Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je weet dat clubs zich melden, wanneer je het als trainer goed doet’

Laatste update:

BN De Stem bracht vrijdag naar buiten dat NAC Breda nog een paar trainers op het lijstje heeft staan. Robert Maaskant kan Nebojsa Gudelj opvolgen, maar ook Ernest Faber en Jean-Paul de Jong vindt men interessant. PSV wil echter niet dat Faber de technische staf verlaat en dus lijken er nog maar twee kandidaten over. De Jong laat in het midden of hij wel of niet aan de slag wil gaan in het Rat Verlegh Stadion.

/

Voor aanvang van de wedstrijd FC Eindhoven-Jong Ajax, die in een 2-1 zege eindigde voor de lichtstedelingen, werd de 44-jarige trainer gevraagd naar het ‘verhaal NAC’. Sierd de Vos stelde dat De Jong past in de profielschets die NAC heeft opgesteld. “Ik heb het ook gelezen, ja. Een profielschets… die wordt natuurlijk zomaar opgesteld en op basis daarvan kunnen meerdere trainers ervoor in aanmerking komen”, reageerde De Jong.

Op de vraag of hij beschikbaar zou zijn voor NAC, gaf hij bij FOX Sports aan: “Mijn contract loopt af en FC Eindhoven is tevreden, wil graag verlengen. We zijn daar ook over in gesprek. Je weet als trainer dat wanneer je het goed doet, en je contract afloopt, clubs zich melden. Dat gebeurt spelers en ook stafleden.”

Vind jij Jean-Paul de Jong geschikt voor NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan zullen ze Guus (geluk) Hiddink wel niet vragen!!!!
Misschien dat Bert v Oostveen een oplossing heeft voor NAC, heeft heel NL opgezadeld met een Clown.

1 november 2014 om 15:09

Oud speler van fc utrecht. Een nuttige kracht op het middenveld in die tijd.

1 november 2014 om 18:58

JP de Jong was echt iemand die het gras opeet, was bij de FC een speler die voorop ging in de strijd. Altijd leuk tegen Utrecht toen met spelers als De Jong en Stijn Vreven, echte schoppers die ook tegen een stoot konden.

Zou enorm zonde zijn voor ons, weet niet wat er dsn zou gebeuren met ons goede spel van de afgelopen weken. Jean-Paul moet blijven!

1 november 2014 om 15:28

Eens, De Jong mag echt niet weg. Dan krijg je straks hetzelfde als toen Faber vertrok, het gaat ineens een stuk minder. Je ziet bij FCE heel goed, hoe belangrijk een goede trainer is. Dat ene jaar dat ze die oud trainer van Excelsior hadden, werden ze laatste...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren