Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Interlanddebuut Orkun Kökcu valt ondanks hoogtepunt in duigen

Laatste update:

Orkun Kökcu zal met gemengde gevoelens terugkijken op zijn interlanddebuut voor Turkije Onder-21. De middenvelder van Feyenoord was vrijdagavond basisspeler in het EK-kwalificatieduel met Engeland, maar kon een nederlaag niet voorkomen, ondanks een assist: 2-3. Turkije staat na vier duels met vier punten op een tweede plaats in Groep 3; Engeland komt op drie punten na één wedstrijd.

Kökcu kon net als Sparta Rotterdam-aanvaller Halil Dervisoglu rekenen op een basisplaats en was in de 51ste minuut belangrijk voor Turkije, door een assist af te leveren. De Feyenoorder legde de bal uit een hoekschop neer bij de eerste paal, waar Mert Müldür met het hoofd kon scoren. Het betekende de 2-1, nadat beide teams in de eerste helft één keer tot scoren waren gekomen.

Eddie Nketiah had na vier minuten voetballen de score geopend namens Engeland, waarna Dogukan Sinik halverwege de eerste helft de gelijkmaker verzorgde. Turkije leek na de assist van Kökcu op Müldür af te stevenen op een overwinning, maar in het laatste kwartier wist Engeland de zege toch nog uit het vuur te trekken, dankzij doelpunten van Reiss Nelson en Nketiah. Zowel Nelson als Nketiah is overigens afkomstig uit de jeugdopleiding van Arsenal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier mist Oranje denk ik weinig aan. Bij Andy in de Auto vond ik hem een onsympathiekeindruk maken. Hoe hij praatte over zijn reserverol bij Feyenoord vorig jaar.. alsof het al een hele meneer is.

6 september 2019 om 22:52

Dan moet je die aflevering nog een keer gaan beluisteren. Hij gaf ook duidelijk aan waarom hij niet blij was met die reserverol in de eerste seizoenshelft. Beloftes werden gebroken.

6 september 2019 om 23:07

Ik denk wel dat we hier iets mee missen. Als je ziet wat voor een drive hij heeft... en hij heeft overzicht en techniek, wat alleen nog maar beter wordt. Dat zou gewoon een hele nuttige speler kunnen worden. Daarbij heb ik liever de keuze uit 10 goede middenvelders dan 3, dus hoe meer opties, hoe beter.

6 september 2019 om 23:41

Stel je ff voor dat Ihatarren en Unuvar(wrs niet) ervoor kiezen om niet voor Nederland uit te komen. Dan is er geen getalenteerdere aanvallende middenvelder op de Nederlandse velden dan Kokcu. Kan zeker een gemis worden dit idd.

7 september 2019 om 09:35

Talent zat met Pherai die net een paar maanden 18 is, mee was bij het eerste van Dortmund met de voorbereiding en minuten maakte. Dan heb je nog vd Beek en Stengs. En als je nu in O17 elftallen kijkt heb je Fitz-Jim, Ebiowei en Simons die daar kunnen spelen in de toekomst. Talent zat zelfs als Ihatarren en Unuvar niet voor Nederland kiezen.

8 september 2019 om 14:08

Veel assumpties dat spelers die zo jong zijn een indrukwekkende carrière als profvoetballer gaan hebben. Zijn nu nog niet eens prof. Zelfde geld zijn ze over 5 jaar bij RKC.

6 september 2019 om 23:40

Het is wel degelijk een speler die Oranje mist. een echte 10. Die hebben we nu niet, maar ik zou 10 Kã¶kcu's opofferen als we maar Unuvar krijgen. haha

7 september 2019 om 00:25

Nee joh, de Knvb moet zich zorgen maken om talenten bij Oranje binnen te krijgen zoals Ihattaren, van Ewijk, Dest en dan hoef je je absoluut geen zorgen te maken voor Kökcu.

7 september 2019 om 00:43

Wie is van Ewijk? maar goed, het gaat er om dat we snel 1 (en het liefst 2) echte 10 in onze selectie hebben. dat missen we nu echt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren