Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jaloerse’ Sadio Mané: ‘Ik hoop dat hij nog in bed ligt als we spelen’

Laatste update:

Voor Liverpool staat woensdagavond in het Camp Nou de heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Barcelona op het programma. Voor the Reds betekent dat duel een weerzien met Philippe Coutinho, die Engeland ruim een jaar geleden verliet voor een dienstverband in Catalonië. Sadio Mané geeft op de persconferentie in aanloop naar het treffen aan dat hij ‘jaloers’ is op Barcelona, omdat zij de beschikking over Coutinho hebben.

“Hij is een geweldige speler en ik ben er jaloers op dat Barcelona hem kan krijgen. Ik zou het geweldig vinden om hem terug te zien. We zijn heel blij voor hem, hij genoot ervan om samen met zijn ploeggenoten te spelen. Hij gaf altijd alles, is nog steeds jong en kan zich nog enorm verbeteren. Ik ken hem, hij is een harder werker. Ik hoop dat hij nog in bed ligt als we spelen”, zo tekent Goal op uit de mond van Mané. Ook Jürgen Klopp, manager van Liverpool, kijkt uit naar het weerzien met Coutinho.

“Ik ben blij op Phil weer te zien, het is aan meneer Valverde of hij zal starten. Ik weet dat mensen hier een hoop shit-verhalen van maken. Natuurlijk missen we Coutinho, hij is een speler van wereldklasse”, stelt de Duitse oefenmeester van Liverpool. “Ik vond het geweldig met hem samen te werken, maar we hebben het ook zonder hem goed gedaan. Dat is alles wat ik erover kan zeggen, hij is een goede speler. Toen ik voor het eerst hoorde dat hij naar Barcelona wilde, kon ik me niet voorstellen dat het zonder hem moesten stellen.”

Een andere speler met wie Liverpool woensdagavond te stellen krijgt, is Lionel Messi. “Hij heeft gezegd dat hij de cup wilde terugpakken. Dat klonk mij al als een bedreiging in de oren. Nu we hier staan, willen wij ook naar de finale”, benadrukt Klopp. “Barcelona is niet alleen Messi, maar het draait wel om hem. Op sommige momenten zullen we ons moeten concentreren op Messi. Alleen lopen er nog tien spelers van wereldklasse op het veld die de wedstrijd kunnen beslissen. Barcelona heeft een geweldig team en is al kampioen van Spanje, dat zegt genoeg.”

Mané bewaart warme herinneringen aan Barcelona, doordat Ronaldinho vroeger zijn idool was. “Ik zou het geweldig vinden om tegen hem te spelen, maar hij is er niet bij. Hij zal altijd mijn held blijven, ik vond zijn skills en lach geweldig. Misschien lach ik wat minder op het veld, waardoor mensen denken dat ik boos ben. Maar dat is niet het geval”, aldus Mané, die met ploeggenoot Mohamed Salah strijdt om de topscorerstitel in de Premier League. “Ik ben in vorm door het team. We proberen elkaar zoveel mogelijk te helpen, dat is heel belangrijk.”

Barcelona - Liverpool eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mane heeft Coutinho vervangen op de linkerflank. Mane is naar mijn mening een betete speler. Hij is op dit moment een van de beste vleugelaanvallers. 25 goals vanaf de flank is indrukwekkend.

1 mei 2019 om 11:22

Ben het niet helemaal met je eens. Vind Coutinho een betere en completere speler dan Mané. Beter zwak been en betere techniek ook.

Alleen op de linker flank, en zeker in het systeem dat Liverpool speelt, denk ik dat Mané een geschiktere speler is.

1 mei 2019 om 12:33

Zijn 2 totaal verschillende spelers laten we eerlijk zijn. Mane is een veel betere flank speler, Coutinho is weer meer een aanvallende middenvelder. Beide beter op hun eigen positie

1 mei 2019 om 14:01

Coutinho brak de ban in wedstrijden tegen de kleintjes, maar mane tegen iedereen. Mane heeft veel meer impact gehad dan coutinho op die positie. Anders soort speler, maar de impact van mane is echt geweldig en gewoon beter dan coutinho.

Nou messi.. ik ga er van uit dat we dan de cl pakken als jij het zegt😆 maar zonder dollen ik ben bang dat het cl avontuur van barca hier klaar is. Liverpool is een lastig team en barca is nog niet echt getest dit seizoen in de cl. Ik hoop natuurlijk dat et hier 3-0 wordt maar denk dat liverpool barca helemaal weg countert. Ik denk dat de winnaar van barca liverpool de cl pakt.

1 mei 2019 om 12:28

Positief blijven , Barça hoeft van niets en niemand schrik te hebben . Als iedereen met zijn Hoofd er bij blijft pakken we dit liverpool .

1 mei 2019 om 12:48

Bij barca moet echt alles kloppen. 100% focus. De barca spelers vinden het echt vaak lastig om die focus vast te houde

1 mei 2019 om 15:08

Bij liverpool moet net zo alles kloppen toch? Denk dat de angst er bij Liverpool meer is dan bij Barca. Barca maakt zich juist helemaal op voor dit soort wedstrijden. Hoe beter de opponent hoe beter Barca kan zijn. Zie Barca dan ook doorstoten en de CL winnen. Ook Ajax gaat hier niet van winnen. We zullen het zien

1 mei 2019 om 17:15

Klopt r10 volledig mee eens. Ik begrijp dat barcalover als supporter angstig naar de wedstrijd uitkijkt heb ook dat gevoel .Maar puur objectief zie ik over 2 matchen Barça als favoriet .Barça is veel stabieler dan 2 jaar terug .Aanvallender wat minder maar qua evenwicht in het team staan ze verder .

1 mei 2019 om 12:32

Ik denk ook dat de winnaar van deze halve finale ook de winnaar zal zijn van de CL. Barça en Liverpool zijn beide echt een niveau hoger dan Ajax en Tottenham.

1 mei 2019 om 17:18

Dat zou ik niet snel roepen over 2 wedstrijden zullen Barça of liverpool wel over ajax gaan .Maar in een finale kan juist alles gebeuren , een ploeg als Lyon kan perfect een finale winnen tegen Barça of liverpool laat staan ajax.

1 mei 2019 om 12:51

Jammer man dat je zo weinig vertrouwen in Barcelona hebt. Valverde kennende bouwt hij echt wat defensieve zekerheidjes in. Hij denkt sowies meer defensief dan gebruikelijk bij Barcelona. Die zorgt er echt wel voor dat Semedo en Alba wat meer achteruit spelen. Het zal voor beide teams moeilijk worden. Maar ik heb vertrouwen in Messi en zijn mannen.

1 mei 2019 om 14:47

Ik heb ongeveer zelfde gevoel erover, maar als Messi zoals afgelopen CL matches er zin in heeft kan het een mooie avond voor ons worden. Ik zou een 2-0 of 2-1 prachtig vinden, maar als Liverpool vroeg op voorsprong komt dan vermoed ik het ergste. Heb wel vertrouwen erin dat we resultaat boeken, maar in uitwedstrijden zijn we dramatisch wat betreft de CL en daardoor moet je haast proberen hier al 2-0 of beter resultaat te behalen, zodat de return minder van je eist. Enig voordeel dat we hebben is dat we in de competitie spelers rust kunnen geven en Liverpool dat niet kan veroorloven. Vermoeidheid kan in ons voordeel spelen voor het eerst in 3 jaar lol.

Beetje enfant terrible, maar Klopp heeft hem en shaqiri prachtig laten ontwikkelen en vooral mane is de rust zelve geworden op het veld. Mooi om te zien en dat doet zijn spel alleen maar beter maken.

Die Mané is haast belangrijker dan Salah geworden voor Liverpool. Wat heeft hij zich snel ontwikkeld zeg. Ook laatste tijden enorm krachtig in de luchtduels. Zou me niks verbazen als Real hem probeert te halen/ruilen met Bale + geld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren