Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale velt Tottenham na ongelooflijke comeback in slotfase

Laatste update:

Internazionale heeft dinsdagavond op sensationale wijze drie punten aan de eerste Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur overgehouden. Het team van Luciano Spalletti leek door een gelukkige goal van Christian Eriksen op een nederlaag af te stevenen, maar twee doelpunten in de uiterste slotfase zorgden alsnog voor vreugdetaferelen in het Giuseppe Meazza. Mauro Icardi en Matias Vecino bezorgden de geplaagde Italianen, die zeventiende staan in de Serie A, een goede start in het Europese miljardenbal.

Het scorebord in het Giuseppe Meazza kwam in de eerste 45 minuten weliswaar niet in beweging, maar de ploegen van Spalletti en Mauricio Pochettino leunden niet achterover. Vroege pogingen van Inter leken ervoor te zorgen dat Tottenham weg zou worden geblazen: de Londense defensie wankelde, terwijl Harry Kane en Heung-Min Son amper werden bereikt. Het gebrek aan scherpte zorgde er echter voor dat de bezoekers uit Engeland beter in de wedstrijd kwamen en een antwoord op het spel van de i Nerazzurri hadden.

Davinson Sánchez voorkwam met een omhaal dat Mauro Icardi, die zijn eerste Champions League-wedstrijd ooit speelde, de score opende, terwijl Samir Handanovic een uitstekende redding had op een dito vrije trap van Eriksen. Marcelo Brozovic schoot de bal naast het doel van Michel Vorm, nadat Jan Vertonghen onder druk van Radja Nainggolan het leer verspeelde. Richting de rust verrichtte Handonovic opnieuw een goede redding, toen Kane door Eriksen richting het doel van de Milanezen werd gestuurd.

Tottenham nam acht minuten na rust de leiding via Eriksen. Handanovic keerde met moeite een laag schot van de Deen, waarna de bal via Erik Lamela weer voor de voeten van de spelmaker kwam. De tweede poging van Eriksen werd door Miranda van richting veranderd, waardoor het leer vrij gelukkig over de hulpeloze Handanovic ging. Een schot van Lamela had niet veel later de 0-2 kunnen zijn, ware het niet dat de bal via Stefan de Vrij uiteindelijk in een hoekschop resulteerde.

Spalletti bracht in het laatste half uur zowel Keita Baldé als Antonio Candreva binnen de lijnen, maar het was Icardi die vijf minuten voor het einde de thuishaven van Inter in extase bracht. De aanvaller nam een pass van Kwadwo Asamoah in een keer op de slof en schoot het leer met een heerlijke volley achter Vorm: 1-1. Zeven minuten later volgde zelfs de 2-1. De Vrij kopte het leer na een corner richting de verste paal, waar Vecino de bal achter Vorm knikte. Inter gaat over twee weken op bezoek bij PSV, terwijl Tottenham tegelijkertijd in en tegen Barcelona speelt.

Wie gaat hoger eindigen in de groepsfase?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beide teams zijn slecht gestart aan het seizoen en dat bleek in de eerste helft. Ondanks dat het tempo op een redelijk niveau lag, was het veldspel echt belabberd aan beide kanten.

Tweede helft was erg vermakelijk!
Mauro Icardi, hands down: de beste afmaker ter wereld. Al een aantal jaar op rij beste schot/goal ratio. Ongekend hoe hij al zijn schoten achter de doelman weet te krijgen. Bi-zar!

Klein statistiekje van afgelopen seizoen:
Top 5 competities

5. Edinson Cavani 26.1 procent
4. Ciro Immobile 26.7 procent
3. Nils Petersen 27.1 procent
2. Radamel Falcao 27.9 procent
1. Mauro Icardi 29.7 procent

Vergelijkmateriaal:
Harry Kane 14.8 procent
Mo Salah “ 23.7 procent
Lionel Messi 15.5 procent
Robert Lewandowski 21.7 procent

18 september 2018 om 20:57

Inderdaad, zeer onderschatte spits.
Als hij in een beter team zou spelen, waar hij veel meer kansen per wedstrijd krijgt, zal die zeker worden beschouwd als top 3 spits. Jammer genoeg kijkt iedereen alleen naar de spitsen van de topploegen

18 september 2018 om 20:59

Mag wel een kanttekening bij dat hij voetballend bij lange na geen Kun Aguero of Benzema is. Desalniettemin kan hij prima mee in aanvallend spel en is hij niet ronduit beroerd in meevoetballen.

Tottenham nog steeds chockers op het allerhoogste niveau, je zou zeggen dat ze na vorig jaar het éã©n en ander hadden geleerd, maar helaas.

Inter was tot aan de goal van Icardi steeds net niet. Bal net te hard, bal net te zacht, speler kwam net een teentje tekort. Tottenham scoort dan op een gelukkige manier en het leek erop dat ze deze wedstrijd dood gingen spelen. Totdat Icardi uit een geniale volley scoorde. Vecino maakte na een assist van de Vrij het feest compleet.

Inter heeft eigenlijk voornamelijk zelfvertrouwen nodig. Het materiaal is er, alleen de mentaliteit niet.

Gefeliciteerd Interisti en welkom terug

18 september 2018 om 20:57

Tottenham blijft een ploeg die niks gaat pakken. Spelen wel leuk voetbal maar op een of andere manier hebben ze die spirit niet voor prijzen. Zo voel ik dat dan.

18 september 2018 om 21:43

Ze hebben toch ook geen super elftal vind ze gelijkwaardig aan Arsenal

Thuis verliezen van een promovendus volgens mij, maar wel van Tottenham winnen. Meest inconsistente team op aarde :P Goede assist van De Vrij overigens!

Oei, niet verwacht.... volgens mij heb ik Inter toch een beetje onderschat deze week. Prachtige come-back maar niet zo gunstig voor PSV

18 september 2018 om 21:04

Geeft niet, dat deed bijna iedereen. Geef je ook geen ongelijk. Inter is zo inconsistent als wat. Ze staan er gek genoeg wel vaak in de topwedstrijden. Zeker na al die jaren zonder CL was Inter erg gemotiveerd. Voor hetzelfde geld wint PSV straks wel gewoon voor Inter.
Ben benieuwd of dit Inter het vertrouwen weer heeft om weer in vorm te komen.

18 september 2018 om 21:06

Niet onderschat hoor, er valt gewoon geen pijl op Inter te trekken. Ik sluit zelfs niet uit dat PSV gewoon wint van Inter in het Philips Stadion!

Deze 3 punten van Inter komen PSV ook niet heel goed uit..

18 september 2018 om 21:02

'Gewoon' , alsof dit wel eventjes wordt gedaan door PSV.

18 september 2018 om 21:14

En tegen barca de volgende wedstrijd ook 'gewoon' 2-0 winnen en ze zijn in de laatste 18.😂😂

19 september 2018 om 08:56

16*

Oei, niet verwacht.... volgens mij heb ik Inter toch een beetje onderschat deze week. Prachtige come-back maar niet zo gunstig voor PSV

Hahahahah zo mooi om te zien dit. Iedereen bij Ziggo wilde zo graag dat Spurs zouden winnen, die Emile Schelvis was continu bezig met het afkraken van Inter en ophemelen van Spurs. Was ook niet al te enthousiast bij de 2-1 van Inter. Maakt alles alleen maar mooier. Bedankt Ziggo Sport!

18 september 2018 om 20:58

Hahah inderdaad . Half nederland dacht ff dat psv zou spelen voor de 3e plek . Laat ze maar.lekker onderschatten . Inter speelt zo slecht en nog winnen ze . Wacht maar tot ze in vorm raken haha

18 september 2018 om 20:59

Schelvis is volgens mij ook fan van Juve of Milan toch? Wat een irritant subjectief ventje kan dat soms zijn zeg..

18 september 2018 om 21:02

Ja klopt. Schelvis die gaat op zijn knietjes als het gaat om Italiaans voetbal. Absoluut niet objectief en laat altijd duidelijk blijken voor wie die is. Ook een hele vervelende stem om naar te luisteren als commentator.

18 september 2018 om 21:04

Haha Schelvis is toch echt een Inter fan!

18 september 2018 om 21:19

Oh wow echt haha? Dat houdt hij dan wel knap verborgen moet ik hem nageven.

18 september 2018 om 21:00

Lijkt me logisch dat de Nederlandse verslaggever graag een uitslag wil die goed is voor een Nederlandse club. Zeker omdat inter zelfs thuis de spits het spel laat maken.

Oei, niet verwacht.... volgens mij heb ik Inter toch een beetje onderschat deze week. Prachtige come-back maar niet zo gunstig voor PSV

Hahahahah zo mooi om te zien dit. Iedereen bij Ziggo wilde zo graag dat Spurs zouden winnen, die Emile Schelvis was continu bezig met het afkraken van Inter en ophemelen van Spurs. Was ook niet al te enthousiast bij de 2-1 van Inter. Maakt alles alleen maar mooier. Bedankt Ziggo Sport!

18 september 2018 om 20:58

Ben jij zo'n kleinzielig type dat een overwinning extra mooi vindt omdat de commentator op een andere winnaar hoopte? Je zou daar maar vrolijk van worden zeg.

Ik zou gewoon blij zijn met de overwinning, waardoor je er erg goed voorstaat om te overwinteren in de EL of CL. Als Inter het in Londen dicht kan gooien, ben je zo goed als door in de CL.

Dan zit het ook niet mee voor Psv... juist Inter is de enige ploeg die je onder je kan houden, maar als zij dan winnen van Spurs... Mijn hoop op overwinteren is wel weg. Ajax zal het moeten doen voor Nederland.

Ik had eigenlijk wel verwacht dat Spurs en Barca deze groep vrij eenvoudig zouden overleven. Maar als je dit resultaat ziet, dan is dat niet het geval. Dit maakt het voor Barca alleen maar eenvoudiger, maar Spurs zal nog flink aan de bak moeten.

18 september 2018 om 20:59

Of je ziet het anders. Misschien stunt je wel tegen Tottenham of win je alsnog van Inter. Wat de uitslagen van de andere wedstrijden worden geloof ik allemaal wel, uiteindelijk moeten wij gewoon de punten pakken tegen voornamelijk Inter en Tottenham.

18 september 2018 om 21:03

Het kan natuurlijk, maar winnen van Spurs... ik zie het niet gebeuren. Maar PSV mag mij zeker verassen! Je hebt wel gelijk natuurlijk dat je punten moet pakken, maar de groepsgenoten mogen wel meehelpen

We gaan het zien. PSV vond ik vandaag, zeker de eerste helft, goed spelen.

18 september 2018 om 21:05

Ja, zo'n uitstekende selectie dat ze verliezen van Parma... een goede selectie zegt natuurlijk lang niet alles. Barca is natuurlijk een geval apart en Spurs bestaat uit een kern die er al jaren zit. Misschien dat, als je de selecties op papier naast elkaar legt, het verschil niet groot is. Maar ik heb toch het idee dat er best een verschil zit. Maar goed, voorlopig spreken de CL-resultaten in jouw voordeel.

19 september 2018 om 10:21

Misschien omdat de Serie A nog niet zo zwak is als mensen verkondigen

Dit is niet normaal !! . Bij vlagen weer zo slecht en slordig zo onverdiend, maar wat maakr dat het juist extra lekker zeg . Je verwacht niks meer en boem 2 goals . Inter kan slecht spelen maar zijn nooit dood . Net als tegen Lazio is het 2x raak in de laatste 10 minuten . Het spel zal wel heel veel beter moeten want dit geluk blijf je niet houden . Forzaaa interrr

Tuurlijk worden er nog 5 wedstrijden gespeeld en is alles nog mogelijk (theoretisch). Toch kan je wel zeggen dat door deze uitslag de kansen van PSV om te overwinteren in CL/EL wel bedroevend klein wordt...

Wat een een heerlijke slotfase zeg. Echt weer Pazza Inter (gekke Inter). Schrijf ze nooit af. Ik was al tevreden met gelijkspel gezien onze slechte vorm. Maar wat lekker zeg. Icardi liet zijn klasse zien met een heerlijk volly. En toen kregen ze weer vertrouwen en wonnen ze de wedstrijd. Even off topic : ik vind die Emiel Schelvis (commentator van Ziggo sport) altijd veels te negatief over Inter. Erger me best aan.

Tottenham is ook de zwakste in deze poul dus niet zo gek. Alleen Kane en Eriksen zijn absolute top. Delle Ali is overschat, Dembele dat kan echt niet meer, en achterin is Alderweireld de beste na Sanchez maar die mag niet meedoen. Niet zo gek dat Intern Wint.

PSV maakt echt wel kans thuis tegen Barca, tactisch sterk van Van Bommel deze wedstrijd laten lopen zodat Barca PSV onderschat voor de volgende wedstrijd en dan er een gelijjkspelletje uit halen. van Tottenham wint PSV thuis en uit spelen ze gelijk en dan met een winst en geljk tegen Inter zijn ze er

18 september 2018 om 21:38

Je wint echt niet even zomaar 2 keer van Tottenham en thuis van Barca hoor. Komop PSV mag zich dan aardig hebben verweerd, eindstand is wel gewoon 4-0...

18 september 2018 om 22:49

Inderdaad erg apart dat er zoveel mensen van mening zijn dat PSV kans maakt om 3e te worden of door te gaan. Inter, Tottenham en Barcelona zouden bijna geen speler van PSV in de basis zetten. alleen Bergwijn en Lozano zouden bij Inter en Tottenham misschien kunnen concurreren met Politano(Inter) of Lamela(tottenham).

Handanovic was de held van inter vanavond. Ja icardi natuurlijk met een prachtige goal. Maar die keeper heeft er zeker 3 goals gered, hoewel hij de 1-0 ook mocht tegenhouden

Nou dit is best slecht nieuws voor PSV voor een eventuele 3e plek zeg

Wanneer PSV thuis met 1-0 of 2-1 van Inter wint doen ze gewoon lekker mee. Vind het juist een goede uitslag voor Psv. Spurs gaat weer eens onder de druk bezwijken.

Typisch voor Spurs, ze hebben vaak van die momenten. Dat kan gewoon niet als je mee wil doen met de grote jongens. Iets te soft naar mijn mening. Maar goed, 5 wedstrijden over om het goed te maken. Uit van Inter verliezen is op zich geen schande, maar we hebben al betere tijden gekend van Inter.

19 september 2018 om 11:42

Toch is het wel een terugkerend fenomeen inderdaad. Spurs speelt zeer goed voetbal, en ze spelen ook geregeld wel tegen een top 6 team erg goed en winnen dan, maar wanneer de prijzen verdeeld worden laten ze het altijd liggen. In de CL en EL toch elke keer dankzij zwakke prestaties eruit, in de PL met een flinke puntenachterstand op de nummer 1 eindigen en zelfs in de FA Cup en Carabao Cup weten ze niet eens de finale te halen. Er wordt altijd zeer positief gepraat over Tottenham, en men noemt ze vaak ook titelconcurrenten, maar ik zie het nog niet gebeuren eigenlijk. United wint de EL en FA Cup, Chelsea wordt kampioen en wint een cup, Liverpool komt in de finale van de CL en eindigde een keer heel dichtbij op de 2e plek, zelfs Arsenal heeft meerdere FA Cups en Community Shields gepakt (terwijl dat volgens iedereen tegenwoordig toch het slechtste team van de top 6 is..).

19 september 2018 om 17:23

Neen, titelkandidaat zal ook dit jaar niet voor Spurs zijn denk ik. Ze komen iets tekort om teams als City en Liverpool slimmer af te zijn. Maar zoals je zegt, ze spelen echt goed voetbal bij momenten en je ziet dat Pochettino echt zijn stempel heeft gedrukt op dit team. Maar misschien is het na dit seizoen wel tijd voor iets nieuw, want weeral geen prijzen met dit elftal betekent misschen wel exit van een paar sleutelspelers..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren