Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In defensief opzicht kies ik niet voor Van Dijk, maar voor hem’

Laatste update:

Neil Warnock is fan van Sol Bamba. De manager van het naar de Premier League gepromoveerde Cardiff City was eerder al vol lof over de verdediger. Hij liet doorschemeren dat hij de 33-jarige stopper in sommige aspecten hoger inschat dan Virgil van Dijk en de voormalig manager van onder meer Sheffield United is die mening nog altijd toebedeeld.

“Ik vind Sol een goede, hele goede verdediger. Hij is totaal niet van het niveau Van Dijk als er gekeken wordt naar balbehandeling of rust aan de bal. Maar in defensief opzicht kies ik niet voor Van Dijk, maar voor hem”, aldus Warnock, geciteerd door de Liverpool Echo. De Ivoriaanse stopper van Cardiff City kan zich niet echt vinden in de woorden van zijn coach.

“Dat is de trainer die we kennen. Hij raakte een beetje van het padje. Ik had dat nooit gezegd. Zeker niet”, benadrukt Bamba, die een goede band heeft met Warnock. “Toen ik vertrok bij Leeds United, zei hij: ‘Wacht maar, ik ga naar een club.’ Ik wist dat ik zou wachten, want ik vertrouw hem. Mevrouw was niet zo blij, want er kwam geen geld binnen, maar ik had geregeld contact met Warnock, dus ik maakte me geen zorgen.”

Virgil van Dijk is de beste verdediger van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan ook overdrijven, prima speler maar beter dan Van Dijk maar bij lange na niet.

Denk dat mijnheer warnock nu al een goede reden geeft om volgend jaar weer in de championship te spelen.

Dat hij zijn eigen verdediger vergelijkt met van Dijk geeft ook aan dat hij van Dijk toch wel als de absolute top beschouwd. Maar is van Dijk dan eigenlijk wel 1 van de 5 beste centrale verdedigers van de wereld ? Ik denk persoonlijk nog niet. Maar hij gaat er zeker wel komen

26 augustus 2018 om 22:37

Ik denk dat het moeilijk is om een top 5 aan te wijzen, want aan de top ontlopen ze elkaar niet echt. Echter, jongens als Kompany en Chielini zijn oud en zullen niet heel lang meer op top niveau te bewonderen zijn of zullen logischerwijs minder worden. Van Dijk behoort wat mij betreft al bij de top en het feit dat hij nog een aantal jaar meekan betekent dat hij bij het wegvallen van eerder genoemde namen er zeker bij hoort.

26 augustus 2018 om 22:42

Denk dat hij net in die top 5 zal vallen op dit moment, maar hij zit nog niet op zijn top dus laten we hopen dat hij in de komende 2 jaar niveau Ramos gaat bereiken.

26 augustus 2018 om 22:58

Met alle respect maar het niveau Ramos gaat hij nooit halen.

26 augustus 2018 om 23:11

Nee dat denk ik ook niet want dan kan hij na zijn carriã¨re ook al de kamers in zijn huis behangen met gele en rode kaarten , dus met alle respect dat gaat hij niet halen maar hij kan zeker de beste verdediger worden daar hij nu al een topverdediger is met veel minder kaarten .

26 augustus 2018 om 23:14

Verdedigers als Umtiti en Varane zijn enorm jong en tonen monsterachtige potentie. Die schat ik in de toekomst, zonder tegenslagen zoals blessures, hoger in dan Van Dijk, die voor alle duidelijkheid wel een wereldverdediger is. Alleen is het niveau van Ramos te hoog gegrepen.

27 augustus 2018 om 06:24

Mooi toch, zijn wel de kleuren van Spanje...

27 augustus 2018 om 08:36

@jesuis Potentie is goed, maar op welk gebied kunnen Varane en Umtiti van dijk overtreffen vraag ik mij af. Op dit moment is vvd de compleetse cb in de wereld zonder enige minpunten. Het lijkt mij niet vanzelfsprekend dat hij even wordt overtroffen.

"alleen is het niveau van Ramos te hoog gegrepen"

Wat betekent dit precies? 'het niveau'? Het platvorm waar Ramos in opereert? Consistentie? De attributen? Laat ik duidelijk zijn. vvd heeft de betere attributen. Een van de voornaamste is dat hij bar weinig kaarten pakt en alsnog zijn man uitschakelt. Dit ook zonder 'dirty' te zijn. Ook hoeft van dijk niet te rekenen op een Varane die zijn rotzooi opruimt wanneer Ramos te impulsief zijn positie verlaat en een gat achterlaat om voordeel uit te halen. Qua leiderschap en invloed is van dijk Ramos ook ver voorbij en dit jaar hebben we gezien dat hij een onervaren en error-prone achterlinie naar de finale van de champions league kan loodsen in zijn eerste jaar, na een half jaar daar gespeeld te hebben.

vvd is een betere versie van Ramos

27 augustus 2018 om 08:40

Als Real fan moet ik gewoon eerlijk zeggen dat die Varane echt overrated is. Sinds dat seizoen onder Mourinho hoor ik elk jaar weer over potentieel enz. maar ik zie het niet. Umtiti is de real deal. De top 5 nu: 1. Chiellini 2. Ramos 3. Godin 4. Bonucci 5. Pique

Naar mijn mening is van dijk gewoon absolute wereldtop en word hij beter en beter. Achterin is hij de absolute baas, hij zet alles neer en stuurt iedereen aan. Coacht met 27 jaar de overige jonkies die naast hem staan. Misschien een heel handige zet van klopp om hem zo veel verantwoordelijkheid te geven. Hij kon eerder nog wel eens wat laconiek zijn maar dat zie ik ook niet echt meer. Hij smijt de grote spitsen van de pl alle kanten op, Heeft overzicht, goeie pass, snel, ik zou niet weten waarom hij niet bij de aller beste hoort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren