Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zaakwaarnemer verdiende 2,5 miljoen aan transfer

Laatste update:
/
Petr Cech is een uitstekende aanwinst, maar hij zal Arsenal niet de vurig gewenste titel gaan bezorgen. Volgens clubicoon Thierry Henry is daar nog veel meer voor nodig. "Ik denk dat ze nog vier nieuwe speler nodig hebben om in de buurt te komen van Chelsea", zegt de Franse oud-aanvaller. "Ik vergelijk het met mijn generatie: als ik niet presteerde, wist ik dat ik na een uur spelen eraf moest." Henry wil dus meer concurrentie zien. (Goal)
/
Trainer Laurent Blanc heeft drie namen opgeschreven voor het geval Lucas Digne vertrekt bij Paris Saint-Germain. De oefenmeester heeft Faouzi Ghoulam (Napoli), Layvin Kurzawa (AS Monaco) en Raphaël Guerreiro (Lorient) genoteerd. PSG zal bij een vertrek van Digne sowieso een nieuwe linksachter willen hebben, omdat Maxwell op leeftijd is. Overigens staat Ghoulam ook nog altijd in de belangstelling van Arsenal. (France Football)
/
Zaakwaarnemer zijn loont, zo is wederom gebleken. Aan de transfer van Raheem Sterling hield Aidy Ward namelijk 2,5 miljoen euro over. Manchester City betaalt maximaal 68 miljoen euro voor het jonge toptalent van Liverpool en een klein gedeelte daarvan belandt dus in de zakken van de belangenbehartiger. Alhoewel, klein: voor een dergelijk bedrag moet de gemiddelde Brit zo'n vijftig jaar werken. (Daily Mail)
/
Fernando Llorente keert niet terug in de Primera División. Sevilla werd lange tijd in verband gebracht met de spits van Juventus, maar het heeft er alle schijn van dat Liverpool of Tottenham Hotspur zijn volgende werkgever wordt. De twee subtopclubs uit de Premier League zijn de laatste twee overgebleven opties voor de targetman, die in Turijn op het tweede plan is geschoven. (Sky Italia)
/
AS Roma houdt de poot stijf aangaande Alessio Romagnoli. De verdediger is gewild na zijn goede jaar bij Sampdoria en wordt al een tijdje begeerd door AC Milan. I Rossoneri willen echter niet voldoen aan de vraagprijs van dertig miljoen euro, maar Napoli komt in de buurt. De club uit het zuiden van Italië heeft 28 miljoen geboden en lijkt daarmee een uitstekende kans te maken op de komst van de talentvolle verdediger. (Sky Italia)
Zaakwaarnemers hebben te veel macht en invloed

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof de gemiddelde Brit 50k verdient..

18 juli 2015 om 15:10

Bruto mss wel ja

18 juli 2015 om 15:11

Ik wou net zeggen ... 50.000 per jaar, ik ga emigreren denk.

18 juli 2015 om 15:21

1% van het gemiddelde die in de bankensector werken krikken de boel op. Vandaar gemiddeld 50k.

18 juli 2015 om 15:44

Niet vergeten dat het leven er een stuk duurder is. Helemaal in london, koop daar maar eens n huis. Dan is 50000 per jaar zo op

19 juli 2015 om 10:19

Alsof niemand dat hier wist, koop een huis in hartje Amsterdam ook belachelijk duur. Ga nou niet open deuren intrappen.

21 juli 2015 om 20:54

blijkbaar niet. Ikerrob is nogal onder de indruk van het salaris

Bij zo'n groot bedrag gaat het opvallen, maar als je het percentage ( 0,0367% van de transfersom) in een ander bedrag plakt dan hoor je niet veel mensen klagen. Het zou betekenen dat bij een transfer van 15 miljoen euro, de zaakwaarnemer 550.000 euro krijgt. Een zaakwaarnemer van een jonge en talentvolle voetballer krijgt nou eenmaal meer dan een zaakwaarnemer van een speler van bijvoorbeeld, Pec Zwolle of Ado den Haag.

18 juli 2015 om 15:16

Het percentage is 3,7. 2,5:68=0,037 , 0,037*100=3,7

18 juli 2015 om 15:20

Ik denk dat je de komma iets te ver naar voren hebt geplaatst . Komt vaker voor bij het uitrekenen van percentages, altijd nog even met honderd vermenigvuldigen.

18 juli 2015 om 15:37

Oja, vroeger niet opgelet bij wiskunde denk ik. Maar mijn laatste punt houd ik nog steeds aan.

18 juli 2015 om 17:02

Nogal logisch aangezien spelers van Zwolle en Ado niet voor 68 miljoen vertrekken. Percentage zal hetzelfde zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren