Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je verwacht rotte appels en een negatieve sfeer, maar dat is hier niet zo’

Laatste update:

Trainer Robert Maaskant wees Dirk Marcellis vrijdagochtend aan als de nieuwe aanvoerder van NAC Breda. De 26-jarige verdediger neemt de band over van doelman Jelle ten Rouwelaar, terwijl hij amper een week meetrainde bij zijn nieuwe werkgever en ook maar tot het einde van het seizoen onder contract staat in het Rat Verlegh Stadion.

/

Marcellis had dan ook ‘niet verwacht’ dat hij de nieuwe captain van NAC zou worden: “Het heeft me in zoverre verrast, omdat ik net nieuw ben. Maar dat maakt me niet minder trots”, zegt hij in gesprek met BN/De Stem. De Bredanaars staan met dertien punten op de voorlaatste plaats in de Eredivisie, maar de sfeer in de spelersgroep is volgens Marcellis uitstekend.

“Als je naar de eerste seizoenshelft kijkt en het op een afstandje volgt, verwacht je rotte appels en een negatieve sfeer, maar dat heb ik niet zo ondervonden. Het is me honderd procent meegevallen. Iedereen staat juist open voor elkaar en alles verloopt in goede harmonie. Voor zover je dat kunt zeggen, heb ik het gevoel dat ik in een warm bad terecht ben gekomen”, aldus Marcellis.

Is Dirk Marcellis een geschikte aanvoerder voor NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoort toch niet bij het nivea nac. Is wel een speler die bij een subtopper en ook een redelijk speler voor de top van nederland is

10 januari 2015 om 13:46

Na 1.5 jaar blessureleed is hij allang blij weer te mogen voetballen op het hoogste niveau. NAC is gewoon een mooie club, dus ik zie niet in waarom hij daar niet thuis zou horen. Het is jammer dat ze nu onderaan bungelen, maar mogelijk komt daar met Marcellis verandering in.

er kon beter een rotte appel tussen gezetn hebben bij nac,dan weetje waar het aan ligt,nu er geen rotte appels bliken te zijn vrees ik voor nac,ze kunnen gewoon niet beter

10 januari 2015 om 13:46

Daarom hebben ze Maaskant ook aangetrokken, dan is er in ieder geval 1 rotte appel die de boel opjaagt. Blij dat die gozer weg is bij Groningen zeg, blaaskaak.

10 januari 2015 om 22:25

Hahah scherp opgemerkt wel

10 januari 2015 om 22:26

@caddy

Geen rotte appels, dat klopt. Alhoewel de sfeer niet top is, als je bijna alles verliest. En dat is normaal.

Echter, die appels van ons zien er niet bepaald smakelijk uit. B klasse appels.

Waar blijven die Elstars?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren