Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ingevallen Ribéry voorkomt vervroegd feest in Dortmund

Laatste update:

Bayern München heeft het kampioensfeest van Borussia Dortmund nog even uitgesteld. Lange tijd leek het erop dat der Rekordmeister niet zou gaan voldoen aan de taak om in ieder geval zelf te winnen, maar invaller Franck Ribéry hielp zijn ploeg met een late treffer aan de drie punten. Later op de dag kan Dortmund door zelf te winnen van Borussia Mönchengladbach de tweede achtereenvolgende landstitel alsnog veilig stellen. Onderin viel voor 1. FC Kaiserslautern ondanks een zege bij concurrent Hertha BSC het doek.

/

Werder Bremen - Bayern München 1-2
Dat de landstitel voorafgaand aan het duel al geen onderwerp van gesprek meer was in München, liet Jupp Heynckes opzichtig doorschemeren. Voor de ontmoeting in het Weserstadion liet de coach sterren als Franck Ribéry, Arjen Robben en Mario Gómez op de bank beginnen en dat deed zich gelden. Bayern speelde in de eerste helft weinig klaar, al kon datzelfde gezegd worden van de thuisploeg. Oud-Ajacied Markus Rosenberg was namens de gastheren het dichtst bij een doelpunt, terwijl invaller-spits Nils Petersen en Thomas Müller namens Bayern gevaar stichtten. De 0-0 tussenstand was echter een logisch gevolg van de matige eerste 45 minuten.

Na de pauze werd het leuker. Bayern kreeg via Ivica Olic de eerste grote kans, maar de Kroaat schoot gehaast voorlangs. Niet veel later was Claudio Pizarro dicht bij de 1-0. De Werder-spits timede perfect op een puntgave voorzet, maar zag zijn fraaie kopbal over de lat gewerkt worden door Manuel Neuer. Een minuut nadien was het alsnog kassa. Pizarro verlengde een hoekschop en vond verdediger Naldo, die simpel kon afronden. Rosenberg kreeg een kwartier voor tijd de gelegenheid om het duel in het slot te gooien, maar de Zweed handelde veel te traag en werd van de bal gelopen. Aan de overkant profiteerde Bayern. De ingevallen Ribéry zette voor, waarna Naldo de bal in eigen doel werkte. Die 1-1 was niet genoeg om Borussia dwars te zitten, maar in blessuretijd deed Bayern dat alsnog. Ribéry zorgde voor de late 1-2.

/

TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen 0-1
Plaats vier ligt buiten bereik voor Bayer Leverkusen, dus gaat men voor de vijfde plek; die geeft recht op directe plaatsing voor de Europa League-groepsfase. Dankzij een 0-1 overwinning in Hoffenheim is dat nog uitermate haalbaar Voor rust maakten echter zowel Hoffe als die Werkself er een hopeloze wedstrijd van. Om precies te zijn werd er nul keer op doel geschoten door beide teams, hetgeen de wedstrijd erg onaantrekkelijk maakte. Na een uur spelen besloot Markus Babbel om Ryan Babel van het veld te halen ten faveure van Peniel Mlapa. Het doelpunt viel echter bij de tegenstander: tien minuten voor het einde haalde André Schürrle succesvol de trekker over namens Leverkusen.

/

1. FC Köln - VfB Stuttgart 1-1
FC Köln strijdt nog altijd volop tegen degradatie, terwijl Stuttgart de laatste drie duels moet benutten om een Europa League-ticket veilig te stellen. Het bleken genoeg ingrediënten voor een onderhoudend duel, waarin de thuisploeg vijf minuten na rust de leiding nam. Slawomir Peszko kon op aangeven van Lukas Podolski van dichtbij afronden. Even leken de drie cruciale punten daarmee in Keulen te blijven, maar Cacau bepaalde anders. De international schoot via twee keer de binnenkant van de paal de gelijkmaker tegen de touwen. In het restant van de wedstrijd werd niet meer gescoord. Voor Stuttgart is de vierde plek daardoor zo goed als onhaalbaar geworden. FC Köln stevent af op de duels om promotie/degradatie.

1. FC Nürnberg - Hamburger SV 1-1
Als het drie punten zou hebben gepakt was het zo goed als veilig, maar na zaterdag is HSV nog steeds niet helemaal gevrijwaard van degradatiegevaar. De 1-1 remise in Nürnberg was ook een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen, want interessant was de ontmoeting eigenlijk geen moment. Richting het rustsignaal ging het niveau wel iets omhoog, maar de spanning was helaas ver te zoeken. Pas na rust kwam de wedstrijd iets tot leven. Heung-Min Son scoorde als eerst, nadat Marcus Berg ten val kwam. Vlot daarna trok Daniel Didavi de stand gelijk met zijn vijfde goal in de laatste vier wedstrijden. Hij passeerde de 34-jarige Bundesliga-debutant Sven Neuhaus (34) en bracht zijn team een punt.

/

Hertha BSC - 1. FC Kaiserslautern 1-2
Uitgerekend Kaiserslautern, de zwakst scorende club in de complete Bundesliga, had nu eens geen problemen het doel te vinden. Oliver Kirch brak na een half uur de wedstrijd open, door geslaap achterin bij Hertha af te straffen. Op aangeven van Olcay Sahan maakte de middenvelder zijn eerste doelpunt van het seizoen. Andrew Wooten, de jonge Amerikaan die dit seizoen ook nog niet had gescoord, zette Lautern tien minuten daarna helemaal in een zetel met de 0-2 vanaf zo'n tien meter. Het was pas de eerste keer dit seizoen dat Kaiserslautern voor rust tweemaal scoorde. Een doelpunt van Peter Niemeyer maakte het nog even spannend, maar meer ook niet. Hij ging er zelf nog vanaf met tweemaal geel.

Bekijk hier de samenvatting van Werder Bremen - Bayern München:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'waarna Naldo de boel in eigen doel werkte' hoort het geen bal te zijn...

21 april 2012 om 17:38

Ribery is gewoon belangrijker en beter dan Robben.. Hij is de belangrijkste speler van Bayern, heeft die tegen Real bewezen en vandaag ook tegen Bremen..

Al had ik graag gezien dat Bremen won..

21 april 2012 om 17:44

Wat ben je? een Troll?
Wat een onzin zonder Robben had Bayern nooit gestaan waar ze nu staan.

21 april 2012 om 17:45

Zo jij staat op plek 2! Goed man. Leuke inhoudelijke reactie op de comment boven jou..

Nou moet ik natuurlijk zelf wel normaal reageren.. Bij deze: Ik vind hem niet beter dan Robben. Op dit moment wel belangrijker. Maar beter zeker niet.

21 april 2012 om 17:51

Waarom reageer je dat nou weer op hem? Wil je belangrijk zijn? Wil je bovenaan staan? Beetje raar je gaat helemaal niet in op wat hij zegt.

on: Saaie wedstrijd, het heeft uiteindelijk niet veel zin dat Bayern gewonnen had het was meer voor de eer. Toch vind ik het jammer dat juist Ribery de winnende ik gun het hem echt niet na wat hij bij Robben gedaan heeft.

21 april 2012 om 17:54

Robben en Ribery zijn beide sterspelers en heel belangrijk voor Bayern. Als je kijkt naar de resultaten denk ik dat Robben vaker belangrijker is geweest op de momenten dat het moet.
Voor Ribery leuk dat hij scoort, maar Bayern wordt geen kampioen meer dit jaar. Dortmund zal de klus vanavond wel klaren denk ik.

21 april 2012 om 17:56

Robben:

60 wedstrijden, 39 goals

Ribery:

128 wedstrijden, 43 goals

Genoeg gezegd?

21 april 2012 om 17:57

Ja Ribery is minder blessuregevoelig

21 april 2012 om 18:01

Robben heeft een veel hoger gemiddelde.

21 april 2012 om 18:09

@marrieaandebal

Ribery speelt er ook 2 seizoen langer he. ;

21 april 2012 om 18:32

@ robinfeye

Wat lul jij nou allemaal man?

Alsof Robben.. Bayern gemaakt heeft? Het moet niet gekker worden...

21 april 2012 om 18:43

Aan de eerste zin zie ik al dat dit een ongelofelijke onzinnige reactie is.

"hij is de belangrijkste speler van Bayern", Wat?

21 april 2012 om 18:51

Inderdaad, ik kijk bijna alle wedstrijden van Bayern en Ribery staat er altijd op de belangerijke momenten.. en is heel onvoorspelbaar, benzema is ook in vorm en dan heb je nog nasri en Ben arfa. ik weet zeker dat Frankrijk dit EK ver zal komen.

21 april 2012 om 18:54

je moet ook toegeven dat robben een irritante mannetje is, als ribery geen voetballer was geworden was hij nu waarschijnlijk kooivechter dus robben kan soms maar beter normaal doen..

21 april 2012 om 19:44

@imit
Niet genoeg gezegd, die doelpunten zijn maar een gedeelte van het verhaal. Ribery geeft heel veel assists en aanvallend gezien meer een middenvelder en Robben meer een buitenspeler. Je kan ook niet zeggen dat omdat Sneijder meer assists geeft dan Cambiasso dat hij een betere middenvelder is, het zijn gewoon totaal verschillende spelers zo geldt dat ook voor Ribery en Robben. Als ik mocht kiezen voor Internazionale zou ik Ribery er liever bij hebben dan Robben. Ribery is misschien minder vaak beslissend dan Robben maar veel meer een motor voor het team als bonus is hij ook nog eens minder vaak geblesseerd.

21 april 2012 om 20:58

Nu noem je 4 spitsen die in vorm zijn/goed spelen. Maar met alleen goede aanvallers ben je nog nergens.

En eindelijk scoort Schürrle eens. Zo'n geweldige speler die het met zo'n lomp en defensief team als Bayer Leverkusen moet doen. Mooi dat Bayern nog gewonnen heeft nu hoef ik Bvb-bmg niet voor Jan Doedel te gaan kijken, maar gaat het nog ergens over.

Denk dat de fans van Dortmund dit zelf ook liever hebben.

21 april 2012 om 19:00

Ik snap wel wat je bedoelt, liever in het stadion winnen en kampioen worden, dan door kampioen te worden zonder invloed te hebben uitgeoefend in de vorm van een wedstrijd. Dat zou ik als fan ook liever hebben. Dortmund wordt ook kampioen, geen twijfel over mogelijk.

21 april 2012 om 19:12

Precies. Ik vind zelfs dat, wanneer dit kan voorkomen, er tegelijkertijd gespeeld moet worden. Kampioen moet je worden tijdens je eigen wedstrijd.

Dus wacht ...

Meneer slaat Robben nog in het gezicht, ze leggen hem een matige boete op, ze schorsen hem niet of laten hem niet eens buiten de selectie en vervolgens mag hij nog speel minuten maken ook nog!?
Gekker kan het niet bij die Duiters. Wie is Ribery om Robben aan te raken, laatstaan slaan en dan gewoon laten spelen, Robben heel de tijd op de bank.
Toch nog Respect naar Arjen die gewoon opstond en begon te klappen bij de 1 - 2 die gemaakt werd de Fransman. Ook lullig voor Bremen dat Bayern hier wint, domme eigendoelpunt van Naldo, maar kon er volgens mij vrij weinig aan doen en dat gaat in de extra tijd nog mis ...

Dortmund wordt kampioen zo dadelijk en dat feest wil ik niet missen, het affiche is ook wel een mooie, Dortmund Vs Gladbach ...

21 april 2012 om 17:52

Ribery en Robben zijn allebij geen lieverdjes.
Robben is heel irritant en gaat bij het minste en geringste liggen en doet altijd alsof er een aanslag op hem word gepleegd.
Ribery is een heethoofd die snel aangebrand is en daarbij soms door het lint gaat.
Het verbaasd me dat Robben niet geblesseerd is geraakt door Ribery.
Robben denk dat hij de leider en de beste speler van Byern is.
Ribery en Robben zijn allebij erg belangrijk voor Byern.
Zonder Robben heeft Byern het ook goed gedaan.

21 april 2012 om 17:57

Jonge hij helpt ze toch aan 3 punten wat loop je nou te huilen?
Of ben je een hater ofzo? nog steeds niet over de 3-2 heen?
Je kan wel zo fel reageren op Ribery maar wie is Robben om Muller + Lahm aan te raken?
Omdat Robben een nederlander is word ie helemaal verdedigd maar toen hij Muller bij zn keel greep was er natuurlijk niks aan de hand.
Ik weet dat er nu veel haters op me af komen maar ja,zo zijn de meeste wel.

Ik kon eerst zelf niet geloven dat Robben en Ribery ruzie hadden,aangezien ze beste maatjes leken te zijn op het veld.na elk doelpunt elkaar omhelzen(ja dat doen ze allemaal maar die 2 gaan eerst naar elkaar toe dan komt de rest)
Ik kon me al helemaal niet voorstellen dat ze ruzieden over een vrije trap.
Ik denk/hoop dat het snel weer goed komt,en dat ze allebei goed blijven presteren.
Want een fitte Robbery is een van de beste aanval van de wereld.

21 april 2012 om 18:08

Huilen? Ze worden sowieso Geen Kampioen meer. Daarnaast is de 3 - 2 verleden tijd & verloor Bayern de finale waar United zeker meer kans had gemaakt tegen Inter dan Munich zelf.
Ik haat Ribery niet, ik ben geen fan van Robben & ben in ieder geval niet Nederlands van afkomst.
Ik vind het alleen raar dat een speler die negatief in het nieuws komt gewoon geen schorsing is opgelegd. Zulke dingen moeten gelijk kei-hard aangepakt worden zodat het voor de volgende keer wel duidelijk is!
Ik heb ook wel een andere beeld erover. Het zou goed uit kunnen pakken dat hij minuten heeft gemaakt, want ze spelen notabene tegen Real in Bernabeau. Daarvoor wil je toch dat je spelers die fit & in vorm zijn, in die status blijven dus kan ik het enigzins nog begrijpen. Maar geloof me, elk andere club had Ribery zeker een schorsing opgelegd, maar dat ligt er ook aan in wat voor situatie de club zich bevind.
Maar goed, als Robben in de zomer vertrekt, weet je wel waarom ... ;

21 april 2012 om 18:57

@ freglioenen. je moet niet reageren op dit soort mensen die denken dat robben van goud is dat je hem niet mag aanraken.. ik zeg altijd Actie Reactie . als je iets uitlokt kan je een reactie verwachten en als je de verkeerde persoon tegen komt krijg je dit soort situaties. achja robben zal nu waarschijnlijk niet meer zo irritant doen en ribery zal zijn handen thuishouden..

Nu moet Dortmund straks zelf nog aan de bak om vandaag al kampioen te worden tegen Mönchengladbach. Ze spelen wel thuis dat is in Dortmund's voordeel. Naldo wat een man eerst zelf de 1-0 maken en vervolgens met een eigen doelpunt de 1-1 maken. Ik neem wel aan dat Dortmund alsnog vandaag kampioen wordt

Ribery red Bayern!
Zie hier de reden waarom ze hem niet geschorst hebben in deze cruciale fase van het seizoen.
Rosenberg heeft echt geluk dat ze het zien zitten in hem bij Werder, want hij is echt een spits van niks.

Tjonge tjonge. HSV moet echt iets gaan doen om volgend jaar niet weer in dezelfde situatie te belanden.
Weet iemand of Bruma speelde?

21 april 2012 om 17:57

Cruciale fase van het seizoen? Denk je dat ze nog ergens om spelen dan?
Het is leuker voor Dortmund dat hij scoort want nu kunnen ze straks op eigen kracht kampioen worden in eigen huis.

21 april 2012 om 17:58

nou halve finale CL is toch best wel cruciaal. Vind je niet ?

21 april 2012 om 17:59

CL misschien?
Na de 2-1 overwinning thuis verwacht ik wel dat ze 200% geven uit.
Of denk je dat Real ff 1,2,3 van Bayern wint?
Ze kunne wel van Bayern winnen,maar met erg veel moeite.

21 april 2012 om 18:18

De CL zeker, maar in de competitie, waar het hier over gaat, spelen ze nergens meer voor. Ze zullen gewoon tweede eindigen dus dat hij hier scoort is niet zo belangrijk. Verbaast me zelf dat ze hem opstellen na dat incident van afgelopen woensdag.

Aanstaande woensdag moet die er staan en een paar inschieten tegen Real. Ze maken daar een goede kans en met Ribery en Robben kun je goed op de counter spelen.

21 april 2012 om 18:31

Maar als je hem zou schorren doe je dat toch voor alle competities? dus bundesliga en cl.
En met de reden voor dat hij niet geschorst is bedoel ik dat Ribery gewoon een goeie speler is die voor doelpunten zorgt. In de CL en in de Bundesliga.

21 april 2012 om 18:34

Het is zeker een goede speler en woensdag gaan ze hem ook zeker nodig hebben tegen Real. Maar al was het alleen maar voor de wedstrijd van vandaag geweest. Beide spelers niet laten spelen maar je toch wel een standpunt mee.

weer dortmund champions league 2 keeer achter elkaar

Man het ergste is dat hij eerst een klap verkoopt aan iemand en iedereen hem verguisd en nou is hij ineens de held van de club....

En eerst voor je eigen club scoren en dan een eigen doelpunt is ook knap.

wow want een enge foto van Ribery man. te erg voor woorden. Maar hij blijft een goede voetballer. Hij heeft vooral snelheid.

Zo na 70 minuten keek ik nog ff op live1 en toen zag ik dat Bayern achterstond met 1-0... Toch nog gewonnen dat is een mooie prestatie. Het feest voor Dortmund word even uitgesteld maar aangezien het 95 % zeker is dat Dortmund kampioen word denk ik toch dat ze bij Bayern al aan woensdag dachten, ook wel te zien aan de opstelling.

Wat een dramatische wedstrijd van Hertha. Verliezen van Kaiserslautern is zo enorm onnodig en zooo zonde. Voorafgaand aan deze wedstrijd was het nog goed mogelijk om in de bundesliga te blijven. Ook al zou er aan het einde van het seizoen een promotie/ degradatie duel moeten worden gespeeld bij plaats 16. Maar het leek wel of de spelers er vanmiddag niet meer in geloofden. Echt een verschrikkelijke wan vertoning.

Wel erg knap van Köln om gelijk te spelen tegen Stuttgart. Een spits zoals podolski komt Hertha toch enorm te kort.
Helaas moeten we ons maar op gaan maken voor de 2de bundesliga. Want van de resterende 2 wedstrijden tegen schalke en hoffenheim zal er gezien het spel van vandaag niet meer gewonnen worden. Jammer maar helaas Hertha is er na een moeizaam seizoen met hoogte punten (overwinning tegen Bvb) en diepte punten (hoeveel rode kaarten hebben de Herha spelers die seizoen wel niet verzameld ??) helaas niet in geslaagd om in de bundesliga te blijven. Hopelijk wordt het volgend seizoen wel weer ons seizoen.

Hertha BSC Für Immer....

21 april 2012 om 19:38

Laten we het nieuwe seizoen goed beginnen, wat betekent Preetz eruit gooien en verder kijken. Als Rehhagel normaal nadenkt weet ook hij dat hij niet kan blijven zitten. Helaas moeten we wederom opnieuw opbouwen (net als na Dieter Hoeness de club ten gronde heeft gewerkt.)
Daarnaast zullen spelers als Raffael en Ramos (al laat hij dit seizoen nauwelijks nog wat zien) vertrekken, wat het seizoen volgend jaar een stuk minder makkelijk zal maken dan het jaar van ons kampioenschap in de 2. Liga.
Met spelers als Kraft, Ruka, Lasogga (wat echt onze toekomst is, als we hem kunnen behouden zijn we echt al een grote stap verder) en spelers als Niemeyer, Lell en Ottl. Dat moet de basis zijn, daaromheen moet weer verder gekeken worden.

Ik ben al gelukkig dat we geen supporters meer op het veld hebben, zoals de vorige keer. Hertha heeft waardig gestreden. We hebben in de beker laten zien dat we kunnen voetballen en het Bundesliga niveau hebben. Helaas hebben we door bestuurlijke dwalingen geen constant jaar kunnen draaien.

Degradatie lijkt bijna een feit, maar we moeten niet vergeten dat bij een verlies van Koln en winst van Hertha de rollen omgedraaid zijn. Er is nog van alles mogelijk, en met een uitgespeeld Schalke en een matig Hoffenheim is er nog iets mogelijk. Maar dan zal Rehhagel toch echt van z'n behoudende spel af moeten stappen en eens ballen moeten tonen!

Goed gedaan Nürnberg! bijna zeker van nog een seizoen bundesliga waar ze thuis horen

kent iemand die film the hills have eyes ribery kon zeker wel een hoofdrol krijgen in die film hij lijkt op al die misvormde mensen xd

Arjen Robben zal wel balen dat uitgerekend Franck Ribery de matchwinnaar is..

On:

Ik hoop echt dat Borussia Dortmund kampioen wordt, ze hebben 'n heel mooie en sterke elftal. En ik vind het ook mooi om te zien hoe Borussia Dortmund in jonge talenten investeert. 'n nieuw groeibriljant voor Borussia Dortmund komt er weer aan: Leonard Bittencourt speelt vanaf volgend seizoen bij Borussia Dortmund.

Hij is echt 'n speler met 'n grote toekomst en hij gaat het sowieso maken.

Goed gedaan door Ribery, in de slotseconde, dat is een klap in het gezicht voor Dortmund.

21 april 2012 om 19:02

Klap in het gezicht? Denk het niet hoor. Ik denk dat ze liever kampioen worden door te winnen ipv dat een andere team verliest.

21 april 2012 om 21:08

Was maar een geintje, klap, ribery, robben , get it?

Ribery voorkomt enkele uren het kampioensschap van Dortmund. Dortmund zie ik wel winnen straks. Voor Bayern is de competetie nu wel afgelopen. Maar in de CL en bekerfinale moeten ze nog volle bak. Hopelijk met Ribery en Robben.

Schande dat Ribery uberhaupt speelt. Robben, zo snel mogelijk weg bij die misselijke club.

21 april 2012 om 19:16

Gast wat lul jij nou allemaal?

Schande dat Ribery speelt? Waarom schande?

En zeg niet het is een schande omdat er zogenaamd een opstootje tussen hem en Robben is geweest.. Wat dat is onzinnig.. Het was Robben ook zelf die 2x zijn medespelers aan viel.. 1x Lahm.. en 1x pakt hij Muller bij de keel voor de lopende kamers..

Wat stel jij je dan aan met zinnen als Robben moet daar weg.. Omdat hij zogenaamd het "slachtoffer"... te belachelijk voor woorden gewoon..

De gemiddelde bezoekers hier die altijd bij de kleinste onzin zeggen van "als ik Robben was.. dan zou ik.. weg gaan"... Als Robben zo was dan zou Robben toch in plaatst van 1 van de beste spelers 1 van de meest trieste spelers zijn..

Of is het een schande omdat Ribery mocht spelen in plaats van Robben? Ik hou Robben liever op de bank dan dat ik hem even in een nietszeggend duel tegen Bremen laat spelen en hij daar een belssure op loopt.. terwijl men over 4 dagen naar in Madrid aan de bak moet..

21 april 2012 om 19:42

Acolinho, volgens mij is het geen 'zogenaamd opstootje', maar heeft Ribery gewoon een boete gekregen EN heeft hij zijn verontschuldiging aan moeten bieden aan de voltallige selectie.
Overigens ben ik het wel eens met je dat het daarmee klaar moet zijn. Het is niet meer terug te draaien en je kan niet blijven hangen. En ja, ik had ook zeker niet Robben ingebracht. Het is niet nodig, waarom zou je je sterspeler nou dat risico laten lopen?

Daarnaast ben ik toch wel benieuwd wat Robben gaat doen, ook na dit akkefietje. Langzaam maar zeker leek hij z'n draai terug te hebben gevonden, maar helaas wordt hij na het minste of geringste weer in de media aangepakt (noem een Beckenbauer, noem een Bild Zeitung). Ze doen het bij meer spelers, dat weet ik, maar bij Robben is het helaas altijd een schepje erbovenop. Nu hij ook nog eens in de clinch lag met een andere hoofdrolspeler van het gehele Bayernspel kan ik me voorstellen dat hij het misschien gehad heeft.

Wat denk jij Acolinho?

21 april 2012 om 19:52

Robben had geschorst moeten worden voor dat akkefietje met Muller en Ribery voor dit. Echter als je Robben niet schorst moet je Ribery ook niet schorsen.
Ik ben niet altijd blij met de media in Duitsland, maar hierom kan Robben eigenlijk niet zeuren.

Ot:
Fijn dat ze dit winnen, maar kampioen worden ze toch niet meer. Dan maar de CL en DFB Pokal?

22 april 2012 om 01:26

@ 123jaap123

Niemand weet wat zich daar voor deed in die kleedkamer.. Heynckes zelf zei dat het vooral "speculaties" zijn en dat hij zich daarom niet wil uiten.. Het hele gebeuren is opeens opgedoken zonder en elk artikel is "volgens Bild" of iets dergelijks.. Maar de Bild heeft toch echt geen journalist in die kleedkamer van Bayern zitten..

Hoe dan ook.. er kan zeker iets gebeurd zijn dat wil ik niet uit sluiten.. Maar 1 ding is zeer zeker het wordt door de media zoals gewoonelijk opgeblazen..

Dat over het vertrek van Robben door al die dingen.. Ik zou dat gewoon belachelijk en vooral zwak vinden..

Die kritiek van Beckenbauer over hem ging over het juichen bij doelpunten.. Over dat penalty nemen.. is meer een kritiek richting Heynckes.. Beckenbauer is gewoon altijd al weg geweest van de voetballer die Robben is..

Dan dat voorval met de spelers.. Ok nu krijgt waarschijnlijk Robben "klappen" van Ribery.. Maar in het verleden viel Robben zoals ik al zei ook medespelers aan.. O.a. Muller en Lahm..

Dus het zou helemaal belachelijk zijn als hij daarom weg zou gaan nu dat hij eens een keer wordt aangevallen..

Als prof zijnde.. moet je tegen kritiek kunnen want elke spelers krijgt die ooit eens een keer over zich heen.. Kijk naar een Ronaldo die wordt in elk stadion op de wereld uitgekotsts.. Wat moet hij dan nu doen? Helemaal met voetbal stoppen en zich ergens opsluiten?

In een wedstrijd kunnen de emoties wel eens hoog op lopen.. Hoe het er allemaal aantoe ging wie wat tegen elkaar zei.. en wat de bedoeling van beide was weet niemand..

Als Robben zou gaan en dan met als reden 1 van deze kleine dingen die op worden gebalzen.. Dan zou ik dat zoals ik al zei enorm zwak vinden van Robben..

Overigens ben ik ervan overtuigd dat hij bij gaat tekenen... De club Bayern stond altijd achter Robben.. beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben..

Tja.. eigenlijk een niets zeggende duel voor Bayern..

Leuk dat ze hem winnen.. maar het doet er ook niet veel aan toe.. Het zou er echt gek aantoe moeten gaan zou Dortmund het kampioenschap verspelen..

Mooi voor Ribery dat hij ook die winnende maakt.. Die man is de laatste weken gewoon zwaar in vorm..

Wat wel opvallend is.. Zowel dinsdag tegen Real als ook vandaag.. wint Bayern met een "last mintue" goal.. Dat is echt iets wat ze (tot dinsdag) lang niet meer hebben gedaan.. Maar waar ze om een jaar of 2 nog bekend om stonden..

Ik keek naar de wedstrijd van Hsv. Die tegengoal van HSV was 100% de schuld van Bruma. Hij stond te slapen, had alleen maar oog voor de bal en niet voor zijn tegenspeler, zijn timing was verkeerd. Twee jaar geleden of zo zeiden veel mensen dat hij zo'n talent is maar deze jongen heeft zijn talent weggegooid door zo jong naar Chelsea te gaan.

Onbegrijpelijk dat Robben klapt voor die idioot van een Ribery. Zou wel een beetje toneel zijn allemaal maar goed. Het uitstellen heeft geholpen maar niet voor lang.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren