Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jamal Musiala kan komende zomer overstap maken naar de Premier League’

Laatste update:

Manchester City overweegt om Jamal Musiala los te weken bij Bayern München, zo schrijft The Independent. Het toptalent uit Duitsland beschikt over een contract tot medio 2026 in München en maakt geen aanstalten om te verlengen.

Manchester City ziet in Musiala de ideale vervanger voor de al wat oudere Kevin De Bruyne. De Belgische spelmaker is inmiddels 32 jaar oud en kwakkelt steeds vaker met blessureleed.

Manchester City wil in de toekomst beschikken over twee aanvallend ingestelde spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen. Met Phil Foden is daar al de helft van de missie mee voltooid, maar Musiala moet de tweede speler worden die over die vaardigheid beschikt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Als Musiala niet haalbaar blijkt, dan is de ploeg van Pep Guardiola voornemens om Michael Olise los te weken bij Crystal Palace. Ook Lucas Paquetá van West Ham United wordt gezien als reële optie.

Bayern wil het contract van de 21-jarige spelmaker graag openbreken en verlengen, maar onderhandelingen lopen stroef. Het is tevens geen geheim dat Musiala in de Premier League wil spelen. Hij is opgegroeid in Londen en ziet de Premier League als het grootste toneel.

Musiala’s situatie heeft niet alleen de interesse van the Citizens gewekt. Volgens de krant hebben ook Paris Saint-Germain, Liverpool en FC Barcelona een oogje op de Duitser.

Geen van die clubs heeft echter de financiële slagkracht van Manchester City. Musiala vertegenwoordigt een waarde van 110 miljoen euro volgens Transfermarkt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was niet echt onder de indruk van Musiala tegen Arsenal of in de wedstrijden die ik hem zag spelen op het WK, maar Musiala zal vast een hoop kwaliteiten bezitten waarvan ik gewoon niet op de hoogte ben. Heb ook niet het gevoel dat ie snel zal vertrekken bij Bayern.

11 april 2024 om 16:41

Ik vond hem op het WK juist een van de weinige lichtpunten bij Duitsland. Vooral tegen Spanje speelde hij geweldig

11 april 2024 om 17:13

TheRoscoe, sommige wedstrijd is hij inderdaad onzichtbaar. Ik zou je aanraden hem wat meer te bekijken. Dan zie je echt wel dat hij kwaliteiten heeft.

11 april 2024 om 18:52

Welke wedstrijden heb je bekeken op het WK, want dat hij tegen Spanje en Japan fenomenaal speelde daar leek iedere voetballiefhebber het wel over eens te zijn

Je hebt met Foden al een uitstekende vervanger voor de Bruyne klaar staan.

11 april 2024 om 16:42

Ik vind Foden en Musiala beide niet lijken op De Bruyne qua spel. Vind ze eerder dribbelaars dan spelmakers. Ze moeten het hebben van de kleine ruimtes en De Bruyne meer van de grote ruimtes, is erg goed in de omschakeling.

11 april 2024 om 17:06

Klopt, compleet andere types die toch wel de belichaming zijn van Pep spelers.
KDB is eigenlijk niet eens een Pep speler maar is gewoon te goed om niet te gebruiken naar zijn kracht - Disney prins van de PL. Haaland idem dito. Denk ook dat KDBs blessures een hoofdreden is waarom Haaland niet zoveel scoort vergeleken met afgelopen seizoen.

11 april 2024 om 17:26

De Bruyne en Haaland is een goede koppel inderdaad. Erg sterk maar beiden het beste in de omschakeling en als dat niet werkt een hoge voorzet. Geen Pep speler inderdaad. De Bruyne heeft een krachtige been en is heel direct soms. Pep wilt dat je eerst een paar keer opzij passt en druk houd op de verdediging.

11 april 2024 om 16:44

Ik denk zelfs dat Foden de nieuwe spits moet worden. Hij scoort zo makkelijk de laatste tijd

12 april 2024 om 07:55

Spits? Hij is juist top als hij achter de spits kan komen hé. Foden is een ideale 10 voor dit City. Kan overal opduiken aan de zijkanten, maar ook in het midden achter Haaland...

Foden zou ik never nooit in de spits zetten.

11 april 2024 om 17:19

Wat? Zijn totaal andere spelers. Hoe is dat een vervanger voor de Bruyne?

Zou dat Zwaard van Damocles van 135 aantijgingen tegen City hem doen besluiten om niet voor het grote geld te kiezen? Ik heb toch de indruk dat Bayern hun toekomst om deze jongen wil bouwen en hij lijkt toch heel gelukkig op zijn plek daar. Zo op het eerste gezicht ben je toch geneigd te zeggen dat een overstap naar Manchester onwaarschijnlijk is.

12 april 2024 om 00:07

Och, dit is toch ook de makkelijkste journalistiek die er is. Een van de grootste talenten ter wereld, hikt al tegen wereldtop aan. Je had letterlijk iedere vermogende Engelse club in de titel kunnen zetten of Real Madrid en je had hetzelfde verhaaltje kunnen typen.

Musiala is een groot talent en zeer goed, maar hij is vooral een dribbelaar. En op de 10 heb je emt Foden al een dribbelaar...

Ik zou het niet snappen, mocht er door de komst van een Musiala iemand anders, meer nodig, niet komen bij een City....

Relatief uitgebalanceerd, maar zij kunnen beter een buitenspeler gebruiken met rendement dan een Musiala op dit moment....

En het evt verlengen van Bernardo lijkt mij ook wel prio

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren