Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaans international arriveert in Rome om miljoenentransfer af te ronden

Laatste update:

Bryan Cristante is in Rome gearriveerd om zijn transfer naar AS Roma af te ronden, zo maakt de club via officiële kanalen bekend. De 23-jarige middenvelder zal naar verwachting donderdagochtend de medische keuring doorlopen bij de Romeinen. Cristante komt over van Atalanta, dat naar verluidt dertig miljoen euro aan hem overhoudt.

Volgens diverse Italiaanse bronnen wordt Cristante eerst een seizoen gehuurd van Atalanta, met een verplichte optie tot koop. Na een meer dan uitstekend seizoen was er de nodige interesse in Cristante, die in de belangstelling van onder meer Juventus, Internazionale en AC Milan stond. AS Roma gaat nu dus met de middenvelder aan de haal en telt inclusief variabelen een bedrag van dertig miljoen euro voor hem neer, zo meldt Sky Italia. “Ik ben klaar voor deze uitdaging. Dit is een doel wat ik nu bereikt heb”, zegt Cristante tegenover verschillende Italiaanse media.

“Ik ben er klaar voor en wil met AS Roma in de Champions League spelen”, stelt de vijfvoudig Italiaans international, die afgelopen maandag negentig minuten meespeelde in de oefeninterland tegen Oranje (1-1). Cristante speelde afgelopen anderhalf jaar op huurbasis bij Atalanta, dat in overeenkomst met Benfica een optie tot koop had opgenomen. Daardoor wordt de middenvelder voor naar verluidt vier miljoen euro overgenomen van de Portugese topclub en dus direct weer doorverkocht aan AS Roma.

Cristante verruilde AC Milan in 2014 voor Benfica, maar wist nooit door te breken in Lissabon. De Portguezen verhuurden hem aan Palermo, Pescara en Atalanta. Afgelopen seizoen speelde Cristante 47 wedstrijden voor de club uit Bergamo, waarin hij 12 keer scoorde en 4 assists leverde. Als onderdeel van de deal tussen Atalanta en AS Roma maakt Marco Tumminello waarschijnlijk op huurbasis de overstap naar Bergamo.

Goede aanwinst voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 juni 2018 om 20:23

Vz heeft geen moeite gedaan om de juiste constructie te vermelden. Ze huren hem voor 4 of 5 miljoen en hebben volgend seizoen een verplichte optie tot koop, waarin het resterende bedrag wordt overgemaakt. Sterke deal, zeker nu er hier en daar gezegd wordt dat Strootman wel is kan vertrekken. Gaat uitgroeien tot een steunpilaar van Roma!

6 juni 2018 om 20:50

Ik denk niet dat ze echt het geld hebben. Ik bedoel echt dat ze zeggen wij willen jou en gaan ook er ook echt voor. Ze zijn zeker niet het kaliber Tottenham van hun niveau. Italianen zijn toch altijd terughoudend met geld.

6 juni 2018 om 21:44

@frtorres

ik denk dat die Champions League stunt dit seizoen ze wel een vermogen heeft opgeleverd. PSV verdiende al een keer 25 miljoen met alleen al het bereiken van de 8e finale en vanaf die speelronde loopt het bedrag steeds hoger op

7 juni 2018 om 02:39

Het heeft meer dan 100 miljoen opgeleverd, ik weet niet hoeveel daarvan in het budget wordt gestoken.

Ongeloofelijk dom dat milan hem destijds liet gaan voor 4 miljoen euro.

6 juni 2018 om 20:19

Hij was gewoon niet goed genoeg.., volgensmij krijgt Milan dokr deze transfer nog een aantal miljoen, weet jij welk bedrag dat is?

Prima bedrag voor Atalanta en daar halen we Roberto Soriano voor terug, uitstekende vervanger voor Cristante.

6 juni 2018 om 20:16

Gaat Roberto Soriano naar Atalanta ja? Zou een goede aankoop zijn!

6 juni 2018 om 20:59

De kans is vrij groot, maar nog niet 100% rond. Was ook afhankelijk van deze transfer van Cristante.

7 juni 2018 om 11:48

Zou echt een top aankoop zijn van Atalanta

Zoveel respect voor het beleid van Atalanta! Nu ook, Cristante huren met een optie voor 4 miljoen, de optie lichten en daarna voor 30 miljoen doorverkopen. Jongens als Rafael Toloi, Freuler, Alejandro Gomez, Hateboer, de Roon (eerste periode) en Petagna voor niets of weinig aantrekken, jaren plezier van hebben en straks met dikke winst doorverkopen

6 juni 2018 om 20:24

Spelers als Kessie, Conti, Bonaventura zijn ook gekocht bij Atalanta. Inderdaad knap van Atalanta hoeveel spelers bij hun doorbreken naar de Top van Italie

7 juni 2018 om 11:50

Ja dat ook nog! Sowieso hebben ze een fantastische jeugdopleiding met oa Caldara, Barrow, Bonaventura, Kessie en dan nog die jonge centrale verdediger en middenvelder (ben even hun naam kwijt) die dit seizoen er voor het eerst bij zitten. Dat zijn ook weer gegarandeerde toppers in wording. Blijft knap van zo'n relatief kleine club in Bergamo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren