Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter loopt verrassend averij op, maar kan kampioen worden in heerlijk affiche

Laatste update:

Inter is zondagavond tegen verrassend puntenverlies aangelopen. De Serie A-koploper ontving middenmoter Cagliari en gaf tot twee keer toe een voorsprong weg: 2-2. Het gelijkspel betekent dat Inter volgende week tegen stadsgenoot AC Milan de titel kan veiligstellen.

Inter begon, zoals wel vaker de laatste tijd, aan het duel zonder Denzel Dumfries. De Oranje-international lijkt zijn basisplek definitief kwijt te zijn geraakt aan Matteo Darmian. Stefan de Vrij keerde terug van een blessure en nam voor het eerst in een maand tijd plaats op de bank.

De openingsfase was zoals verwacht voor Inter. De ploeg van Simone Inzaghi nam het initiatief en had niet lang nodig om de overhand om te zetten in een voorsprong. Een snelle aanval over de rechterkant eindigde via Alexis Sánchez bij Marcus Thuram. De Fransman kwam voor zijn man en schoot hard en laag binnen: 1-0.

Cagliari had maar weinig te zeggen in het eerste bedrijf, al kreeg het via Eldor Shomurodov wel één goede kans. De international van Oezbekistan wist echter het net niet te vinden. In de tweede helft lukte hem dat wel. Na een lange bal van achteruit schoot Shomurodov raak vanaf de rand van het strafschopgebied: 1-1.

De gelijke stand zou slechts tien minuten op het scorebord blijven staan. Cagliari-verdediger Yerry Mina kreeg de bal op de hand gekopt in de eigen zestien en dus ging de bal op de stip. Smaakmaker Hakan Çalhanoglu schoot vervolgens binnen vanaf elf meter: 2-1.

Met de inmiddels in het veld gekomen Dumfries leek Inter een voorschot te gaan nemen op het aanstaande kampioenschap, ware het niet dat de bezoekers voor een tweede keer langszij kwam.

In eerste instantie wist de Inter-defensie een voorzet vanaf rechts nog te verwerken, maar toen de bal opnieuw werd ingebracht zagen de Milanezen er achterin niet goed uit. Nicolas Viola profiteerde en zette de eindstand op het bord: 2-2. Inter ging nog nadrukkelijk op zoek naar een winnende treffer, maar vond deze niet. Viola kreeg namens Cagliari een enorme kans, maar ook hij kon niks meer aan de eindstand veranderen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik voel een 4-1 vernedering aankomen. Hoe pijnlijk dit gaat worden, dat is in woorden niet te beschrijven. Jammer maar wel de verdiende kampioen. Milan had er dit jaar geen recht op, Bologna was effe leuk geweest maar hebben een te kleine selectie en Juve was de enige andere geweest die ik nog kampioen had zien worden. Maar die kwamen ook bij lange na niet in de buurt van dit oppermachtige inter.

14 april 2024 om 23:34

Idd, Juventus was kwalitatief de enige ploeg die min of meer vergelijkbaar met Inter is, maar zoals we vorige seizoenen hebben gezien kunnen Napoli of Milan in topvorm ook gewoon serieus meespelen voor de titel, het is geen Ligue 1 ofzo.

Inter in de derby kampioen zien worden is pijnlijk, maar uiteindelijk kan Milan toch terugkijken op een redelijk seizoen denk ik.

14 april 2024 om 23:44

Vind het te makkelijk om zelfmedelijden te hebben. Milan heeft het gewoon in eigen hand; minimaal gelijk spelen dus, of nog beter, gewoon winnen. Vechten alsof het je laatste dag is.

15 april 2024 om 10:15

maurootje, ik heb niet het idee dat Pioli inmiddels een idee heeft hoe Inter bestreden kan worden. Daarbij zullen zij ook vechten alsof het hun laatste dag is.

Vandaag winnen en een punt was genoeg tegen Milan. Heb helaas niet kunnen kijken, maar tegen Cagliari mag je dit toch wel als een teleurstelling zien.

Wat was er trouwens met Lautaro?

14 april 2024 om 23:19

Geschorst door z’n 5e gele kaart.

14 april 2024 om 23:45

Oh had ik volledig gemist haha. Ik vind trouwens toch weer dat het ‘Lautaro-syndroom’ bovenkomt de laatste maand. Een maand waarin het weer extreem moeilijk gaat voor hem.

Hoop dat het prematuur is, maar vrees er wat voor.

Tweede doelpunt van Cagliari had gerust afgekeurd kunnen worden. Was gewoon hands. Zijn arm was verder dan langs zijn lichaam. Hopelijk geeft dit resultaat extra motivatie om tegen Milan te winnen al denk ik dat zij en officials alles aan zullen doen zodat Inter niet tegen Milan kampioen kan worden. Uit angst voor ongeregeldheden.

Dumfries en de Vrij al een maand zonder basisplek. Horen we nauwelijks iets over … Frimpong hopelijk in komende oefeninterlands beter op nivo!

15 april 2024 om 10:14

De Vrij was geblesseerd.

15 april 2024 om 11:57

Daarvoor toch ook meer niet dan wel basis?

15 april 2024 om 12:27



In 2024 tot 10 maart ofzo heeft die twee wedstrijden niet in de basis gestaan. Eerste seizoenshelft inderdaad wel minder gespeeld.

15 april 2024 om 12:43

Wat is je punt? Dat Frimpong basis moet omdat Dumfries er wel eens naast staat? Ik zeg niet dat Frimpong geen basis zou moeten staan, maar dit is wel een beetje eendimensionaal gedacht. Dumfries past perfect in het systeem van Nederland en is eigenlijk al jaren een van de beste spelers.

Heel opvallend dat er 5 wedstrijden deze speelronde in de serie a gelijk is gespeeld en dan is die van Roma nog niet afgemaakt.

Maar goed er moet volgende week maandag gewonnen worden en hoop dat ook zeer. Echter Milan zit in een mindere fase nu maar dan zal je zien hoe ze voor de dag zullen komen.
Pioli heeft gelukkig maar 1 derby gewonnen dus heb er vertrouwen in dat Inzaghi hem weer verslaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren