Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale laat clubicoon definitief gaan: 'Een onvergetelijke speler'

Laatste update:

Internazionale en Iván Córdoba gaan definitief uit elkaar. De 38-jarige oud-verdediger was sinds zijn voetbalpensioen in juli 2012 de teammanager van i Nerazzurri, maar de club maakt donderdagavond bekend dat het contract van de Colombiaan met wederzijds goedvinden is ontbonden.

/

De huidige nummer drie van de Serie A spreekt op de clubsite van een 'onvergetelijke speler en een geweldige persoonlijkheid': "We wensen hem alle goeds voor in de toekomst." Córdoba maakte rond de eeuwwisseling de overstap van San Lorenzo naar Giusepe Meazza en kwam in een tijdsbestek van dertien jaar tot in totaal 435 wedstrijden voor Internazionale.

Hij won vijftien prijzen, waaronder vijf landstitels en de Champions League in het seizoen 2009/10. Córdoba was tevens de aanvoerder van zijn land en kwam tot 73 interlands voor Colombia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een van de meest onderschatte verdedigers van zijn generatie. Wat had deze man een mooie stijl van verdedigen, maar hij was ook tegelijkertijd hard en onverbiddelijk. Prachtige verdediger, zo zie je ze tegenwoordig niet meer.

Volgens mij was er wel iets aan de hand. Ook op twitter werd Cordoba niet gefeliciteerd door de officiële twitter-account van Inter. Terwijl bijna elke (ex)speler van inter wel gefeliciteerd wordt tijdens zijn verjaardag.

25 september 2014 om 21:46

Achter de schermen gebeurt er veel waarvan wij niets weten helaas. Uiteindelijk zal wel naar buiten komen wat nu de precieze reden is dat hij vertrokken is.

Vond het altijd mooi dat hij met zijn geringe lengte toch een zeer waardige centrale verdediger bleek te zijn. Hij had een enorme sprongkracht en daarnaast was hij verschrikkelijk snel. Cordoba is een Inter-legende en het is spijtig dat hij weg is. Met zijn ervaring had hij nog van groot belang kunnen zijn voor Inter. Het ga je goed Ivan!

Ivan cordoba altijd van je genoten wat een goede verdediger altijd de geruchten dat je weg zou gaan naar een andere club gelukkig kwam het daar nooit van. nu dan eindelijk wel wat jammer is.

Held. Voor mij in zijn hoogtijd dagen 1 van de beste verdedigers van de wereld. HIj beheerste alles.
Volgens mij kan hij nog wel een jaar of 2 door als voetballer in een wat lagere competitie.

Misschien geen grote man qua lengte, maar qua daden absoluut wel. Deze man kon echt goed verdedigen, wist precies hoe hij een man moest uitschakelen en kon nog opbouwen ook. Hij was zeker een van de sterkhouders van het 'oude' Internazionale om het zo even te zeggen. Het echte verhaal zal nog wel naar buiten komen, zou zonde zijn als hij door een akkefietje Internazionale verlaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren