Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger haalt dure spits eindelijk naar Londen

Laatste update:
/
Internazionale gaat nog een laatste poging doen om Roberto Soriano in te lijven. Nadat Éder al werd overgenomen van Sampdoria, willen i Nerazzurri na de verloren stadsderby tegen AC Milan ook de middenvelder aan de selectie van trainer Roberto Mancini toevoegen. Sampdoria houdt echter vast aan de vraagprijs van twintig miljoen euro en het heeft er alle schijn van dat dit bedrag te gortig is voor Inter. (Sky Italia)
/
Anderlecht versterkte zich al met Alexander Büttner en klopt nu ook aan bij Real Madrid. De Spaanse topclub heeft Lucas Silva verhuurd aan Olympique Marseille, maar in Brussel hopen ze dat de Braziliaanse middenvelder de rest van dit seizoen in de Jupiler Pro League mag komen voetballen. Er is overigens concurrentie, want er zijn in Silva’s vaderland divesre clubs die hem ook graag zouden willen lenen van de Koninklijke. (L’Équipe)
/
Het zou zomaar eens de dag van Arsène Wenger kunnen worden. De trainer van Arsenal zit al tijden achter Edinson Cavani aan en er wordt nu beweerd dat de aanvaller van Paris Saint-Germain is aangeboden bij de huidige nummer drie van de Premier League. Voor iets minder dan veertig miljoen euro zouden the Gunners zich naar verluidt kunnen verzekeren van de komst van de Uruguayaans international. (ESPN)
/
Gökhan Inler krijgt de mogelijkheid om in de Bundesliga aan de slag te gaan. De Zwitserse middenvelder arriveerde afgelopen zomer bij Leicester City, maar komt amper aan spelen toe bij de sensatie van de Premier League. Hamburger SV zou de 31-jarige Inler graag op huurbasis overnemen, al is dat niet goedkoop; the Foxes vragen naar verluidt liefst drie miljoen euro voor de Zwitsers international. (Sky Sports)
/
Het is aannemelijk dat Robinho weer in de Premier League komt voetballen. De Braziliaanse aanvaller, die in het verleden voor Manchester City uitkwam, staat in de belangstelling van zowel Leicester City als Swansea City en zijn zaakwaarnemer zou met beide clubs reds gesproken hebben. Overigens kan Robinho ook na het sluiten van de transfermarkt nog een keuze maken; de 32-jarige Braziliaan zit momenteel zonder club. (Daily Mail)
Denk je dat Edinson Cavani Arsenal aan de titel zou helpen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zou dat geweldig zijn, dat maakt Arsenal dan echt compleet met ook eindelijk weer eens een echte topaankoop. Als dit door zou gaan zie ik Arsenal de titel pakken.

1 februari 2016 om 13:46

Ze hebben nog steeds geen goede middenvelder en vaak geblesseerde dus nee denk niet dat hij ze kampioen maakt

1 februari 2016 om 14:01

Geen goede middenvelder?

1 februari 2016 om 14:03

Geen goede middenvelder? Verder alles oke?

1 februari 2016 om 14:05

Ozil, Cazorla en Coquelin zijn geen middenvelders? Of in jouw ogen geen goede spelers?

1 februari 2016 om 15:17

Ramsey wilshere

1 februari 2016 om 15:17

Özil cazorla

Zou erg leuk zijn als Cavani komt, maar Wenger gaat niemand meer halen deze transfer periode. De blessures nemen af en welbeck en bijna fit, voor Wenger de hoofdreden om niemand te halen.

1 februari 2016 om 13:58

welbeck weer fit? mooi moment om hem te verkopen.

1 februari 2016 om 14:23

Jaa hij kan deze week meedoen bij u21. Ja eens, maar denk dat Wenger daar anders naar kijkt haha.

Ik kan me totaal niet voorstellen dat PSG hem wil verkopen aangezien het waarschijnlijk Ibrahimovic z´n laatste jaar is bij Psg.

Alsof PSG hem laat gaan. Gaat Ibra opvolgen en wordt daar de nummer 1.

1 februari 2016 om 14:13

lol wie zegt dat... heeft geen knikker geraakt sinds hij bij PSG is die wordt in de zomer verkocht als Ibra geen nieuwe contract tekent wordt er gewoon een nieuwe spits gehaald. Cavani past niet in Blanc zijn team daarom zit hij op de bank.

1 februari 2016 om 14:54

Cavani is sinds zijn komst steeds op de verkeerde positie gezet. Hij is een pure spits, maar moest door de aanwezigheid van Ibra op de flank spelen. Logisch dat hij dan minder laat zien.

1 februari 2016 om 15:23

Geen knikker geraakt? Kijk zijn statistieken eens. Hij heeft vooral als linksbuiten gespeeld en als linksbuiten heeft hij geweldige statistieken. Als deze man gewoon in de spits wordt gezet schiet hij er ook 30 in.

1 februari 2016 om 16:04

Hij heeft behoorlijk goede statistieken voor iemand die tweeeneenhalf jaar verkeerd is gebruikt, en in dienst van Ibra speelt.

1 februari 2016 om 16:45

lol hij scoort juist meer waneer hij met Ibra speelt statistieken zeggen niet alles typisch mensen die nooit naar PSG en maar wat zeggen...

Zeer onwaarschijnlijk natuurlijk, mocht hij voor 40 mil zijn aangeboden dan moet je dat natuurlijk zonder twijfel meteen accepteren. Aangezien dit waarschijnlijk Ibra's laatste jaar is en het stom zou zijn om niet nog een half jaar te wachten voordat hij weg is denk ik niet dat hij weg wilt/gaat.

Zal echt niet gebeuren, maar is natuurlijk wel de perfecte spits voor Arsenal. Maar PSG zal er echt wel meer dan 40 miljoen voor vragen, en dat kunnen ze ook krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren