Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger wil niet over de brug komen met 30 miljoen

Laatste update:
/
Pablo Osvaldo kan terug naar zijn geboorteland. Voorzitter Daniel Angelici van Boca Juniors maakt er geen geheim van dat hij de spits van Internazionale graag wil hebben. Osvaldo zelf is supporter van Boca Juniors en hij ziet een overstap naar Zuid-Amerika zeker zitten. “Het gaat niet eenvoudig worden, maar we gaan het zeker proberen”, verzekert de preses van de Zuid-Amerikaanse topclub. (Sky Italia)
/
AC Milan en AS Roma bereiden een ruildeal van formaat voor. Stephan El Shaarawy en Mattia Destro zijn uitstekende voetballers, maar ze komen in respectievelijk Milaan en Rome niet aan spelen toe. De clubs denken dat een ruil met gesloten beurzen mogelijk oplossing kan bieden. Destro ziet een ruil sowieso wel zitten, El Shaarawy zal nog overtuigd moeten worden. (Corriere dello Sport)
/
William Carvalho, een graag geziene gast in deze rubriek, nadert een vertrek bij Sporting Portugal. Manager Arsène Wenger van Arsenal wil nu echt werk maken van de controlerende middenvelder. De clubleiding van Arsenal heeft al overleg gevoerd over het te bieden bedrag: Sporting wil circa 30 miljoen euro hebben voor de 22-jarige middenvelder, maar dat bedrag gaat Arsenal in ieder geval niet betalen. (The Sun)
/
Het lukt Adnan Januzaj maar niet een vaste plek te bemachtigen bij Manchester United en een verhuur lonkt. Aston Villa heeft interesse in de Belg, die de rest van het seizoen op huurbasis in Birmingham kan spelen. Manager Louis van Gaal van Manchester United wil Januzaj liever niet laten gaan; hij wil sowieso januari afwachten. Als er blessuregevallen bijkomen, mag de aanvaller sowieso niet weg uit Manchester. (Daily Star)
/
Supporters van Atlético Madrid kunnen in januari nog aankopen verwachten. De club haalde Fernando Torres en Cani al naar de hoofdstad en daar komen mogelijk nog meer spelers bij. “Ik sluit meer aankopen zeker niet uit. Ik wil alleen spelers die graag bij Atlético Madrid komen: sterke, energieke en enthousiaste spelers. Pas als de markt sluit, denken we er niet meer over na”, zegt trainer Diego Simeone. (AS)
Is William Carvalho dertig miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Destro zou een mooie speler zijn voor Milan, maar om El Sharaawy in te ruilen zou niet slim zijn.
Hij mag dan wel uit vorm zijn, maar ja.. dan kun je de hele selectie wel wegdoen.

13 januari 2015 om 15:49

Allebei goede spelers, maar als ze allebei in vorm zijn dan denk ik dat El Sharaawy toch wel de betere van de 2 is. Echt een talentvolle voetballer die soms geweldige dingen laat zien. Hij zal ooit wel een keer echt doorbreken en een topspeler gaan worden?

Over Osvaldo.. tja, die kan je beter kwijt zijn als Southampton en Inter zijnde. Hoop dat Boca weet waaraan ze beginnen met hem. Overal waar die komt word hij uitgekotst door zijn slechte gedrag.

Van 45 naar 30 miljoen in anderhalf uur. Over 3 uur transfervrij, Voetbalzone?

13 januari 2015 om 15:16

Als het goed is, is 45 miljoen zijn contractueel vastgestelde afkoopsom en 30 miljoen de vraagprijs van sporting..

Afgelopen zomer is er een bod van 30 afgewezen, stond ook in het artikel van even terug, maar nee, dat gaat Arsenal niet betalen. Er mag zelf nagedacht worden redactie.

Zou een goede aankoop voor Arsenal zijn! Toch zie ik liever Khedira of Song komen..

13 januari 2015 om 16:48

Song hoeft niet en Khedira is verl te duur qua salaris. Heb dan liever Bender/Gustavo en als geld geen rol speelt Vidal of Matuidi.

30 miljoen vind ik dan een goede prijs aangezien spelers uit de Portugese competitie wel vaak hun waarde terugverdienen met de verkoop en/of prestaties. De contractuele afkoopsom van 45 is echter te veel.

Ik zelf ben nog niet helemaal overtuigt van carvalho. Het wordt denk ik wel een top cdm, maar arsenal heeft naar mijn mening iemand nodig die er meteen staat. Schneiderlin bijvoorbeeld. Dat zou echt een topaankoop zijn

13 januari 2015 om 15:52

Ik zou Khedira nog steeds het liefst naar Arsenal zien gaan, want van hem weet je dat hij een geweldige speler is waarmee Arsenal weer een stapje dichter bij de top komt. Als dat niet lukt zou je Schneiderlin of Song kunnen halen van wie Song niet al te duur moet zijn.

13 januari 2015 om 16:47

Mwuah.. Vind khedira en schneiderlin gelijkwaardig maar schneiderlin heeft al pl ervaring terwijl khedira weer cl ervaring heeft. Lastig.

Dit zou echt schandalig zijn De Sciglio en El Shaarawy zijn de toekomst van Milan, die moeten zowiezo blijven ! Destro mag wel komen, maar dan moet Galliani eens echt mogen betalen voor een speler in de plaats van hem te lenen of te ruilen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren