Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je ziet dat Depay en Wijnaldum heel sterk zijn, dat wil ik ook’

Laatste update:

Simon Thern kent een uitstekend eerste seizoen in de Eredivisie, maar de middenvelder van sc Heerenveen zoekt naar manieren om beter te worden. Hij zit regelmatig in de sportschool om spiermassa te kweken. Hij wist op Memphis Depay en Georginio Wijnaldum, de sterspelers van PSV.

/

“Als je kijkt naar Depay en Wijnaldum, dan zie je dat ze heel sterk zijn. Dat wil ik ook”, laat Thern optekenen in Aftonbladet. “Je moet altijd letten op de technische details en dan voor jezelf of in de regulieren training te verbeteren. Het is niet per se de bedoeling om sterker te worden, maar om spiermassa te kweken op de juiste plekken, zonder daarbij zwaarder te worden.”

Thern heeft het er regelmatig over met ploeggenoot Sam Larsson van sc Heerenveen. “Als je zo sterk kunt zijn als Wijnaldum en Depay, in combinatie met de kwaliteiten die we hebben, dan kun je jezelf naar een hoger niveau brengen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel leuk dat hun voorbeelden Eredivisie spelers zijn!

verstandige jongens. Krijg vaak de tranen in de ogen bij t shirtje wisselen na de wedstrijden.
Die voetballers trainen maar een paar uurtjes in de week met de bal, alle tijd dus om elke dag een uur krachttraining te doen en je lichaam verder te ontwikkelen.
Daarmee hoef je echt niet te wachten tot je in t buitenland speelt

4 mei 2015 om 17:51

Het blijven ook voetballers he, geen bodybuilders. Zoals je ziet is het bij veel voetballers zeer nuttig zoals Depay, Hulk en Sissoko als voorbeelden. Je hebt ook Lens die zijn wapen snelheid en skills een stuk heeft moeten inleveren dus voetballers moeten wel blijven opletten. Was laatst ook een onderzoek dat het bij veel voetballers niet beter word. Ik ben er wel voorstander van hoor, veel kracht.

4 mei 2015 om 18:22

ja je hoor mij ook niet zeggen dat ze bodybuilders moeten worden...maar tussen een gespierd/krachtig lichaam en een bodybuilder zit nogal wat verschil.

4 mei 2015 om 22:53

Ja je moet proberen om snelheid en kracht goed te combineren. Een goede voorbeeld is Ronaldo, zo ongelofelijk sterk, maar hij heeft nog steeds genoeg snelheid. Ongelofelijke speler.

5 mei 2015 om 00:05

hij ziet er sterkt uit, maar als je ziet hoe snel hij valt vraag ik me af of hij wel echt sterk is ;-)
maar idd..ronaldo is natuurlijk een perfect voorbeeld.
Maar kijk naar een huntelaar...die was nog niet bij ajax weg en kreeg opeens een sterk lichaam. Dan denk ik...ajax en heerenveen hebben toch ook een krachthonk..

Ik vind Depay een beetje overschat, denk dat hij nooit wereldtop gaat worden zoals Hazard, Neymar, Bale, Robben etc. Laat staan Ronaldo en Messi. Mist daar de finesse voor. Wel een leuke speler voor Tottenham, Sevilla of Napoli.

4 mei 2015 om 16:38

Een beetje random, deze reactie.

4 mei 2015 om 16:40

Er zijn maar een paar spelers die dat niveau aan kunnen en je kan nu moeilijk zeggen wie dat wel of niet gaat halen maat we mogen al blij zijn als die niveau mertens/gervinio haalt toch

4 mei 2015 om 16:42

Dus omdat hij geen speler van het niveau Messi/Robben wordt is hij overschat? Rare redenering.

4 mei 2015 om 16:49

Nee maar omdat ik vaak hoor of lees dat hij wel op dat niveau gaat komen vind ik hem overschat. Bijv gister tijdens studio sport werd er gezegd dat een voorhoede met Depay en Bale bij Man Und gevreesd zal worden. Bale wordt wel wel gevreesd door PL spelers maar Depay niet denk ik. Dat bedoel ik met overschat.

4 mei 2015 om 18:19

Die jongen is net 21... dat kan je nog lang niet zeggen. Hij was op zijn 20e al de beste speler van de eredivisie en soms ontwikkelen spelers zich in het buitenland heel erg snel. Je noemt hier nu ook wel de beste spelers van de wereld. Als hij naar united vertrekt en daar de tijd krijgt kan hij zomaar tot de top 10 van beste spelers ter wereld gaan worden. Je hebt het over een gebrek aan finesse, maar niet elke speler heeft dat nodig om top te worden. En nogmaals, op zo'n jonge leeftijd weet je totaal niet hoe hij zich gaat ontwikkelen.

4 mei 2015 om 16:49

Heb nou maar even het geduld om af te wachten. Er zijn genoeg voorbeelden geweest. Je weet nooit wat de toekomst precies brengt. Zo zijn er ook spelers geweest waar niemand van had verwacht en die het toch plots waar maken.
De tijd zal alles leren. Je kunt niet ontkennen dat depay veel talent heeft

4 mei 2015 om 17:08

Je reactie is Off topic maar dat terzijde ben ik het 100% met je eens wanneer je zegt dat hij finesse mist, datzelfde vindt ik trouwens ook van Bale die jij wel noemt als wereldtop.

Depay moet completer worden maar heeft daar nog wel de tijd voor, ben wel bang dat zijn hype hem vooruit loopt en dat hij op dit moment inderdaad overschat is. Maar dat ligt meer aan de media.

Larsson zou ik als PSV-zijnde halen als vervanger voor Depay.
Heeft de actie, de snelheid en balcontrole. Voor zo'n speler kom je naar het stadion! En zijn acties hebben, ook niet onbelangrijk, resultaat.

4 mei 2015 om 17:00

Bij studio voetbal hadden ze het gister over januzaz die misschien voor een jaar gehuurd zou kunnen worden zou een mooie tijdelijke oplossing zijn en dan kan je in die periode rustig naar een definitiefe vervanging opzoek

4 mei 2015 om 17:09

Maar denk je dat het realistisch is? Ik denk het niet. Januzaj zal misschien worden verhuurd maar ik denk dan eerder aan een middenmoter in de Premier League zodat hij kan wennen aan dat niveau.

4 mei 2015 om 17:18

Stop aub met als-zijnde. Je wilt slim over komen maar dat lukt zo niet. Het is of als bv trainer. Of trainer zijnde.

On: Larsson is voor elke eredivisie club een aanwinst, creatief en snel. Voor PSV zeker een aanwinst.

4 mei 2015 om 18:54

Hierbij mijn excuses, gaat het nu weer knul?

On: @rbn_ Konan,

Januzaj zou voor korte termijn zeker een aanwinst zijn. Maar Januzaj blijft maximaal een jaar bij Psv, daarom zou ik toch kiezen voor een aankoop ipv een huurling. PSV weet als sinds de zomer dat Depay gaat vertrekken. Dus tijd genoeg gehad.

Uit de Eredivisie zijn Corona en Larsson mijn favorieten as vervangers voor Depay!

Goede instelling. Als hij en Larsson dat allebei doen en voortzetten in de zomer kunnen ze volgend jaar tot de beste spelers in de eredivisie behoren (als Larsson dat al niet is). Hoop dat het Heerenveen lukt om Larsson te behouden, hij kan in principe bij ons net zoveel groeien als PSV ofzo. Alleen speelt PSV wel in Europa. Nog 1 jaartje bij ons, en daarna naar de top in NL, of buitenland. Ik ga ervan uit dat Thern toch wel blijft volgend seizoen.

Haha, heb je dit gelezen boëtius?

4 mei 2015 om 19:52

En leest meneer Andersen ook mee??

Ik ken amateurvoetballers die 150 kilo squatten. Zo bijzonder is het allemaal niet. Je genenpakket is veel belangrijker. Depay en Wijnaldum hoeven maar te gapen of hun biceps gaat al groeien. Hetzelfde geldt voor Willems. De vraag is of zij wel zoveel krachttraining nodig hebben om zo sterk te worden. Robben heeft een hele andere lichaamsbouw dan Depay en Wijnaldum, maar is alleen met een smerige overtreding van de bal te krijgen. Zie ook Ronaldo versus Messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren