Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale voorkomt terugkeer Lúcio naar Duitse competitie

Laatste update:

Internazionale heeft het aflopende contract van Lúcio met twee seizoenen verlengd. Twee jaar geleden kwam de Braziliaanse verdediger naar Milaan en in zijn eerste seizoen won hij direct de treble; vorig seizoen leverde hij weer een stevige bijdrage aan de defensie, maar was de club minder succesvol. I Nerazzurri maken nu bekend dat Lúcio tot 2014 is gebonden.

/

Lúcio speelde van 1998 tot 2000 bij Internacional in zijn thuisland. Vervolgens nam hij de wijk naar Europa en speelde hij jarenlang bij Bayer Leverkusen en Bayern München. Na onenigheid met Louis van Gaal koos Lúcio ervoor in te gaan op de avances van José Mourinho en verbond hij zich aan de Italiaanse topclub. Het bleek een gouden greep; in zijn eerste seizoen in het Giuseppe Meazza werden de landstitel, beker en Champions League gewonnen.

In Milaan is Lúcio onomstreden in het hart van de defensie. Hoewel hij vorig seizoen nog verklaarde best open te staan voor een rentree in Duitsland, waar hij negen jaar lang speelde, zit een vertrek uit Italië er nu niet meer in. De 33-jarige Braziliaan, goed voor 104 caps, zal zijn Europese loopbaan meest waarschijnlijk afbouwen bij Inter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een held is deze man toch!

Hij past ook veel beter in Italië dan in Duitsland, Inter heeft hier goed aangedaan.

17 augustus 2011 om 12:17

hij past ook wel goed in duitsland, toen kwam hij vaker op de helft van de tegenstander met zijn vele welbekende rushes

17 augustus 2011 om 12:19

Heb je gelijk in, alleen toch vind ik hem nog steeds beter in Italië.

Ranocchia - Lucio centraal is een goede mix van ervaring en talent.

Ik vind het maar een raar en agressief mannetje. Wat hij doet bij tegenstanders op het veld daar word ik wel misselijk van. Hij is gewoon een gebouw met voeten. los van zijn kwaliteiten natuurlijk want hij kan aardig verdedigen!

17 augustus 2011 om 12:29

Dat valt best mee hoor, Materazzi was de slager van dienst bij Inter, niet deze Lucio. Hij ziet er gevaarlijker uit dan ie is. Hij maakt eerder geniepige overtredingen maar iemand doodschoppen heb ik hem nog niet echt zien doen.

17 augustus 2011 om 13:04

Goed verwoord over Materazzi, een echte slager...
Ik ben het met je eens dat Lucio geen doodschoppen uitdeelt etc mar ik heb het meer over zij onrustig gedrag. Ik had een filmpje gezien waar hij iemand tackelde, welis waar niet hard, maar genoeg om voor te liggen. Hij schreeuwde helemaal zijn gezicht en schold hem helemaal uit. Dat gedrag kan ik niet uitstaan.

17 augustus 2011 om 13:21

Ja dat kan best waar zijn, dat is zijn enorme gedrevenheid en motivatie die de bovenhand neemt. Verder is het echt een modelprof, ik had hem liever in Turijn zien voetballen dan bij Inter ^^

Sowieso goed gedaan door hem te behouden wat een speler !

Goede stopper, maar ik snap niet dat ze hem zo lang vastleggen want als hij( doordat hij ouder wordt) slechter wordt dan zit je nog 3 jaar met hem

17 augustus 2011 om 12:38

Kijk maar eens naar de Italiaanse ploegen hun selecties. Daar zitten overal wel enkele ouderdomsdekens bij hoor. Dus als deze Lucio 36 is zal hij ofwel terugkeren naar zijn Vaderland ofwel gewoon stoppen bij Internazionale.

Lucio onmisbaar bij Internazionale en op z'n leeftijd nog een goede speler. Zorgt dat de ervaring die in het team van Inter zit gehandhaafd blijft. Veel succes maar kampioen worden zullen jullie niet.

Jammer, had hem graag terug bij Bayern gezien.. dat hij beter past in Italië dan in Duitsland is eigen mening, bij zowel Bayern als Inter deed hij het heel goed, alleen jammer dat hij botste met Vangaal

Na WK 2014 in Brazilië zal hij wss terugkeren richting Brazilië of nog centjes gaan pakke in de woestijn

deze club past bij hem. is op oudere leeftijd beter geworden. ik zie hem ook liever stoppen bij een topclub, ookal is het de rivaal, dan bij een middenmoter in Duitsland...

Van Gaal is wel erg goed in het wegjagen van spelers. Hij is een goede coach, maar ik vind het altijd belangrijk dat een coach ook goed bij de spelers ligt en dat is hier zeker niet altijd het geval.

ze laten het overkomen alsof er belangstelling was vanuit Duitsland, maar dat was dus niet zo. Vind het alleen maar een goede verdediger omdat ie zo ongelofelijk sterk en slim in de duels is, maar verder kan ie totaal niet voetballen. Maarja als verdediger in Duitsland en Italië hoeft dat ook helemaal niet en daarvoor is het de gedroomde centrale verdediger. Goed voor Inter dat hij nog 2 jaar kan blijven, dan kunnen ze langzaam weer bouwen aan een team dat kampioen gaat worden en ver komt in de Champions League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren