Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Je kan niet zeggen dat ik slecht speel, want ik krijg geen kansen'

Laatste update:

Het begint er steeds meer op te lijken dat Lukas Podolski bezig is aan zijn laatste weken bij Arsenal. De aanvaller heeft al meerdere malen laten weten dat hij baalt van het gebrek aan speelminuten en nu hij zich heeft gemeld bij de Duitse nationale ploeg doet hij dat opnieuw. "Waarom ik niet speel? Ik weet het ook niet, dat moet je mijn coach vragen", aldus Podolski.

/

De aanvaller staat al op 120 interlands voor Duitsland, maar moet bij Arsenal genoegen nemen met kleine invalbeurten: áls hij al het veld in mag komen. Sinds de laatste interlandperiode, vorige maand, deed Podolski zeven minuten mee tegen Anderlecht (uit), elf tegen Burnley en acht tegen Anderlecht (thuis). In eerstgenoemde wedstrijd maakte hij nog de winnende goal.

Desondanks komt hij niet meer aan spelen toe. "Natuurlijk ben ik niet gelukkig met mijn situatie", zegt Podolski. "Het doet pijn als je datgene wat je het liefst doet niet mag doen. Als je steeds maar acht of tien minuutjes krijgt, is het moeilijk om in de wedstrijd te komen. Je kan niet zeggen dat ik slecht speel, want ik krijg gewoon geen kansen. We zullen zien wat er in januari gaat gebeuren."

Lukas Podolski moet in januari vertrekken bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag van mij boven Yaya in de pikorde komen, kijkend naar afgelopen wedstrijd...

Podolski stop met zeuren en ga gewoon weg bij Arsenal in de winter. Help Stuttgart bijvoorbeeld uit de problemen in Duitsland.. dan kan je je echte waarde laten zien ipv zeuren bij arsenal.

11 november 2014 om 16:29

Stuttgart? Ken jij Podolski uberhaupt wel? Als hij terug gaat naar Duitsland denk ik dat hij naar Koln gaat.

11 november 2014 om 16:40

Ik weet dat Podolski een echte Koln man is, ik riep alleen maar Stuttgart omdat zij diep in de problemen zitten en ik een zwak heb voor de club Vfb Stuttgart.

11 november 2014 om 16:41

En wat heeft Poldi bij Koln te zoeken. Ondanks dat het "zijn" club is valt er voor hem totaal geen eer te behalen. Dortmund zou een mooie voor hem zijn. Hij zal daar geen basisspeler worden maar, zal daarwel de ultieme wissel zijn. Hij zal ook wel bij een club als Milan, Inter, Lazio, Napoli en Fiorintina passen. Er zullen ook wel opties liggen in Engeland bij WHU, Saints, Hull etc. maar ik denk niet dat hij daar trek in heeft.

11 november 2014 om 16:55

stevennq
"ondanks dat het "zijn" club is valt er voor hem totaal geen eer te behalen."

Da's uw mening. Denk er nog maar eens over na. Bijv. Gerrard zou bij Real Madrid ook veel meer prijzen hebben gewonnen dan bij Liverpool.

Podolski vindt het misschien heel erg eervol om jaren bij Köln te spelen en bijvoorbeeld topschutter aller tijden te worden. Dat vindt hij misschien leuker dan een occasionele Italiaanse beker bij de clubs die jij opnoemt, want de titel lijkt naar Juve of Roma te gaan.

Ik vind dat alleszins eervoller.

11 november 2014 om 17:43

stravven jij kent Podolski dus? Heeft ook gewoon bij Bayern gespeeld in Duitsland, dus niets die er op wijst dat hij enkel voor Koln zou willen uitkomen.

11 november 2014 om 17:54

snowflake,

“there weren’t a lack of offers,” he said. “there were some requests from abroad (outside Germany), and also from the Bundesliga. But it would have been difficult for me as a FC Cologne fan to play for another club in Germany.”

"in the Bundesliga, my thoughts naturally turn first to [cologne]. That is much more than a club for me, this is my home.

Hij gaf dit jaar toch aan dat hij het moeilijk zou vinden om in de Bundesliga te spelen, als het niet bij Köln is.

Podolski moet gwn naar Inter Milaan is een mooie club voor hem

11 november 2014 om 16:57

Inter moet geen vergane glorie spelers kopen zoals Podolski, met alle respect voor Podolski, maar Inter moet zich focussen op jonge talentvolle spelers zoals ze dat met Icardi hebben gedaan. Depay zou een fantastische aankoop zijn voor Inter. Helaas zou hij er nooit heen gaan.

Kom maar naar Fenerbahçe jongen! Ik snap niet dat zo'n speler op de bank zit te verrotten in Engeland. Belachelijk.

Of Poldi meer speeltijd verdient durf ik niet te zeggen. Wat wel te constateren valt is dat vanaf augustus nog niemand naar behoren heeft gepresteerd op die linkerkant. Ozil niet, Cazorla niet (niet naar zijn kunnen althans) en kennelijk Podolski ook niet.

11 november 2014 om 16:42

Dat komt natuurlijk omdat geen van de 3 spelers die je opnoemt een echte linksbuiten is. Podolski is het beste als 2e spits en Cazorla en Özil als cam. Ik had Podolski deze zomer verkocht en bijv. Griezmann gehaald, maar daar is het nu te laat voor.

11 november 2014 om 16:51

Zeer juist, wij vallen echter in herhaling wanneer de oorzaken bij het systeem zoeken (hetgeen overigens terecht is). Nu we echter zonder 'kapstokspits' spelen zou Podolski misschien een keer met Alexis moeten proberen te spelen ipv Wellbeck.

11 november 2014 om 17:01

Podolski en Alexis lijkt me geen ideaal duo. In een tweespitsensysteem heb je meestal een sterke, grote (kopbalsterke) spits en een snellere, technische spits. Bijv. vorig jaar: de koppeltjes Negredo-Aguëro of Dzeko-Aguëro.

Podolski en Alexis zijn alle 2 goeie '2e spitsen' maar geen echte targetmannen. Een Giroud of een Dzeko kan dat wel, ze houden de bal af met hun rug naar doel en laten de ploegmaats aansluiten.

11 november 2014 om 17:47

Onzin, wie zegt dat een 2 spitsensysteem zo ingericht moet worden. Bij Chili stond Sanchez voorin met Vargas en dat werkte ook prima.

Nou Wenger faalt keihard maar hij kan er niet aan doen dat Podolski als flankspeler gewoon tekort komt, en als we met 2 spitsen spelen dan is Alexis een veel betere keuze als 2e spits.

Anderzijds zou ik Podolski wel bijna elke week laten invallen, zelden iemand gezien met zo'n keihard en toch heel precies schot. Hij is ook heel koelbloedig. Tussen minuut 65 en 75 brengen.

11 november 2014 om 16:48

Sanogo boven Campbell en Podolski is sowieso een beetje triest. Zeker Podolski kan daadwerkelijk van een kleine kans een goal maken.

11 november 2014 om 16:56

Da's wel waar, we gebruiken onze spelers veel te weinig naar hun kwaliteiten.

11 november 2014 om 17:05

Met prioriteiten stellen hebben ze het bij onze club sowieso wat lastig, dat kan je hen niet kwalijk nemen.

11 november 2014 om 17:02

Tegenwoordig is het tussen minuut 75 en 85 bij Wenger, een paar jaar terug was het 65-75

11 november 2014 om 17:06

Tegenwoordig is het meer: 'i have no idea what i'm doing'

11 november 2014 om 17:38

Qua wissels wel. Wenger wisselt de kaatste 2 jaar zo belachelijk dom en laat. Ook over de spelers die hij opstelt valt te praten. Bijna alle gooners zijn het heel vaak niet met de opstelling eens. Maarja, hij heeft Arsenal wel gemaakt en kent de club beter dan wie dan ook. We moeten hem nog even de tijd geven.

11 november 2014 om 17:39

*laatste

11 november 2014 om 18:23

Poh wat een ergernis is dat altijd... Nee, die man heeft echt geen krediet meer bij mij, ben hem echt helemaal moe.

Podolski is zo'n goede spits en wat mij betreft ook gewoon basisklant. Als Negredo er 15 kan maken in de PL kan Poldi dat ook en hij is zeer geliefd bij de fans.

Het is jammer dat er qua financiën zo een scheefgroei is in de competities onderling. Zo een speler zo hier direct de beste spits van de NL competitie zijn. Helaas zijn zij qua salaris niet haalbaar zelfs als hij iets zou willen inleveren. Maar hij gaat natuurlijk nooit voor een fooitje in vergelijking met wat hij kan verdienen spelen.

Blijf het toch zonde vinden om spelers van dergelijke kaliber op de bank te zien wegrotten!

11 november 2014 om 20:24

Zou wel mooi bij Ajax staan, maar dat zouden ze nooit kunnen betalen qua salaris.

Cillessen
van Rhijn
Veltman
Denswil
Boilesen
Klaassen
Riedewald
Andersen
El Ghazi
Milik
Podolski

Wenger geef deze man toch een keer de kans. Zonder twijfel een van de betere afmakers die je in de selectie hebt. Laat hem eventueel wedstrijden invallen in de 60ste minuut ofzo in plaats van telkens maar wachten met wisselen.

11 november 2014 om 17:33

Hij heeft tegen Anderlecht toch gedemonstreerd wat hij kan doen.
Alleen Ramsey en Giroud scoorden vorig seizoen meer dan Podolski en dat terwijl die bijna dubbel zoveel minuten speelden.
Maar Wenger is blijkbaar te koppig om iets te veranderen.

11 november 2014 om 17:41

Wenger weigert zich aan te passen en leeft nog in 2000 terwijl het spel zich verder ontwikkeld heeft. Ik zeg het met spijt in mijn hart maar misschien is het eens tijd Wenger te gaan vervangen.

11 november 2014 om 18:31

Te koppig is een understatement.. Poldi is als linksbuiten niet goed genoeg voor het niveau, maar hij is wel vaker bepalend. Laten invallen is idd het beste met hem denk ik, al zal dat ook minder gebeuren. Walcott is weer terug. Jammer dat Campbell nooit een kans krijgt..

In die match tegen Burnley schoot hij bijna de paal aan diggelen, wat een linker! Misschien is een terugkeer naar Köln wel een goede optie maar volgens mij kan hij nog steeds een topclub aan.

Hertha bsc kan nog wel een vedette gebruiken

half jaartje op huurbasis naar feyenoord!

Geen idee waarom hij niet speelt.
Hij had vorig seizoen de beste goals per minute ratio van alle Arsenal spelers in de competitie. Scoorde 8 doelpunten hoewel hij maar 14 matchen mocht starten, alleen Giroud en Ramsey hadden er meer.
Bovendien heeft hij Wenger heel wat kritiek bespaard door tegen Anderlecht nog te scoren. Alleen al daarvoor verdient hij wel een kans.

Bovendien loopt het met Arsenal momenteel niet al te best, dus misschien moet Wenger eens iets anders proberen en een bankzitter een kans geven. Maar Wenger is een koppige man.

Tja.. Is af en toe belangrijk geweest als die invalt, maar hij voegt gewoon amper iets toe. Hij is belangrijk geweest in de speeltijd die die krijgt, maar de keren dat hij startte was hij gewoon slecht. Geweldig schot, geweldige afmaker maar dat is het.
Belangrijk voor de sfeer in het team, maar hij komt gewoon te kort of iig voor de speelwijze van Arsenal (zoverre die er nog is). Je hebt Walcott, Sanchez, Ox en Campbell ook nog en daarnaast telt Wenger Cazorla ook nog als linksbuiten dus echt plaats is er niet. Ook verdiend hij aardig wat, dus laat hem maar lekker gaan.
Hopen dat Wenger erachteraan gaat want daar ben ik het helemaal zat mee.

11 november 2014 om 18:27

Walcott, Sanchez en Ox speelden allemaal tegen Swansea en ze verloren.

Je kan toch niet verwachten van een speler die 1 keer in de basis mag beginnen en totaal geen matchritme heeft, dat hij het onmiddellijk perfect doet?

11 november 2014 om 18:39

Maar Walcott, Sanchez en Ox zijn wel een stuk getalenteerder en beter. Poldi komt te kort als buitenspeler. Een goede afmaker, geweldig schot, maar dat is het gewoon.
Hij krijgt niet veel tijd om zich te bewijzen, dat klopt. Ook is hij vaker belangrijk als hij invalt, maar dat heeft ook vooral als reden dat dat op het laatst van de wedstrijd is.

Ik vind 't een lache kerel en hij is belangrijk voor de sfeer van het team, maar hij komt gewoon te kort voor de basis, net zoals Mertesacker, Arteta, Flamini en in mijn ogen ook Monreal. Jammer genoeg staan die er alle 4 zowat in.

Een hand vol spelers moet gewoon weg bij Arsenal, het liefst in de winter nog mja. Flamini, Arteta, Mertesacker, Podolski en mss Monreal ook nog. Flamini en Arteta komen beide ruim ruim te kort en het is om te huilen om die 2 rond te zien rennen.. Jezus. Mertesacker is ram ram slecht dit seizoen en heeft gewoon aangegeven dat hij geen motivatie meer heeft en dat zie je ook gewoon. Dan is hij ook nog aanvoerder, dus dat is het ergste. Kan gewoon niet, kan gewoon niet. Poldi komt te kort op de flanken en je hebt betere. Daarnaast is hij duur (110.000 p/w volgens mij). Monreal vind ik ook helemaal geen zak aan. Als back is hij te slecht en centraal moeten ook gewoon 2 nieuwe komen.

Wenger moet 4-4-2 gaan hanteren. Dan kan Poldi ook goed tot zijn recht komen.

11 november 2014 om 20:12

Je moet niet de hele tactiek omgooien voor één speler...

Edit: Tenzij het Messi o.i.d. is natuurlijk

11 november 2014 om 21:03

Het gaat niet alleen om hem. Om gigantisch veel spelers.

Deze speler moeten ze gwn verkopen evenals ozil, die presteren bar weinig en hebben een hoog salaris weg ermee en eens gerichte aankopen doen

Ospina
Debuchy
Hummels
Koscielny
Gibbs
Carvalho
Wilshere
Walcott
Reus
Alexis
Welbeck

Jammer voor hem, maar hij is nirt meer de speler die Arsenal beter maakt. Het is toch te hopen dat Arsenal de selextie nu echt blijft bersterken zoals ze nu bezig zijn. Eerst özil en nu Welbeck er nog bij. Als Arsenal elje transferperiode zo'n aankoop zou doen dan hebben ze over 3 jaar toch gewoon een prachtig elftal staan. En dat zonder 200 miljoen uit te geven net als United doet

Wenger is een idioot. Helemaal de weg kwijt. Sanogo prefereren boven Poldi en Campbell. Alleen om zijn franse jochies tevreden te houden. Wat een pure verkrachting van het talent in je selectie. Ik kan hier echt serieus boos om worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren