Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

International Argentinië lonkt naar Juventus: 'Hij wil graag terugkeren'

Laatste update:

Ezequiel Lavezzi staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Italië. De aanvaller van Paris Saint-Germain wil meer aan spelen toekomen en heeft die mogelijkheid bij Juventus. Voor de Franse topclub is een verkoop een uitstekende oplossing: Lavezzi's contract loopt in de zomer van 2016 af en tegen die tijd loopt hij dus gratis de deur uit.

/

Een vertrek lijkt daarmee voor alle partijen de beste oplossing en de Argentijns international geeft alvast te kennen dat hij een rentree in de Serie A wel ziet zitten. Eerder was hij daar actief voor Napoli. "Ik heb een prima relatie met Giuseppe Marotta (technisch directeur Juventus, red.) en coach Massimiliano Allegri", zegt zaakwaarnemer Alejandro Mazzoni in gesprek met Tuttosport.

"In het verleden hebben we wel eens gesproken over een samenwerking, maar recent is dat niet meer gebeurd", zegt de belangenbehartiger, die in theorie nog tot eind augustus de tijd heeft om zijn cliënt elders onder te brengen. "We kennen geen haast. Lavezzi kan ook nog een jaar bij PSG blijven en daarna zijn toekomst bepalen. We staan daarnaast open voor aanbiedingen van andere grote clubs. Maar Juve is een goede ploeg en Ezequiel wil graag naar Italië. Als ze bellen, staan we open voor onderhandelingen."

Ezequiel Lavezzi is (net) niet goed genoeg voor de echte top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allemaal wel leuk en aardig maar wie zegt dat hij bij Juve wel zoveel kans op speeltijd krijgt.

14 juli 2015 om 22:01

Zie jij hem de rol van Tevez krijgen?

Lavezzi past niet bij Juventus. Hij is een vleugelspeler en Juventus speelt zonder vleugels. Ik denk niet dat Juventus bereid is om hun hele systeem om te gooien voor Lavezzi.

12 juli 2015 om 14:06

Bij Napoli was hij geen vleugelspeler en daar was hij op zijn best.

12 juli 2015 om 14:11

Ga dan eens terug in de tijd en kijk waar hij bij Napoli stond in een 3-5-2 formatie . Samen met Cavani in de spits!

Dat doen die Italiaanse voorzitters toch goed. Volgens mij blijven ze contact houden met iedere topspeler die uit de serie A vertrekt en omdat veel spelers het in het buitenland niet redden komen ze maar al te graag terug in het warme serie A bad.

Juve kan makkelijk met flankspelers gaan spelen en ik denk als die gewilde nummer 10 niet komt dat ook wel gaat gebeuren, Lavezzi en Dybala vanaf de zijkanten die Mandzukic en/of Morata en Zaza aanvoeren alles 3 zijn ze kopsterk maar het wordt helaas wel erg druk voorin want met Morata, Dybala, Mandzukic en Zaza en Llorente is ook nog niet weg wn Coman nog niet verhuurd, vind het wel jammer want ben altijd wel gecharmeerd van Lavezzi, maar ik vijd dt er nog wel een centrale verdediger bij mag we zitten alleen met Bonucci, Chiellini en Barzagli als er iemand oververmoeit is of gebleseerd en dan??

12 juli 2015 om 14:20

Jullie hebben Caceres toch ook nog? Ik vind een centrale verdediger geen prioriteit voor Juventus. Wellicht nog een extra CM erbij ter vervanging van Pirlo. In de voorhoede en verdediging zit Juventus goed wat mij betreft.

12 juli 2015 om 14:29

Naast Caceres heb je ook nog Rugani, wat een groot talent is centraal achterin.

En een CM is ook niet nodig, ze hebben met Khedira al een extra speler voor die positie, en Marchisio kan Pirlo's rol vervullen met meer dynamiek en loopvermogen. Dat compenseert tot in zekere hoogte de genialiteit van Pirlo. Echt vervangen is Pirlo niet, maar ik denk dat Veratti de enige speler is die dat zou kunnen, en ik denk niet dat PSG hem laat gaan voor iets anders dan Pogba.

Het enige mogelijke probleem van Juve in mijn oogpunt is dat de backs niet van het absolute topniveau zijn. Asamoah en Lichtsteiner zijn zeker niet slecht, maar er zijn betere spelers (denk aan Zableta en Rodriguez van Wolfsburg). Echter denk ik dat dat soort spelers alleen voor de absolute hoofdprijs mogen vertrekken, en het is niet van groot belang dat de backs worden vervangen.

12 juli 2015 om 17:02

Zijn de fans van Juventus niet tevreden over Lichtsteiner? Hij kan inderdaad niet zo goed voetballen, maar daarentegen is zijn werklust van een onvoorstelbaar niveau. Voor de speelstijl die Juventus momenteel hanteert (geen flankspelers) lijkt hij me juist uitermate geschikt. Hij heeft het loopvermogen om 90 minuten lang te banen. Betreft de linksbackpositie ben ik het met je eens. Jammer genoeg voor jullie heeft Rodriguez nog een contract tot 2019.

Kun jij me uitleggen waarom Juventus altijd zoveel spitsen aantrekt? Ook deze zomer zijn Mandzukic, Dybala en Zaza aangetrokken, wat een totaal van 4 spitsen maakt voor 2 posities. De aankoop van Zaza begreep ik dan ook totaal niet. De overige drie spitsen schat ik vele malen hoger in en toch wordt er 11 miljoen euro voor neergelegd. Zit daar een reden achter? Dat geld had beter kunnen worden geïnvesteerd, volgens mij.

12 juli 2015 om 18:16

de reden dat juve zoveelt spitsen aantrekt is ten eerste omdat er een aantal zijn vertrokken ( tevez, matri, gio ) Daarnaast gaat llorente waarschijnlijk ook weg. Nu zijn de spitsen die zijn aangetrokken allemaal verschillende type spelers. Dus het aantal spitsen, wat in mijn ogen niet overdreven veel. 2 spelers per positie, zijn er om te kunnen spelen met verschillende tactieken. Iets waar ik heel blij mee ben met allegri is dat hij zijn strijdplan, zo nodig, aanpast aan de tegenstander, en als hij halverwege de wedstrijd ziet dat het niet werkt voorin, dan zet hij een andere type speler die daar wel geschikt voor is. Zo hou je onvoorspelbaarheid en is het lastig voor een tegenstander om daarop in te spelen.

12 juli 2015 om 14:28

We gaan waarschijnlijk het grootste deel van het seizoen met 2 cb's spelen. Dus als er 1 wegvalt hebben we (wss) Barzagli om in te vallen, en daarna nog Caceres.

12 juli 2015 om 14:30

Juve heeft nog talentje Rugani en Caceres, dus een nieuwe centrale verdediger is niet nodig.

Hij heeft n verleden bij Napoli, hij kan beter naar een andere club.

12 juli 2015 om 14:34

Die voormalige clubs gedoe is onzin. Neto en Chiellini hebben bij Fiorentina gezeten. Bonucci bij Inter en Lichtsteiner van Lazio. Dat Lavezzi bij Napoli heeft gezeten maakt geen moer uit. Het is een goede speler die van waarde kan zijn, dat is het enige dat uitmaakt.

Waar zou hij moeten spelen bij Juve?.
Aanvallers genoeg toch?.
Morata, Dybala,Llorente,Matri en Zaza

Matri is terug naar Milan en Llorente wordt eerdaags warschijnlijk verkocht, Coman zal denk ook wel verhuurd worden. Caceres kan centraal maar vind het meer een rechtsback, ik wist niet zeker dat Rugani terug was maar dan valt het idd wel mee volgens mij hebben we ook nog Marrone en kan bij nood Vidal ook nog centraal achterin.

Doen doen doen! Ik ben altijd al o zo gecharmeerd geweest van deze man. Heerlijk snel, heeft geweldige techniek, zeikt niet, werkt hard, de laatste 2 punten zijn toch echte juve eisen. Als we weer 4-3-3 gaan spelen komt iedereen tot zijn recht denk ik. Dybala die rustig kan rond dansen op zijn flank, mandzukic die alles erin kopt en een middenveld die alles opruimt dat uit de 16 vd tegenstander komt. Lavezzi wilt graag naar de serie a en heeft een 1-jarig contract, even serieus, zo duur zal hij dan echt niet zijn, en marotta en co kennende... die slepen hier iets prachtig uit.

12 juli 2015 om 19:51

Waarschijnlijk 8 miljoen gespreid over, hoe kan het ook anders, drie jaar haha. Zag hem ook altijd al graag komen, blijft een topspeler.

13 juli 2015 om 03:20

ik ben vooralsnog blij dat marotta niet is doorgeslagen met zijn "verspreid over 3 jaar" beleid door het jaarsalaris van spelers ook verspreid over 3 jaar te betalen. Alle gekheid op een stokje. Je zou zomaar eens geleid kunnen hebben Alex. 8 miljoen is een prijs die ik marotta er wel uit zie slepen, het is ook een eerlijke prijs als je kijkt naar contract duur, leeftijd van de speler en zijn wens. Ik hoop dat hij komt. We zullen het zien

Ik ben voor alsnog blij dat marotta niet is doorgeslagen met zijn
dit bericht kan verwijderd worden vz.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren