige voetballers. Heb je zo’n schitterend vak, krijg je daar flink voor betaald om alle voorwaardes te creã«ren om goed te kunnen te presteren die 15 jaar dat je voetballer kunt zijn en dan laten sommige gasten het toch zo lopen aan professionaliteit. Deze jongen wilde toch een transfer maken? Dat gaat hem niet worden zo.

Dat die jongen nou zelf niet inziet dat dit als profvoetballer echt niet kan of dat het hem niet duidelijk gemaakt wordt. Hij kan leuk voetballen maar kan me niet voorstellen dat hij zo de basis in kan en laat staan een transfer zou kunnen gaan maken.

Haha blijf het bijzonder vinden hoe voetballers in een relatief korte tijd zoveel aan kunnen komen

Heeft hij dit niet eerder gehad? Of was dat een andere Marokkaanse voetballer (buitenspeler?) die ontzettend dik terug kwam bij (ik meen) Vitesse?

20 juli 2021 om 00:46

Ja, Tannane heeft dit eerder al een keer gehad. Weet niet of dat ook bij Vitesse was. Toch ongelofelijk hoe je zo kunt uitdijen in een aantal weken als topsporter. Ik zou zo’n speler niet eens meenemen naar oefenpotjes, eerst maar even aftrainen…

Die topsporters zijn doorgaans zo erg met voeding en bewegen bezig. Dat het helemaal niet raar is dat ze wat stevig aankomen als ze iets meer eten, maar even niet meer zes keer per week trainen. Maar dat is ook meteen het mooie. Hij zal straks gewoon weer op dieet gaan en intensief trainen, en voor de start van de competitie is hij met gemak op gewicht. Aan dit soort momentopnames moet je niet (veel) te zwaar tillen.

Dit is best veel voorkomend bij Marokkaanse voetballers. Geen idee waarom. In de loop van de voorbereiding, is het grotendeels weer weg.

20 juli 2021 om 07:08

Ja zoals Willian en Hazard toch of VdV, Sneijder en een Theo. Agh, nou vertel eens, wie zijn die spelers dan? En waarom zijn het nu opeens Marokkaanse voetballers? Dacht dat ze Nederland dankbaar moesten zijn etc., misschien moeten ze ook eens Nederlanders genoemd worden of iig Nederlandse Marokkaan. Tsja dat zal vast wel gebeuren wanneer het nieuws positief is agh. En sorry dat ik zo reageer maar vind dit gewoon een oneerlijke conclusie e.d.

20 juli 2021 om 07:32

Je hebt ook gewoon gelijk hoor socio. Elke keer dat maar wijzen op iemand z’n achtergrond. En wat boeit et ook of iemand Marokkaans of Irakees is?

20 juli 2021 om 11:43

Kehvin El Brynah is inderdaad ook zo'n Marokkaanse City speler met ietwat overgewicht. Typisch dat sommige mensen gelijk weer in hokjes gaan denken met hun vooroordelen etc. Ik kan een blik optrekken met volgepropte voetballers met overgewicht. Maar goed, misschien bedoelden je het goed en dacht je dit oprecht. (Op basis van welgeteld 2 spelers, Mo en Oussame?) [Jezus hé, lees net terug hoeveel typo's ik in deze reactie propte 🤭)

20 juli 2021 om 13:20

@tikkitakka, nou ja heel raar is die beeldvorming toch niet als nota bene de bondscoach van Marokko roept dat zijn spelers op dieet moeten? Overigens schieten me al snel jongens als El Hamdaoui en Achahbar te binnen die struggelden met hun gewicht

20 juli 2021 om 18:09

Vind je het niet raar? Dus je kan nu welgeteld 2 spelers opnoemen, maar van het Marokkaanse elftal, hoeveel kun je opnoemen met overgewicht? Juist. Letterlijk niet 1. Dus ja, mijn inziens een tamelijk vreemd vooroordeel die in het lange rijtje vooroordelen over Marokkaanse spelers past.

20 juli 2021 om 18:59

@tikkitakka, Ik zeg niet dat spelers van het Marokkaanse elftal overgewicht hebben, alleen dat de bondscoach met dit soort uitspraken de beeldvorming geen goed doet. Beeldvorming is niet per se waarheidsgetrouw maar een bondscoach wordt al snel als autoriteit beschouwd. Daarom vind ik het niet zo raar dat mensen het zo gaan zien.

20 juli 2021 om 20:39

Ik snap je punt. Maar 1) nauwelijks mensen weten die uitspraak van de bondscoach maar beginnen tóch met hun vooroordelen 2) punt was niet echt Marokkaanse elftal, aangezien sommige mensen het nadrukkelijk en gelijk weer over Marokkaanse spelers in het algemeen hadden. Maar goed, Sancho, Hazard, Kevin, Isco, Willian, Umtiti, Lukaku etc etc etc, hebben vroeger ook allemaal wel eens overgewicht gehad, een bont gezelschap dus met een brede variatie aan etniciteiten

Haha wat een pokkel heeft hij gekweekt. Bezit gewoon niet over de juiste mentaliteit om een stap omhoog te zetten, zonde dat hij zo weinig uit zijn carrière haalt.

Snap het vooral vanuit de speler Tannane en zijn ambities niet. Hij wil een stap maken naar een betere club. Dat heeft hij meerdere keren aangegeven. Dan helpt het niet als je zo op de training verschijnt, want andere clubs zien deze foto's ook en zullen niet zo snel een speler nemen die er zo uit ziet. Je verkleint dus je eigen transferkansen.

20 juli 2021 om 07:50

Mijn gedachten is dat clubs die in het artikel worden genoemd hem toch wel willen hebben (nemen toch vaak “gemankeerde” spelers) nu hoeven ze enkel minder te bieden.

Dit geeft in elk geval wel aan welke instelling Tannane heeft, op deze manier kom je toch nooit bij een mooie (top) club terecht.

Alleen daarom zal er geen club uit een gerespecteerde voetbalcompetitie interesse in hem tonen. Meneer heeft altijd zijn mond vol over erkenning en kritiek aan zijn adres, maar wordt tijd dat hij eens kritisch naar zichzelf kijkt. Onprofessioneel!

Voor iedere kg te veel terug van vakantie: 10% salaris inleveren! Man o man, wat een prof. Na je carierre kun je doen en laten wat je wil. Ik snap echt wel dat in je vakantie de teugels wat losser gaan. Maar een Beetje op gewicht terug komen na vakantie zou toch niet zo heel moeilijk moeten zijn?!

Zeiken op medespelers dat ze verzaken, zeiken op de scheids dat die z'n taak niet goed uitvoert, en dan zo aan komen rollen. Iets met een spiegel man (ook letterlijk zal helpen).

20 juli 2021 om 11:38

Als hij gewoon z'n goede niveau haalt en dit geen invloed heeft op z'n spel dan is er niks aan de hand en kan hij weer doorgaan met "zeiken". Beetje overdreven allemaal. KDB heeft net zo'n buikje als hem hé. Dat is algemeen bekend. En die kan alsnog aardig voetballen.

20 juli 2021 om 14:09

Kevin de Bruyne? Haha wat is dat voor idiote vergelijking. Als je het over op en top professionals hebt dan heb je het over de Bruyne. Één bonk spier die gast en een echte kilometervreter.

20 juli 2021 om 17:53

Niks "idiote vergelijking" gast: "De Bruyne's seeming weight gain goes viral" Kevin heeft gewoon een stevige bouw met genoeg vet op z'n buik. Blijkbaar ongemakkelijk om te zeggen, maar feitelijk wel juist. Het enige idiote is om doodleuk te roepen "KDB is 1 bonk spier hoor!!" haha, ga eerst maar Adam Traore googlen en daarna Kevin en je zult het verschil zien. Ik zit net op Google afbeeldingen letterlijk naar foto's te kijken dat je lichtelijke vetrollen op Kevin z'n buik ziet (blauwe shirt). "City returned to training and so did De Bruyne. It looks like he might have gained a bit of weight..." iDiOtE vErGeLiJkiNg 🤦‍♂️

Ik begrijp er niks van. Als je je de hele zomer wil laten gaan zorg er dan voor dat je elke ochtend anderhalf a 2 uurtjes gaat wandelen of fietsen. Dan is het schier onmogelijk om aan te komen. Zeker als je zoals Tannane geen alcohol drinkt.

Oussame Hazard. Begrijp die topsporters opzich wel, hele jaar afzien en op dieet omdat je niks mag snoepen etc vanwege je dagelijkse training, en dan in de vakantie alles willen inhalen. Niet slim. Wel begrijpelijk.

Die raken we dus deze zomer niet kwijt.... Dat wordt dus 1 jaar doorbetalen, lekker zeg (not).

Zoals vele topsporters heeft het lichaam er gewoon moeite mee om plots niet meer intensief bezig te zijn. Hoeveel oud topsporters zie je wel niet die vlak na hun carriere uit hun voegen barsten met een plofkop? Geen idee hoe spelers afbouwen in aanloop van een vakantie, of dat ze van de ene op de andere dag niet/nauwelijks iets doen. Voordeel; het kost waarschijnlijk ook maar paar weken om weer fit te worden

20 juli 2021 om 13:49

Maar er zijn ook genoeg oud (top)voetballers die nog altijd goed strak in hun pak zitten hoor. Ik noem o.a. Frank de Boer, Philip Cocu, Mark van Bommel, Erik ten Hag, Pep Guardiola, Ryan Giggs, die mannen krijgen het allemaal voor elkaar om fit te blijven. Goed, die zijn ook bijna allemaal het trainersvak ingerold, dat is natuurlijk een extra stimulans. Maar toch, het is een kwestie van willen, van mindset, van respect voor je lichaam.

20 juli 2021 om 14:26

@tilburgajax, nee niet per se. Iedereen kent wel zo'n skinny dude die alles kan eten zonder een grammetje aan te komen. Er zijn zoveel jongens die veel harder werken in de gym dan bv Brobbey en ook nog volledig lettten op het eten en half het resultaat zien.

Daarnaast heeft zo'n van Bommel ook geluk met zijn lengte. Met 1.70 zoals Sneijder kan je je gewoon minder veroorloven dan dat je 1.85 bent

20 juli 2021 om 14:27

zeker en kwestie van willen en mindset (en vooral wat je wilt laten), maar ook een portie goede genen helpt erg hierbij.

20 juli 2021 om 14:38

Het gaat niet om "skinny dudes die alles kunnen eten", maar juist om het feit dat je als topvoetballer kennelijk afgetraind kon zijn en dat daarna niet kan blijven. Natuurlijk valt de intensiteit van je lichamelijke inspanning weg na je carriere, maar als je het niettemin voor elkaar krijgt om fit te blijven, dan is dat voor een groot deel ook een kwestie van discipline. En mijn punt is natuurlijk niet dat iemand als Brobbey ná zijn carriere slanker is dan ervoor. Het gaat om het verval, zoals ook 29er bespreekt. Als je aanleg hebt om zwaar te worden, maar na je carriere niet volledig uitzakt en de schade weet te beperken tot een paar kilo, dan heb je dat denk ik vooral aan discipline te danken. Het is toch zonde dat je je gewrichten, die het tijdens je voetbalcarriere al zwaar genoeg hebben, nog extra belast met een kilo of 10, 15 erbij.

20 juli 2021 om 15:07

@tilburgajax, mijn punt is meer, waaruit blijkt dat jouw rijtje hier moeite mee had/heeft? Ik kan het mij echt niet voorstellen maar ik ken mensen die gewoon echt moeite hebben om aan te komen. Het kan best zo zijn dat voor andere voetballers juist weer een last van hun schouders valt dat ze niet meer zoveel hoeven te eten.

Puur om lichaamsbouw aangeven of ze discipline hebben of niet vind ik te kort door de bocht

20 juli 2021 om 15:47

Ik zeg niet dat iemand in "mijn rijtje" ergens wel of geen moeite mee heeft. Mijn rijtje is een - beknopt - overzicht van oudspelers van wie het me opvalt dat ze nog zo fit ogen. Wel weet ik, maar volgens mij is dat algemeen bekend, dat bijvoorbeeld Frank de Boer nog veel sport en soms op het trainingsveld nog fanatieker is dan de spelers zelf. Dat geeft wat mij betreft wel aan hoe hij met zijn lichaam bezig is. Goed, hij zal weinig aanleg tot overgewicht hebben, maar juist als je weet dat je die aanleg hebt zorg je na het einde van je carriere toch dat je de fysieke inspanning rustig afbouwt in lijn met je dieet?? Oftewel dat je daar op z'n minst over nadenkt en daar naar handelt. Lukt het desondanks niet, prima, maar vertel mij niet dat bijvoorbeeld Luc Nilis, die toch niet bepaald een zware bouw had, ondanks die bescheiden moeite toch dik is geworden (zoek de foto's maar eens op).

20 juli 2021 om 15:53

Even een ander voorbeeld, omdat mijn rijtje misschien wel veel "skinny dudes" bevatte: Clarence Seedorf. Die jongen had toch een stevige bouw / sterk lichaam als speler. Man, die is fit gebleven! Dat vergt wel echt discipline.
Maar goed, even terug naar het onderwerp. Het is gewoon zo zonde dat je het in 1,5 of 2 maanden zo laat verslonzen. Ik geloof niet dat Tannane dit er in 1 maand afgetraind krijgt. Nou ja, dat lukt misschien wel, maar het is onnodige extra trainingsbelasting en het leidt dus allemaal af van de voorbereiding op het seizoen.

20 juli 2021 om 16:38

Seedorf was op zijn 16e al een bonk spier. Jongens met van nature veel spieren hebben juist het allergrootste geluk. Spieren verbranden namelijk veel meer dan vet. Met Brobbey bedoelde ik eigenlijk dat hij nu al veel kan vreten maar na zijn carriere ook.

Ik vind veel sporten ook eerlijk gezegd niet per se zoveel met discipline te maken. Kijk als je het echt niet leuk vind en je doet het toch, dan zeg ik, propz voor je discipline. Maar als Frank dolgraag nog een balletje trapt dat heeft dat niet zoveel met discipline te maken maar meer zijn liefde voor de sport. Ga je nog echt met tegenzin hardlopen ofzo, dan noem ik het discipline

Volgensmij is hij altijd al stevig geweest hoor. Dan gaat het snel als je een maandje niks doet. Denk binnen een week of 4 is hij weer wedstrijdfit als hij het een beetje serieus oppakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren