Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Internazionale meldt zich in Barcelona voor opvolger van Hakimi’

Laatste update:

Internazionale gaat voor Emerson Royal als vervanger van Achraf Hakimi, zo verzekert Ginaluca Di Marzio. De kampioen van de Serie A houdt dermate serieus rekening met het vertrek van Hakimi dat de club al contact heeft gezocht met de zaakwaarnemer van Emerson. Laatstgenoemde werd begin juni door Barcelona middels een optie voor negen miljoen euro teruggekocht van Real Betis.

Frederic Pena, de zaakwaarnemer van Emerson, was woensdagmiddag te gast in Milaan, zo weet Di Marzio. Daar werd een oriënterend gesprek gevoerd over de toekomstplannen van de 22-jarige rechtervleugelverdediger en zijn interesse in een overgang te peilen. Het duidt erop dat Inter ervan uitgaat dat Hakimi verkocht wordt. De Marokkaans international staat volgens onder meer Fabrizio Romano in de belangstelling van Paris Saint-Germain en Chelsea. Beide clubs willen voorlopig niet verdergaan dan zestig miljoen euro, terwijl Inter tachtig miljoen euro verlangt.

Emerson keert per 1 juli terug als speler van Barcelona. Hij werd in 2019 overgenomen van Atlético Mineiro, dat ruim twaalf miljoen euro ontving voor de transfer. De helft van de transfersom kwam destijds voor rekening voor Barcelona, met Betis dat de overige zes miljoen euro neerlegde. Vervolgens werd hij twee jaar op huurbasis gestald bij de club uit Sevilla. Barcelona bedong de optie om de volledige transferrechten van Emerson in 2021 voor negen miljoen euro over te kunnen nemen en daar werd onlangs gebruik van gemaakt. Emerson verliet Betis met 79 wedstrijden achter zijn naam, waarin hij 5 keer scoorde en 10 assists gaf.

Barcelona zou vanwege de financiële moeilijkheden bereid zijn om mee te werken aan de directe doorverkoop van Emerson. De Catalanen moeten overigens twintig procent van de transfersom voor de Braziliaan overmaken aan Real Betis. Barça wil in de zomer ook afscheid nemen van Junior Firpo, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Miralem Pjanic en Martin Braithwaite.

Is Emerson Royal een goede vervanger voor Achraf Hakimi bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Emerson gaat nergens heen. Hij is nu ook A international. Samen met Dest is hij de toekomst van Barcelona op de rechterflank. Sergi Roberto is beschikbaar.

10 juni 2021 om 18:00

Ik hoop het ook, maar denk eerlijk gezegd dat hij net als Cucurella gehaald is om gelijk weer te verkopen.

10 juni 2021 om 18:01

Als je dat nou eerder had gezegd tegen Inter had voetbalzone hier geen bericht over hoeven maken.

10 juni 2021 om 18:08

Of had zijn belangenbehartiger niet naar milaan hoeven reizen voor een gesprek met inter milan. Echt dom dat ze visca niet even vragen of emerson blijft of niet. Hoe kan je zo te werk gaan man. Amateurs

10 juni 2021 om 18:24

Zijn contract is net eenzijdig verlengd door Barcelona, zijn zaakwaarnemer kan prima een reisje maken. Maar dit keer is Barcelona eens in controle.

10 juni 2021 om 18:36

Dacht dortmund ook met dembele destijds. Maar er werd wat gefluisterd in zn oor. 🤷‍♂️

11 juni 2021 om 00:20

Hoeverre is barca echt degene die het voor het zeggen heeft. Ze hebben immers geld nodig.

Het liefst zou ik Hakimi gewoon houden natuurlijk. Maar 80 miljoen is gewoon erg veel geld voor een wingback. Emerson zou dan wel de beste optie zijn om hem te vervangen. Idealiter verkopen we Lautaro voor +/- 90 miljoen en halen we Depay gratis op. Maar ik vrees dat Depay gewoon richting Barcelona vertrekt. Inter schijnt overigens ook bezig te zijn met Kostic. Perisic en Lazaro moeten daar ruimte voor maken. Zou wel een hele goede aankoop zijn IMO.

10 juni 2021 om 18:03

Kostic zou leuk zijn inderdaad. Ik snap wel niet waarom Lazaro niet nog eens de kans krijgt. Die moet dat toch echt kunnen zou je denken.

10 juni 2021 om 18:04

Kostic zou een behoorlijke vooruitgang zijn tov Perisic en Darmian. Is naast zijn voetballende kwaliteiten ook nog eens echt een leider

10 juni 2021 om 18:06

Perisic ruilen voor Kostic zag ik inderdaad.
Zou ideaal zijn, toch? Wingback die razendsnel is en aanvallend ook sterk is. Defensief stuk minder. Daarnaast een goede linkerpoot. Heb je eindelijk een vaste linker wingback bij Inter.

Als je dan Lautaro verkoopt voor dat bedrag inderdaad en vervolgens Hakimi daardoor kan behouden, krijg je toch een alleszins aardig team. Zeker als je dan Depay nog zou kunnen verleiden.

Heb je nog enkele goede spelers op de bank ook!

Handanovic
Skriniar
De Vrij
Bastoni
Brozovic
Barella
Hakimi
Eriksen
Kostic
Lukaku
Depay
10 juni 2021 om 18:06

Denk je dat Inter, ondanks dat Conte weg is, nog steeds 532 zal spelen? Of gaat de nieuwe trainer kiezen voor een andere formatie?

10 juni 2021 om 18:08

100% @LukaModric.10 Inzaghi speelt vrijwel het zelfde systeem. Vult het her en der wat anders in maar op papier in principe hetzelfde. Daarom is Inzaghi ook denk ik de ideale vervanger aangezien de selectie van inter ook wel gevormd was naar Conte zijn willen en kunnen

10 juni 2021 om 18:22

Ah oke, bedankt man! Volg de Serie A niet echt en wist niet hoe Inzaghi zijn ploeg liet spelen. In dat geval zou ik alles op alles zetten om Hakimi te behouden. Op dit moment is er geen vervanger die beter in dit systeem past dan hij.

10 juni 2021 om 19:20

Inzaghi speelt inderdaad ook veelal 3-5-2. Wel met een iets andere invulling. Vaak met de punt naar voren, in tegenstelling tot Conte die liever met de punt naar achter speelde. In dat opzicht misschien een gunstige ontwikkeling voor Eriksen, al schijnt die te mogen vertrekken.

10 juni 2021 om 18:12

Maar wilt inter geld verdienen of weer meedoen met de absolute top?,snap niet waarom je,een van je beste spelers wilt verkopen..

10 juni 2021 om 18:13

Ze zullen tot de top willen behoren. Ze moeten echter geld binnen halen.

10 juni 2021 om 19:12

Tja, er is gewoon 70 tot 80 miljoen nodig om de verliezen met betrekking tot Corona te kunnen dekken. Dan moet er gewoon een topper verkocht worden. Daarnaast moet de salaris huishouding op de schop. Grootverdieners als Eriksen, Vidal, Perisic, Radja etc, waarvan de prestaties niet in verhouding staan tot hun salaris mogen dan ook vertrekken.Overigens is er met de verkoop van Politano (€20), Dimarco (€10) en binnenkort Joao Mario (€8), wel al €38 miljoen opgehaald!

10 juni 2021 om 22:09

Lastig zou wel echt lekker zijn. Zou wel heel jammer zijn dat op het moment je weer een goede linker wingback hebt je dan met de verkoop van Hakimi op rechts er weer veel p achteruit gaat. Ideaal zou Kostic en Hakimi zijn . Dan hoeft lukaku alleen ze hooft maar tegen die voorzetten e zetten en het is een goal. Ik zie toch liever Lauatro vertrekken dan Hakimi maar wat je zegt .. 80 miljoen s wel een hoop geld voor een wingback..

Denk dat Inter gewoon voor Lazzari gaat mocht Hakimi vertrekken. Heeft het uitstekend gedaan onder Inzaghi. Behalve als Inzaghi een herenakkoord heeft geen spelers ‘mee te nemen’.

10 juni 2021 om 19:18

Denk niet dat Lotito nog zaken met Inter wil doen na De Vrij en Inzaghi. Lazzari gaat dus ook niet gebeuren. Overigens zijn de enige spelers van Lazio waar Inter naar zou moeten kijken Sergej en Luis Alberto.

80 miljoen voor een back (hakimi) zou mij ook wat te gortig zijn. Jezus mina.
Ik denk dat Inter echt wel blij mag zijn met 60 miljoen hoor, als ze dat al zouden krijgen...

Emerson vervolgens als opvolger zou ik apart vinden. Is vooral defensief een stuk sterker, maar als wingback lijkt hij mij aanvallend nog wel het één en ander te kort te komen in aanvallend opzicht.

Zou het dan ook een rare opvolger vinden. Tevens, doordat hij ook pas bij FC Barcelona heeft getekend. Had gehoopt dat Barca nu eindelijk een Sergi Roberto ging verkopen.

Misschien is die wat voor Inter?

10 juni 2021 om 18:29

Toch makkelijk 1 van de beste backs ter wereld, nu al aangezien hij nog piepjong is, als 80 miljoen voor De Ligt kan, dan op z'n minst 80 miljoen voor Hakimi die het al meerdere seizoenen laat zien. Ook een TAA gaat niet voor 60 miljoen weg. 60 miljoen is echt te laag aangezien er voor iemand als De Ligt of Frenkie 80 miljoen werd betaald. (Oke frenkie was middenvelder maar alsnog)

10 juni 2021 om 22:20

Nee jij vergelijkt de op waarde geschatte Hakimi met de overhypede TAA. Die Engelse prijzen met hun ‘homegrown’ regels zijn helemaal doorgeslagen. Oftewel 60 miljoen is voor Hakimi denk ik wel prima en voor TAA ook, maar die is een Engelsman waardoor zn prijs zo omhoog gehyped is. Ik zou als club 100x liever Hakimi hebben dan Trent.

Barcelona bedong in 2021 de volledige transfer rechten en 2 zinnen later staat er dat 20% van de transfersom van betis is.

10 juni 2021 om 20:04

Kan prima. Er zal dan een doorverkoop clausule afgesproken zijn. In de meeste Europese landen zijn clubs verplicht om de volledige transfer rechten te hebben maar mogen ze wel dergelijke clausules toevoegen.

10 juni 2021 om 21:13

Maar dan is het niet volledig toch. Kan aan mij liggen maar ik snap t gwn niet

10 juni 2021 om 21:52

Wel de volledige transfer rechten, maar niet de volledige transfer inkomsten. Ik snap de verwarring maar volgens mij zit het verschil hem vooral in de inspraak die een partij heeft. Betis heeft nu bijvoorbeeld geen stem in de onderhandelingen maar krijgt dus wel die 20 procent.

Wat zou perez toch spijt hebben.Zo dom om hakimi te verkopen ... Hakimi voor nog geen 45 miljoen verkocht aan inter die nog steeds 2/3 van het bedrag moeten betalen en die hem na 1 seizoen weer verkopen voor 80 . Die pakken gewoon even 35 miljoen winst .. die Chinezen zijn niet gek daar bij inter. Die hebben gratis gebruik gemaakt van hakimi en pakken er nog winst op ook. Eerst vroegen ze 65 en nu ze zien dat zowel Chelsea als psg dit bedrag willen betalen hebben ze er snel 80 van gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren