Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inzaghi heeft weer wat lucht, Roma loopt na Feyenoord weer averij op

Laatste update:

Filippo Inzaghi heeft weer wat lucht. Na het 1-1 gelijkspel tegen Empoli van vorige week lag het hoofd van de coach van AC Milan op het hakblok, maar zondag schoten zijn spelers hem te hulp. Het laag geklasseerde Cesena werd met 2-0 verslagen, waardoor de Italiaanse grootmacht in één ruk drie plaatsen steeg. AS Roma liep ondertussen averij op: drie dagen na het teleurstellende Europese optreden tegen Feyenoord, zag Rudi Garcia zijn spelers dezelfde uitslag neerzetten bij Hellas Verona. Stefan de Vrij won met zijn Lazio wél.

/

AC Milan - Cesena 2-0
Het is kommer en kwel bij AC Milan, dat in 2015 pas één keer won en inmiddels was afgezakt naar de elfde plek in de Serie A. Laagvlieger Cesena bood i Rossoneri een mooie kans om aan het zelfvertrouwen te werken, maar vanzelf ging het wederom niet. Cesena kon een paar keer profiteren van de ruimtes die vielen bij de aanvallende thuisploeg, overigens zonder succes. Tot opluchting van iedereen en alles in San Siro opende Giacomo Bonaventura met een schuiver van afstand de score. Milan, met Nigel de Jong, had echter moeite om die 1-0 over de streep te trekken. Zo kreeg Giuseppe De Feudis een enorme kans op de gelijkmaker, maar stond Christian Abbiati die treffer in de weg. Zo leek het erop dat het doelpunt van Bonaventura, die in de tweede helft nog wel de paal raakte, de enige zou blijven. In de laatste seconden schoot Giampaolo Pazzini vanaf de stip echter nog de 2-0 binnen.

Hellas Verona - AS Roma 1-1
Juventus won vrijdag al en dus wist Roma wat het te doen stond. Het begin was dan ook sterk: Radja Nainggolan opende in de beginminuten al bijna de score, waarna Kostas Manolas uit een hoekschop gevaar stichtte. Na 25 minuten was het raak: Francesco Totti schoof de bal in de hoek. Met enig geluk kwam de thuisploeg echter nog voor rust langszij. Bosko Jankovic kopte in na een hoekschop en zag de bal via Seydou Keita binnen vallen. Adem Ljajic raakte daarna nog de lat, maar het massaal verdedigende Hellas hield stand en pakt daarmee een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie. AS Roma ziet het gat met de koploper uit Turijn groeien tot negen punten.

/

Lazio - Palermo 2-1
Stefan de Vrij begon inde basis bij Lazio, dat na twee achtereenvolgende nederlagen eindelijk weer eens een prettige middag kende. Palermo begon echter goed en opende de score. Supertalent Paulo Dybala toonde zijn klasse en rondde beheerst af in de verre hoek. De 0-1 stand stond zeven minuten op de klok, toen Danilo Cataldi een voorzet bij de tweede paal controleerde en teruglegde op Stefano Mauri. De routinier prikte van dichtbij binnen. Lange tijd leek die 1-1 de eindstand te worden, maar twaalf minuten voor het slotsignaal bepaalde Anontio Candreva anders. Met een waanzinnig schot in de verre bovenhoek zette hij het Stadio Olimpico alsnog in vuur en vlam. Ex-NEC'er Edgar Barreto zorgde voor het laatste moment van opwinding: hij werd in blessuretijd met rood (tweede geel) weggestuurd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

9 punten al, gat word echt groot nu en we hadden eigenlijk nog meer moeten voorstaan. Roma komt echt nog tekort, ik dacht net dat ze gegroeid waren ten opzichte van vorig seizoen, maar ze voetballen al lang niet meer zo vlot en mooi als in het begin, alles oogt geforceerd en ze missen creativiteit. De Milanese clubs moeten zo snel mogelijk terug naar de top, zodat we wederom die sterke traditionele top 3 krijgen, en eronder de subtop met clubs als Napoli, Roma, Lazio, Fiorentina.

22 februari 2015 om 17:11

Ik vond dat ze juist afgezwakt waren. Vorig seizoen was een topjaar, kwamen aardig in de buurt bij Juventus. Maar het vertrek van Benatia lijkt toch hard aan te komen. Op de een of andere manier is het ook aanvallend veel minder dan vorig seizoen. Het gemis van Strootman, Benatia en Castan laat zich toch echt wel voelen. En die Grieken achterin, tsja, wat valt daar over te zeggen. Met hen word je geen kampioen.. Manolas is nog wel een goede verdediger, maar Yanga Mbiwa, Holebas, Ashley Cole zijn toch geen top in Italie waard?

22 februari 2015 om 17:24

Dit heeft niks met Benatia te maken, maar met een gebrek aan creativiteit, dat ligt vooraan en op het middenveld. Roma krijgt nog steeds weinig goals binnen hoor, ze scoren er gewoon veel minder dan normaal.

22 februari 2015 om 17:37

Eigenlijk is het bergafwaarts gegaan naar de afslachting door Bayern. Misschien is het zelfvertrouwen teveel aangetast.

Edit: Milan overigens zover afgegleden dat Fox Sports het zelfs niet meer uitzend

22 februari 2015 om 17:58

Denk ook niet dat het toeval is dat net na die afslachting Roma vierkant draait. Maar mentaal moet je sterker zijn dan dit, anders heb je bovenaan sowieso niets te zoeken.

Weer een degradatiekandidaat, weer geen 3 punten. Wat valt er nog te zeggen? Het leek weer nergens op, zoals het al 3 maanden nergens op lijkt. Inmiddels 2 overwinningen uit de laatste 12 wedstrijden.

Donderdag de uitschakeling in de EL, gevolgd door een mooie vernedering in eigen huis tegen Juve, waar we onze 2e plek ook gelijk kwijt kunnen/zullen raken. Mooie tijden.

In de laatste 11 Serie A wedstrijden 8 keer gelijk gespeeld. Lekker bezig Roma, als de tegenstander de boel dichttimmert is de creativiteit minimaal, terwijl ze daar vorig jaar juist zo goed in waren. Hellas had vandaag de tactiek van stadsgenoot Chievo afgekeken en parkeerde de bus uitstekend voor het doel.

Mooi voor Milan dat ze weer drie punten hebben gepakt. Toch weer tijdelijk drie plaatsen gestegen.

22 februari 2015 om 17:20

Vorig seizoen moest niks en kon alles, ze speelden het mooiste voetbal van Italië en stonden in een luxe positie, nu ze meer en meer als titelconcurrent voor ons worden gezien hapert het. Het zijn dezelfde spelers, ze hebben zelfs goed ingekocht en de bank versterkt, maar Roma is het niet gewoon de beste te zijn en telkens te moeten spelen tegen clubs die weten dat ze minder zijn en dus puur vanuit organisatie en defensief opzicht spelen. Ze moeten groeien uit die rol van subtopper die nu en dan eens verassen, of ze herbeleven de val van de periode na de degradatie van Juve opnieuw. Toen eindigden ze ook twee jaar tweede achter Inter, dit is een soortgelijk verhaal, er vallen wat tegenstanders weg (inter en Milan nu) die normaal de top 4 bezetten en Roma staat top 2, maar wanneer de gebruikelijke clubs terugkeren aan de top legt Roma het meestal af.

Wat een goal van Candreva!

Goeie overwinning, eindelijk ! Destro was onzichtbaar, misschien volgende match Pazzini laten starten en hem laten invallen. Derest speelde goed, Menez wel weer te egoïstisch maar dat zijn we al gewoon. Hopelijk is het vertrouwen nu wat terug en kunnen we nog proberen te strijden voor de europese plaatsen.

AS Roma is echt uit vorm de tweede seizoenshelft. Natuurlijk ook wel pech met blessures etc. Deze wedstrijden konden voor Feyenoord niet beter uitkomen, want een Roma in deze vorm kan niet eens winnen van Hellas. Als Feyenoord donderdag niet doorgaat, dan moeten ze zich diep schamen.

22 februari 2015 om 19:18

Feyenoord moet zich schamen als ze niet doorgaan? Vergeet niet dat Roma nog steeds veel betere spelers tot hun beschikking heeft. De vorm is weg ja, maar nu zullen ze denk ik wel beseffen dat de scudetto er niet in zit en vol voor de laatst mogelijke prijs (? - ze zitten niet meer in de coppa toch) gaan - de europa league. Maar feyenoord speelt thuis en moet nu gewoon winnen, maar zich schamen bij een verlies van Roma, is overdreven. De teleurstelling zal groot zijn zou dat gebeuren, maar het kan net zo goed zijn dat het ineens weer begint te lopen bij Roma.

Nou lekker jongens doe zo verder dan eindigen we het seizoen misschien nog als zesde en net geen europa league ticket voor volgend jaar! Schandalige vertoning alweer in de tweede helft, het zit nie mee ook maar alles bij mekaar moet je dit verona gewoon simpel over de knie kunnen leggen, ik vrees voor Rudi Garcia want de komende twee wedstrijden gaat hij ook al niet winnen en dan wordt zijn positie onhoudbaar! Doumbia kan niets toevoegen, wordt ook telkens mis aangespeeld, Paredes is gewoon drie keer beter dan Pjanic op dit moment en als je al moeite hebt met een 36 jarige Toni dan stel ik mij toch vragen zijnde Manolas in september nog een klasseverdediger. What happens?

Nooit gedacht aan her begin van het seizoen dat roma blij zou moeten zijn met een 2e plek. Maarja er is geen winnaarmentaliteit de mentaliteit is waardeloos. Hopelijk wordt García ontslagen en worden er goede verdedigers gekocht. 2 vernederingen komen er nog aan bij Feyenoord en tegen juve.

Toch wel een aantal leuke wedstrijden gezien vandaag. Lazio gewonnen, wat uiteindelijk wel verdiend is. Dybala weer eens gescoord, Candreva maakte ook ene prachtige goal ( waarna hij bij het juichen geblesseerd raakte ) Zou leuk zijn als Lazio weer eens Europa in gaat. En Roma.. Niet eens kunnen winnen tegen Verona. Die werden vorige week nog helemaal kapot gespeeld door Genoa, zo'n wedstrijd tegen Verona moet je 'gewoon' winnen. Ik vrees dat Roma het heel zwaar gaat krijgen tegen Feyenoord, al staan zij nu achter tegen Excelsior. Big Mac was ook weer eens goed op dreef trouwens!

22 februari 2015 om 18:18

Weet je toevallig hoe maccarone aan die bijnaam is gekomen?

23 februari 2015 om 11:05

Ik vond ons echt onthutsend zwak. En dan weet Iachini dat en brengt hij met Belotti een extra spits. Doe dat eens een keer niet, ik weet dat hij graag voor de drie punten gaat maar dat heeft hem al een paar keer de kop gekost dit seizoen.

Had graag gezien dat Dybala er gewoon af was gegaan voor Belotti. Dybala heeft feitelijk buiten die goal niets goed gedaan. Zonde hoor.

Maar ach, het was al erg dat we aan Europees voetbal mochten denken. Gewoon tiende plaats o.i.d. is echt dikke prima hoor.

Roma is echt heel matig bezig. Het verbaasd me echt hoe ze zo zijn gaan spelen. Hopelijk schakelen ze Feyenoord nog wel uit. Ook scoren ze niet zo veel meer als eerst. Jammer dat lazio-palermo niet gelijk eindigde. Was voordeliger geweest voor inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren