Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Willem II kan cashen bij degradatie FC Twente

Laatste update:
/
Davy Klaassen mag vertrekken bij Everton en twee clubs hebben al gemeld dat men een aanbieding kan verwachten. AC Milan en Internazionale zien de komst van de middenvelder wel zitten. (Liverpool Echo)
/
Mitchell Weiser werd lange tijd in verband gebracht met een transfer naar Borussia Dortmund. De middenvelder van Hertha BSC kiest er nu echter voor om zijn loopbaan te vervolgen bij Bayer Leverkusen. (Kicker)
/
De degradatie van FC Twente komt Willem II financieel goed uit. De Tilburgse club stijgt dan namelijk op de ranglijst aangaande de tv-gelden en kan dan 140.000 euro bijschrijven. (Brabants Dagblad)
/
Rafael heeft geen intentie om Olympique Lyon te verlaten. De concurrent van Kenny Tete geeft aan dat hij zich aan zijn contract houdt, dat nog anderhalf jaar doorloopt. (Planète Lyon)
/
Damien Da Silva staat in de belangstelling van Benfica en Sporting Portugal. De verdediger van Caen werd tijdens het bekerduel met Paris Saint-Germain bekeken door scouts van de Portugese clubs. (Foot Mercato)
/
Diego Carlos imponeert in de verdediging van FC Nantes. De Braziliaan heeft zich zodoende in de kijker gespeeld bij Olympique Marseille. (France Football)
Bij welke club zou Davy Klaassen beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooi om te zien dat clubs als inter/AC Milan achter Davy aanzitten terwijl hij al een jaar niet speelt .
En belachelijk dat niet alle ed teams hetzelfde TV geld krijgen , zo houd je de competitie nooit spannend !

19 april 2018 om 10:05

Waarom is het belachelijk dat niet alle ed teams hetzelfde TV geld krijgen? Een team dat beter presteert krijgt meer TV geld. Een team dat beter presteert levert ook meer kijkers op, dus dat is dan toch logisch?

19 april 2018 om 10:12

Gaat nergens over toch ? In Engeland is het allemaal hetzelfde wel zo eerlijk

19 april 2018 om 11:06

En in Engeland is dat tv geld nodig voor de onderste regione en hebben de topclubs andere geldschieters. Het geld is minimaal in Nederland en dan is het eerlijk verdelen ook wel lastig want voor beide kanten is wel wat te zeggen. Excelsior trekt niet zoveel kijkers als bv Ajax maar aan de andere kant een competitie van alleen maar Ajax is ook niet goed en wat meer weerstand zou voor de topclubs wel goed doen.

19 april 2018 om 11:08

ik kan wel begrijpen dat de grote clubs meer TV geld krijgen. ik weet niet hoe het hier precies zit maar krijgen Feyenoord, Ajax en PSV ook niet meer TV geld dan de andere Eredivisieclubs?

20 april 2018 om 13:20

In Engeland zit er ook verschil tussen de nr 1 en nr 20.: https://www.vi.nl/nieuws/premier-league-clubs-verd...
Maar goed die hebben ook 2,4 miljard te verdelen

19 april 2018 om 11:09

dat wel maar als je bij Everton al tekort komt weet ik niet of het verstandig is om naar Inter Milan te gaan. die club en de selectie van een hoger niveau als die van Everton. grote kans dat je daar dan ook geen speelminuten maakt

Er zullen toch wel meer teams profiteren van het wegvallen van FC Twente? Neem aan dat Twente ergens rond plek 5/6 staat de afgelopen seizoenen. Zou een FC Groningen en Den Haag ook niet profiteren?

19 april 2018 om 11:08

@jeroen
gaat om de laatste 5 jaar meen ik? Dus dan ook de gemiddelden van andere clubs en dan zou het wel eens bij 1 club kunnen blijven.

19 april 2018 om 11:51

Vitesse stijgt sowieso. Ze stonden onder Twente maar zelfs als Twente 17e word gaan we hen voorbij. Hetzelfde geld voor Utrecht dacht ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren