Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jans en Rutten zijn tot nu toe de beste trainers van het seizoen’

Laatste update:

Het seizoen 2014/15 in de Eredivisie is halverwege en over maximaal vierenhalve maand is duidelijk, welke club kampioen is. Bij het ingaan van de winterstop vormden PSV, Ajax, Feyenoord en PEC Zwolle de top vier in Nederland en twee van de trainers uit de top worden door de bezoekers van Voetbalzone gezien als de besten tot nu toe: Ron Jans en Fred Rutten.

/

De voorbije dagen kon op de frontpage gestemd worden op de poll Wie vond jij de beste Eredivisie-trainer/coach van de eerste seizoenshelft?. Meer dan 15.000 voetballiefhebbers brachten een stem uit en bijna een derde (30 procent) koos voor Jans. Die heeft in de anderhalf jaar die hij nu bij PEC Zwolle werkt, fantastisch werk geleverd. In zijn debuutseizoen finishte de club als elfde en won het de KNVB Beker; dit seizoen kwam daar de Johan Cruijff Schaal bij en in de competitie presteert PEC indrukwekkend.

De Overijsselse vereniging won negen van zijn zeventien wedstrijden en wist als één van slechts twee clubs te winnen van PSV. De bezoekers van Voetbalzone denken dat Jans in grote mate verantwoordelijk is voor het succes in Zwolle en roepen hem uit tot de beste trainer van de eerste seizoenshelft. Ook voor zijn collega Rutten van Feyenoord is echter veel waardering, zo blijkt. Bijna een kwart (24 procent) koos voor hem.

/

Rutten volgde Ronald Koeman in de zomer op en had bij velen de schijn tegen. In dienst van PSV lukte het hem eerder niet boven verwachting te presteren en zijn laatste dienstverband in de Eredivisie, bij Vitesse, duurde niet langer dan een jaar. Rutten lijkt echter nieuw elan te hebben gebracht in De Kuip en tot de nederlaag tegen PSV op 17 december deed de club serieus mee om plaats één in de competitie.

Achter Jans en De Boer spraken de bezoekers van Voetbalzone hun waardering uit voor het werk van Frank de Boer (15 procent) bij Ajax en van Phillip Cocu (14 procent) bij lijstaanvoerder PSV. Waarschijnlijk wordt van die twee coaches verwacht dat ze staan waar ze nu staan met hun clubs en worden de prestaties dus niet direct als ‘speciaal’ gezien. Henk de Jong (10 procent), die knap zevende staat met SC Cambuur, en Jurgen Streppel (6 procent), die promovendus Willem II voorlopig op plaats twaalf houdt, sluiten de rij.

Wie eindigt er dit seizoen hoger met zijn club, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ron Jans krijgt de voorkeur omdat hij met een tamelijke kleine club weet te presteren.

28 december 2014 om 20:55

Ik zou Jans wel eens bij Vitesse willen zien. Ik denk dat hij er veel uit haalt.

28 december 2014 om 21:40

Ik twijfel daar niet aan , hij zou ze echt naar een hoger niveau brengen, vooral met zo'n selectie.

Achter Jans en de Boer eindigt de Boer? Ja voetbalzone, verwijder mijn reactie maar snel.

28 december 2014 om 00:58

Ach, het is gewoon lastig voor VZ om een artikel te schrijven zonder De Boer er in voorkomt. (frank of Ronald)
Het zij ze vergeven.
De hoge posities van Rutten en Jans' zijn natuurlijk zwaar terecht.
Als je aanmerkelijk beter presteert dan je qua begroting mag verwachten dan sta je daar terecht.
Jans staat daar omdat PEC met leuk voetbal leuk in de subtop meedraait terwijl het qua begroting een club is die bovenaan in het rechterlijke zou moeten staan. Rutten staat ook terecht zo hoog omdat hij maar liefst vier basisspelers heeft zien vertrekken en toch keurig derde staat, met geweldig voetbal om te zien.

28 december 2014 om 01:35

Ik vind je argumenten niet al te overtuigend gait1701. Bij ajax speelden afgelopen seizoen Blind,bojan, Fischer en in mindere mate ook Hoessen in de basis. dus zoveel verschil zit daar niet tussen. Dan wijs je naar de begroting. Ik vindt dat je beter kunt kijken hoeveel geld er besteed is aan nieuwe spelers. Volgens mij doet Feyenoord in dat opzicht niet onder voor de andere topclubs.

Het veldspel ziet er goed uit hoor, maar als een club die voor de titel wil gaan halverwege het seizoen al zover achter staat kun je moeilijk tevreden zijn lijkt me.

Jans is wel volledig terecht. Nummer 2 had van mij Cocu mogen zijn, die heeft zich knap teruggeknokt na afgelopen jaar.

28 december 2014 om 01:43

Rutten vind ik niet zo knap. 31 Uit 17 is voor feyenoord modaal. Er vertrokken wat spelers, maarja dat overkomt elke ploeg en rutten kreeg versterkingen ervoor terug. Ajax speelt ook met een nieuwe cvm, lam, rv, sp, lb en wss ook lcb binnenkort. Na de eerste seizoenshelft is feyenoord eigenlijk al uitgespeeld aangaande de eerste twee plekken en heeft het fikse competitie voor de 3e plek. Rutten doet het niet bovengemiddeld goed, maar ook niet slecht hoor

28 december 2014 om 01:53

Het verschil tussen Ajax en Feyenoord qua basiselftal is: bij Feyenoord is iedereen weggekocht en waren vervangers noodzakelijk en bij Ajax is alleen blind ervan weggekocht die belangrijk was vorig jaar. De andere veranderingen is gewoon omdat ze zijn doorgebroken( el ghazi, Andersen, kishna) en een aankoop die gewoon een klasse beter is (Milik). Ik vind hier wel degelijk verschil in zitten

28 december 2014 om 02:07

Sportweek2014,
Hoe krijg je het voor elkaar om er weer een Ajax-Feyenoord topic van te maken?

28 december 2014 om 02:18

gait, sportweek krijgt het waarschijnlijk moeilijk uit zijn strot maar is ook van mening dat Jans met Zwolle een top prestatie levert. Jans is terecht nummer 1, hij presteert maximaal en laat met een minimaal budget attractief voetbal zien!

28 december 2014 om 10:23

Gait1701

Omdat het in dit geval gewoon relevant is? Jij komt met slappe argumenten, dus geef ik aan waarom daar anders over gedacht kan worden. Als Twente hoger had gestaan op de ranglijst, dan zou ik hen als voorbeeld hebben gebruikt. Want ook zij zijn de nodige spelers kwijtgeraakt.

Jans is al langer de beste trainer maar toen won Frank de Boer het weer eens onterecht want wat Jans met PEC presteert is vele malen beter al de Boer doet met Ajax.

Jammer dat Jans verder een bijzonder onsympathiek figuur is.

28 december 2014 om 09:45

Geef mij maar henk de jong

28 december 2014 om 10:37

Vreemde opmerking over de meest sympathieke trainer van Nederland.

28 december 2014 om 11:46

Ik ga er vanuit dat je hem persoonlijk kent. Anders is jouw mening gebaseerd op drijfzand.

28 december 2014 om 13:04

Ik ken hem beter dan jou. Dus niet zo lullen vriend.

28 december 2014 om 16:14

Ik weet vrij zeker dat hij het tegen klysmakaboute had en niet tegen jou. Geen reden om zo geïrriteerd te worden tijdens de feestdagen

Henk de Jong met zijn nuchtere leuke uitspraken en een degradanten begroting doet het wat dat betreft beter dan de top 3 met hun immense begrotingen!

28 december 2014 om 12:05

De begroting van PEC en Cambuur verschilt niet zo neem ik aan..

28 december 2014 om 18:52

Cambuur heeft een begroting van 7 miljoen. PEC is bezig met het omhoog pompen van de begroting, zitten nu op iets meer dan 10 miljoen.

Jans doet het super! Bekerfinale was top: 5-1 over Ajax gewalsd. Vervolgens dunnetjes overdoen door ook de JC schaal te winnen in de arena, weer van de landskampioen. Nu meedoen om plek 3.
Hij heeft meer gewonnen dan Koeman in 3 jaar bij Feyenoord met een bescheiden selectie en begroting.
Zou zomaar de Boer kunnen opvolgen, al heeft hij daar misschien iets te weinig bluf voor, hij is vrij nuchter.
Mario Been naar Ajax?

Ron Jans is inderdaad, tot nu toe, een van de betere trainers van dit seizoen. Maar voor Fred Rutten geld dat helaas niet, die staat gewoon daar (derde) waar je met een club met een dergelijke begroting en selectie behoort te staan. Vind dat Henk de Jong het dan vele malen beter doet dan Fred Rutten.

Ron Jans is de enige die dit seizoen een prijs heeft gewonnen, dus de terechte winnaar. Daarna zou ik voor Cocu zijn gegaan. Eerste in de competitie en nog actief in de beker en Europa.

Toch wel apart dat Rutten en de Boer zo hoog worden ingeschat en Henk de Jong en Cocu dan weer niet. Zo geweldig doen Ajax en Feyenoord het nou ook weer niet, ze staan lager dan of op hun doelstelling

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren