Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Inter betaalt minimaal 27 miljoen voor toptalent

Laatste update:
/
Volgens Roberto Mancini is het Adam Johnsons eigen schuld dat de vleugelaanvaller het EK heeft gemist. 'Spelers die niet spelen willen graag de manager de schuld geven, maar als Adam bewijst dat hij moet spelen, dan speelt hij. Het is niet mijn schuld dat hij niet naar het EK is gegaan, hij moet in de spiegel kijken. Maar Adam zit zeker nog in mijn plannen", aldus de coach van Manchester City. (Daily Mirror)
/
Manchester United-manager Sir Alex Ferguson merkt op zijn bankrekening niets van de beursgang van zijn club. Volgens critici zou de oefenmeester maar wat blij zijn met de beursgang, omdat hij daar enkele miljoenen euro’s aan zou verdienen. “Maar dat is natuurlijk absoluut niet waar. Ik ontvang geen betalingen, direct of indirect, van de voorgestelde beursintroductie”, verzekert de Schot. (Diverse Engelse media)
/
Als de voortekenen niet bedriegen, is Lucas Moura met ingang van komende week speler van Internazionale. Het Braziliaanse talent mocht aanvankelijk niet voor minder dan veertig miljoen euro vertrekken van zijn club Sao Paulo, maar men heeft ingezien dat een dergelijk bedrag simpelweg te hoog is. Inter gaat tot 27 miljoen euro plus bonussen, waardoor de totaalsom op kan lopen tot 32 miljoen euro. (Sky Italia)
/
AC Milan-trainer Massimiliano Allegri heeft geen zin om te reageren op de uitlatingen van Gennaro Gattuso. De vertrokken middenvelder liet zich ontvallen dat het met de sfeer en discipline niet goed zat bij i Rossoneri, maar de coach gaat niet op die woorden in. “Praten over het verleden en deze discussie voeren lijkt me niet echt nuttig. Wat mij betreft kijken we vooral vooruit en niet terug”, aldus de Italiaanse oefenmeester. (RTL)
/
Bij Udinese lijkt men bepaald te hebben wie Samir Handanovic op moet volgen. De Sloveense doelman is naar Internazionale vertrokken en dus moeten i Zebrette op zoek naar een nieuwe sluitpost. Naar verluidt is de keus daarbij gevallen op Marco Storari, die sinds 2010 onder contract staat bij Juventus. De 35-jarige keeper is daar de vaste stand-in van Gianluigi Buffon, maar zou in Udine voor een basisplaats kunnen gaan. (Tuttosport)
/
Arsène Wenger is bepaald niet onder de indruk van bekende Arsenal-supporters. Piers Morgan, tv-presentator in de Verenigde Staten en erkend aanhanger van de club uit Londen, hoeft zich volgens de Franse oefenmeester niets te verbeelden. “Bekend zijn vind ik geen kwaliteit. Ik neem zijn mening net zo serieus als die van een onbekend iemand. We zijn blij met Morgan, maar hij is ook maar gewoon een fan”, zegt Wenger. (Daily Mail)
/
Het begint er steeds meer op te lijken dat we Nicklas Helenius komend seizoen niet bij Ajax of PSV zien. De Deense spits van Aalborg werd in het verleden in verband gebracht met de Nederlandse topclubs, maar lijkt naar Engeland te verkassen. Fulham, West Bromwich Albion, Norwich City, Leicester City, Hull City en Wolverhampton Wanderers: het lijstje clubs met interesse is enorm lang. (Sky Sports)
/
Óscar Cardozo heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen door uitstekend te presteren in een oefenwedstrijd tegen Juventus. De technische staf van la Vecchia Signora was zeer onder de indruk van de aanvaller van Benfica en wilde direct praten over een transfer. Een eventuele transfer heeft gevolgen voor Robin van Persie: de Nederlander verdwijnt door de mogelijke komst van Cardozo van de lijst. (Sky Italia)
Lucas Moura is toe aan een stap naar een Europese topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je als deen niet naar Nederland wil maar wel een championship club ben je niet goed voor Nl blijkbaar. Nu spelen er een paar bij ajax, maar is al jaren bewezen dat die in NL prima aarden en kunnen ontwikkelen.

4 augustus 2012 om 12:59

Het lijkt me ook totaal uit de lucht gegrepen dat hij niet naar Ajax of PSV wilt, ik denk dat beide ploegen niet concreet genoeg zijn dan. of hij moet bang voor de concurrentie zijn.

Ga naar United niet naar dat Inter!
Bij United kan je nog wat leren van Giggs en Scholes.

5 augustus 2012 om 12:36

En bij Inter kan hij leren van Stankovic,Zanetti enzovoort!

Lucas gaf zelf aan niet naar United/ de premier legeau te willen daarnaast was het bod van ManU 32 en niet 37. Inter bied 27 mil direct en 5 in de vorm van bonus. Corinthians geeft aan mee te werken als Inter er met Lucas uit komt. Voor Lucas ligt een 5 jarige deal klaar waar hij in het eerste seizoen 2 mil netto gaat verdienen wat jaarlijks verhoogd wordt bij bepaalde prestaties. Ik denk dat Lucas al snel bij Inter zal spelen.

Wat een talent is dat zeg, wauw! Ik persoonlijk hoop dat hij bij Sao Paulo FC blijft.
Maar ik kan niet zeggen dat hij nog niet klaar is voor Europa.
Toch zal ik als Lucas zijnde, nog een jaartje bij deze mooie club blijven en daarna doorstromen.
kan hij nog een jaartje ervaren hoe het is om voor de titel te gaan.

Hahaha de wandelgangen zijn weer goed bezig.

Paar weken terug bood Manchester United 37miljoen voor Lucas, en dat heeft Sao Paulo geweigerd.
Nu krijgen ze 27 miljoen van Internazionale en die accepteren ze

Ja ja zo ken ik er nog een paar.

Zou mooi zijn als Lucas naar Internazionale komt, Neymar is heel goed maar Lucas wordt vaak vergeten want die is misschien wel net zo goed. Toch ben ik bang dat hij naar Man.utd. gaat want die hebben gewoon net wat meer geld tenzij de nieuwe investeerders hier geld in steken.

4 augustus 2012 om 11:22

Klopt, dit verbaasde me ook. In hoeverre dit als waarheid kan worden bestempeld lijkt me geheel onlogisch. United bood meer dan Inter maar die maakten geen kans op Lucas en nu zou Inter voor een lager bod wel de beschikking krijgen over hem.

Utd heeft de beste papieren om Lucas binnen te halen. Ze hebben 37 miljoen euro geboden. Inter 30 miljoen geen 27. Dus het lijkt me logisch dat deze jongen na de Spelen naar Manu verkast.

Persoonlijk hoop ik dat deze jongen naar Inter gaat. Manu is de beste club van Engeland, maar toch heb ik het gevoel dat hij meer bij Inter past. Onder Ferguson zal hij denk ik ook niet zo snel een basisspeler worden, maar bij Inter wel. En een talent van dit kaliber hoort 24/7 te spelen..

ik blijf erbij dat deze jongen op 10 of als tweede spits moet spelen. Hij moet iig niet geplakt blijven op de flanken vind ik. Zie het toernooi Zuid-amerikaanse kampioenschap U20.. Toen speelde hij beter dan Neymar... Ik mis die Lucas..

4 augustus 2012 om 12:01

Vind ik juist hélemaal niet want weet je nog : Ronaldo was ongeveer net zo oud als deze Lucas Moura toen hij naar United kwam en heb je gezien hoe Fergie met Ronaldo is omgegaan, hoe goed Ronaldo is geworden in zijn tijd bij man United ( nu nog steeds)
Ik denk dat Lucas een hele grote kan worden bij Man United!

Nou, hopelijk heb je gelijk! Fergie is geen voorstander van torenhoge transferbedragen, maar als hij 40 miljoen euro voor Lucas wil betalen, dan moet hij echt gecharmeerd zijn van hem. Dan komt het idd wel goed ja..
Is toch apart dat hij niet zoveel voor Hazard wou betalen.. Ik snap hem wel, ik vind dat Lucas de beste speler terwereld kan worden. Hazard.. Ik weet het niet...

Edit: @ Tommufc....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren