Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jammer dat Liverpool hem liet gaan, want hij speelde een geweldig EK’

Laatste update:

Liverpool verkocht Joe Allen eind juli voor maximaal zestien miljoen euro aan Stoke City en Ian Rush begrijpt niet waarom the Reds de 26-jarige middenvelder hebben laten gaan, zo vertelt hij in een interview met de Daily Mirror.

/

“Het was jammer om Joe te zien gaan, want hij heeft een geweldig EK gespeeld en in de laatste drie maanden bij Liverpool heeft hij gedaan wat Jürgen Klopp van hem verlangde. De manager wilde meer doelpunten van hem zien en dat heeft Allen gedaan. Hij kwam vaker in scoringspositie terecht”, aldus de 54-jarige Rush.

“Mensen plaatsten vraagtekens bij hem toen Allen overkwam van Swansea City, maar hij is daar overheen gekomen en is een betere voetballer geworden bij Liverpool”, besluit de Welshman, die voor onder meer Liverpool, Juventus en Newcastle United speelde.

Liverpool FC nam afscheid van liefst 13 spelers in de afgelopen transferperiode! In onze fotospecial zie je nog eens goed wie er allemaal vertrokken zijn én wat ze opleverden!

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 1 september 2016

Als jij Liverpool was, had jij Joe Allen dan behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou persoonlijk liever met allen spelen dan met henderson, helemaal als je wijnaldum en lallana als andere middenvelders hebt.

Wel mooi voor stoke dat ze hem hebben kunnen halen hebben nu echt een goede ploeg!

5 september 2016 om 11:54

Mee eens. Ik begrijp helemaal niet van klopp waarom ze een echte controleur (allen) laten gaan. Henderson is meer een cm dan cvm. Logisch waarom ze veel tegendoelpunten hebben met hun aanvallend middenvelders. Can moet gewoon spelen ipv wijnaldum of henderson.

5 september 2016 om 12:22

Klopp wil perse dat Dahoud komt uit Duitsland, maar zijn club wilde hem niet verkopen. Blijkt dat Dahoud een clausule in zijn contract heeft, dat hij volgend jaar voor een goede prijs beschikbaar is. Klopp heeft deze zomer voornamelijk de selectie kleiner gemaakt en zijn team zal in de komende jaren compleet worden.

5 september 2016 om 12:37

Dahoud is marokaans.international? Ken hem niet, ik ken wel Didavi.

5 september 2016 om 12:50

Hij is geboren in Syrië en hij is veel eerder naar Duitsland geëmigreerd voordat er burgeroorlog is uitgebroken.
Dus hij kan voor Duitsland en Syrië uitkomen.

5 september 2016 om 12:52

Is hij goed? Neem aan dat t.een 10 is? Duitsland heeft Ozil, Meyer al op 10.

5 september 2016 om 12:57

Ik ken hem zelf niet, maar hij speelt meer op controleur. Duitsland heeft wel een lekkere middenveld met veel talenten die rondlopen.

Ik zou Allen ook niet weg gedaan hebben, hij is nu 26 dus zijn beste jaren komen er aan. Ook leuk voor de fans dat er wat Britten in het team zitten en dat het dus niet een groot vreemdelingenlegioen is. Maargoed, 16 miljoen is een redelijk bedrag.

Simpel, andere middenvelders zijn nu eenmaal beter. Allen is bovendien te duur om op de bank te zetten waardoor er ruimte komt.voor talenten.

Ik begrijp Klopp wel, Wini is aanvallend net iets beter dan Allen en als je dan toch de geld en mogelijkheid hebt....

Verdedigend en spelverdeling heb je Can en Henderson voor je en die gigantische intensiteit valt bij Liverpool minder op, omdat iedereen een vrij hoge intensiteit heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren