Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iniesta: ‘Ik bewonder hem al jaren, hij is een buitengewone speler’

Laatste update:

Josep Guardiola begon enkele maanden geleden aan een nieuw avontuur in zijn loopbaan. De trainer staat met Manchester City, na Barcelona en Bayern München, aan het hoofd van zijn derde topclub en mag nu zijn filosofie laten zien in de Premier League. Volgens Andrés Iniesta wordt het geen probleem voor Pep om te wennen aan een nieuwe competitie.

/

“Hij weet hoe hij zich moet aanpassen en ik weet zeker dat hij dat ook gaat doen in Engeland. Hij heeft assistenten als Mikel Arteta die zullen helpen bij dat proces, zij kennen de competitie”, vertelt de Spanjaard aan The Guardian. “City heeft goede aankopen gedaan en ze hebben een geweldige selectie. Ik ken Nolito goed, hij was een ploeggenoot bij Barcelona en we spelen ook samen bij het Spaanse elftal. Hij heeft een geweldige start beleefd en hopelijk kan hij zo doorgaan.”

“Verder bewonder ik David Silva al jaren: ik denk dat hij een buitengewone speler is”, gaat Iniesta verder. “Spelers leren van dag tot dag, uit ervaring en van ploeggenoten en trainers. Ik heb veel geleerd van Pep, hij heeft mij geholpen beter te worden en zal dat ook doen bij City.”

Denk jij dat Josep Guardiola prijzen gaat pakken in zijn eerste seizoen bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Silva heeft Guardiola de beste middenvelder van de PL tot zijn beschikking, terwijl De Bruyne en Fernandinho ook geen koekenbakkers zijn. Aguero is naar mijn idee ook de beste spits van de PL en met Sterling, Navas en Nolito zit er genoeg diepgang op de flanken. Ik vind de backs relatief zwak (kolarov en Clichy zijn niet van je het, terwijl Zabaleta niet meer is wat het geweest is) maar een duo Stones - Kompany klinkt veelbelovend. Als Pep zijn stempel snel kan drukken op het team, lijkt de race om het kampioenschap me al gelopen: City heeft de beste selectie en een coach die toch op zijn minst tot de beste drie ter wereld gerekend mag worden.

7 september 2016 om 13:45

Het grappige is als City zaterdag verliest liggen de verhoudingen veel anders. Ik durf niet te zeggen wie de PL wint.

7 september 2016 om 14:32

@jordinhoo

Het grootste probleem is echter de fitheid. Silva heel toch meerdere blessures gekend, Aguero is standaard per seizoen 2 maanden out (nu 3 wedstrijden door een rode kaart ook nog), Kompany ligt er standaard 2 maanden per seizoen uit. Dit is toch wel een patroon de laatste jaren. Dan mis je 3 van je belangrijkste spelers sowieso een groot gedeelte in het seizoen, en als je pech hebt mis je ze ook nog eens allemaal tegelijkertijd. Nu is City in de breedte wel beter geworden, maar het is altijd een probleem als je die 3 spelers mist. Daarom denk ik dat de race om het kampioenschap niet zomaar gelopen is als Pep zijn stempel op het team kan drukken.

Ik ben trouwens wel benieuwd wat Pep gaat doen als Gundogan fit is. Gundogan is namelijk toch een cm die Guardiola zelf heeft gekocht. In de PL kun je niet met Gundogan en Silva naast elkaar op de cm spelen, dat is zelfmoord. Fernandinho zal dan moeten blijven staan. Als je Gundogan daar naast zet, waar zet je dan Silva neer? Dan zet je Silva op 10, maar dan moet je KdB op de flank zetten. Zo krijg je toch een beetje een probleem in je selectie.

7 september 2016 om 14:36

Twee opties inderdaad: de eerste is dat Pep veel gaat rouleren zoals hij dat bij Barcelona ook wel deed. De tweede lijkt me plausibeler en dat is dat inderdaad Silva of De Bruyne in de grote wedstrijden op de flank komt te spelen.

7 september 2016 om 14:58

@Jackieboy10
City speelt geen 4-2-3-1, maar 4-1-4-1. Maar dan met de backs die inschuiven als middenvelders en Fernandinho die inschuift als centrale verdediger. Silva en De Bruyne spelen beiden op 10. Gundogan kan de rol van Silva/De Bruyne spelen. De rol van Fernandinho is hij niet echt super voor. Wellicht dat Silva de flank op gaat of De Bruyne. Volgens mij heeft Pep gezegd dat De Bruyne op rechts kan.

Na Iniesta vind ik Silva ook de beste spelmaker van de wereld. Helemaal nu onder Guardiola. Silva was al een geweldige speler. Maar nu met Guardiola is hij beter dan ooit. Zijn visie en passing is van een andere wereld. Waar de meeste voetballers 1 stap naar voren denken. Denkt Silva 3 stappen naar voren. Ook heeft hij scorendvermogen. Met alweer 29 treffers voor Spanje. En bij City scoort hij er ook lustig op los.

7 september 2016 om 12:53

Klopt, maar naast de visie en het rendement heeft hij ook het balgevoel van een Iniesta, om de bal zo dicht bij zich te kunnen houden en mannetjes te kunnen passeren puur op basis van techniek. Silva is bij uitstek de beste aankoop van City sinds de overname.

Controlfteak ten top zei laatst ook dat hij 100 procent balbezit wilt echt een wereldtrainer net als Mourinho en zijn beide echte winnaars, Manchester derby can't wait.

Dan hebben Iniesta en ik in ieder geval 1 ding gemeen. Ik bewonder Silva ook al jaren :D

Silva is een juweel voor de voetballerij. Zuiver is het juiste woord om zijn balcontrole en inzicht te bewoorden. Tegen grote Jongens als Barca in de CL was hij vaak de enige die echt wat ziet zien en continu gevaarlijk was. Het slechte optreden in de halve finale in het Bernadeau stadion is ook gedeeltelijk aan zijn afwezigheid te schuiven.

Zoals meerdere mensen al hebben geroepen: Silva is de beste speler die ooit in een City shirt heeft gelopen.

Hij wordt alleen nog maar in Madrid vergeleken, maar wat ben je nu dan precies aan het doen Xavi?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren