Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Isimat-Mirin blij: ‘Memphis en ik hoopten samen op dit scenario’

Laatste update:

Manchester United kwam donderdag als eerste tegenstander van PSV uit de koker tijdens de Champions League-loting. Iedereen in Eindhoven realiseerde zich direct dat er binnenkort dus al een weerzien zou volgen met Memphis Depay, die deze zomer voor een megabedrag wegging bij PSV en voor de Engelsen tekenden. Nicolas Isimat-Mirin was er blij mee.

/

Depay en hij hadden donderdag in de middag nog contact, een paar uur voor de ceremonie begon. “En we hoopten samen op dit scenario. Ik ga hem direct bellen straks”, vertelde Isimat-Mirin na de loting aan het Algemeen Dagblad. “We gaan nog altijd leuk met elkaar om, maar in de wedstrijd gun ik hem niks”, voegt de Fransman er strijdbaar aan toe.

De laatste keer dat PSV in de groepsfase van de Champions League speelde was in het seizoen 2008/09. Toen zaten de Brabanders in een groep bij Atlético Madrid, Liverpool en Olympique Marseille. De vierde plaats was het eindresultaat. Nu wordt de groep naast Manchester United gevuld met CSKA Moskou en VfL Wolfsburg.

Denk je dat PSV kans maakt in de groep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang ze met passie en werklust spelen vind ik het al goed genoeg, als ze daarbij een 1e 2e of 3e plek mee weten te pakken is dat natuurlijk al helemaal geweldig. Kom op Pisjevee!

28 augustus 2015 om 07:40

Als we strijden worden we 2e en heel misschien 1e

28 augustus 2015 om 07:52

Gister had ik echt zo van nja dit is kansloos voor PSV. Ze hebben gewoon ingeleverd met Depay en Wijnaldum. Maar nou heb ik toch wel hoop. Ze moeten echt als wolven spelen en de aanval moet effectief zijn om kans te maken. Tegen CSKA en Wolfsburg kan het echt wel, ik heb de hoop stiekem wel. De vraag is, heeft PSV dat ook en zijn de spelers er klaar voor. Een belangrijke schakel zullen Guardado en Moreno zijn. Show us what Ajax could'nt do!

28 augustus 2015 om 08:13

Ik denk dat Wolsburg toch wel wordt onderschat. Er zit heel veel vermogen en een aardig beleid. Sterke selectie. En een van de weinigen die het Bayern met regelmaat zeer lastig maakt in Duitsland.

28 augustus 2015 om 08:17

Tja als De bruyne vertekt verliezen ze al veel kracht, hij heeft ze naar de CL gebracht plus PSV kan wel 2de or 3rde worden, we moeten gewoon punten pakken.

28 augustus 2015 om 08:53

Zelfs met de bruyne is wolfsburg 2 a 3 klasses beter, psv moet haar plek kennen

28 augustus 2015 om 10:03

Zelfs? Met debuyne zijn ze veel beter. Dat is hun beste speler dus praat onzin.

28 augustus 2015 om 10:41

@Socio-fan

Dromen zijn bedrog!! Never maar dan ook nooit dat PSV door deze poule heen komt!! Ik denk zelfs uitgesloten voor EL!!

28 augustus 2015 om 10:53

Ik bedoel maar, united doet het ook niet goed in the CL en morst vaak punten en ik support psv niet eens, ik wil gewoon dat elke nederlands club dat in europa zit gewoon goed doet zodat wij punten hebben.

28 augustus 2015 om 11:19

ik denk dat jij wolfsburg overschat zoals gezegt de bruyne weg dat is 70% van de motor op het middenveld die vang je niet zomaar even op PSV heeft zeker wel kans om in de cl te overwinteren maar dan moet alles goed vallen en de meeste bspelers van psv boven zichzelf uitstijgen maar het blijft een kwestie van mazzel hebben

Blij met Manchester kan ik mij voorstellen. Een echt loodzware tegenstander tref je altijd, het probleem zit hem in de clubs die je uit pot 3 en 4 geloot hebt. Als je het groepshoofd van groep E, F, G of H door PSV vervangt zien de overlevingskansen er heel anders uit, geef je PSV niet alleen kans om te overwinteren maar met wat mazzel zelfs als groepshoofd te eindigen.

Nu wordt het heel pittig om tweede te worden, maar iedereen moet tegen elkaar en als PSV als underdog wat puntjes thuis weet te houden weet je het nooit, Ajax was er ook twee keer dichtbij in een onmogelijke poule.

Wederom gebrek aan mazzel voor de Nederlandse deelname.

28 augustus 2015 om 08:39

Je verwoord het precies goed.

Is van Gaal nog steeds bij jong ajax aan t kijken ofzo? Ik heb nog helemaal geen reactie gezien van zijn kant over deze loting

PSV maakt geen schijn van kans, en mag alleen hopen op een wereldwonder, derde. Alle drie de clubs zijn van een totaal ander niveau. PSV heeft bovendien veel kwaliteit verkocht. Nederlandse clubs horen niet in de CL thuis. Hoe jammer ik het hoe vind. Financieel kunnen we niet meer mee.

28 augustus 2015 om 09:10

Je zet het iets te scherp aan. Natuurlijk kunnen we financieel niet mee en zal elke Nederlandse club, wanneer het een kwartfinale over twee wedstrijden betrof, het tegen elk van deze twee tegenstanders afleggen. Maar het is geen knock-out. Het is een klein poultje waarin geregeld clubs met 8 punten overleven. Als 1 club vrijwel alles wint, die andere 2 een paar keer gelijkspelen en PSV met de hulp van wat desinteresse en onderschatting thuis twee keer wint, ben je een end op weg naar plek 2, zonder wereldwonderen.

Manchester City is van een ander niveau dan Ajax, maar eindigde in 2012/2013 toch als 4e in de poule.

Hoezo is hij blij? Hij staat vanaf komende week toch weer elke wedstrijd aan de zijlijn.

Psv heeft zeker kans. Alleen vindt het jammer dat de directe min of meer al de moed op heeft gegeven.. Manchester is niet meer ds topclub wat het was. CSKA moscow kan je gewoon van winne. Wolfsburg moet ook te doen zijn zonder de bruyne

28 augustus 2015 om 10:19

Je kunt er zomaar een keer van winnen, met heel veel mazzel of als je er als team boven jezelf uit groeit. De kans dat dit drie keer gebeurt is natuurlijk zeer klein.

PSV heeft een goede geschiedenis tegen Engelse clubs en ook goed gepresteert tegen CSKA. Wolfsburg is wel de beste uit pot 4 lijkt me.

Ik heb geen vertrouwen in PSV die werden afgemaakt door Dynamo en Zenith. Laat staan Cska! Wolfsburg en man utd kan verrast worden maar alsnog kijk ik er niet echt positief na

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren