Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wegen van balende Messi en Barcelona scheiden

Laatste update:
/
Cristian Rodriguez is de ideale twaalfde man van Atlético Madrid, maar mogelijk komt daar over een paar maanden een einde aan. Peñarol uit zijn vaderland heeft concrete belangstelling voor de 29-jarige vleugelspeler. Rodriguez kreeg in juli groen licht van Atlético om elders te tekenen, maar ondanks interesse van Sunderland en AS Monaco koos hij er in samenspraak met zijn familie toch voor om te blijven. (Marca)
/
Liverpool heeft in het verleden geprobeerd Nemanja Vidic voor de neus van Manchester United weg te kapen. De Servische verdediger, die nu voor Internazionale speelt, kwam in die periode uit voor Spartak Moskou. “Liverpool probeerde hem in januari 2006 te kopen, maar United was ons voor. Ik had graag met hem samengespeeld en weet zeker dat we een goed duo hadden kunnen vormen”, zegt Jamie Carragher. (Daily Mail)
/
Barcelona moet vrezen voor het vertrek van Lionel Messi. De vader van de aanvaller moet zich in Spanje verantwoorden voor vermeende belastingontduiking en dat zit de Argentijn behoorlijk dwars. Uit onvrede over de gang van zaken overweegt Messi serieus om uit Spanje te vertrekken en in Engeland of Frankrijk aan de slag te gaan. Manchester City en Paris Saint-Germain wachten de ontwikkelingen af. (Daily Mail)
/
De baan van Walter Mazzarri staat op de tocht. Internazionale verloor de laatste twee wedstrijden, van Cagliari en Fiorentina, en voorzitter Erick Thohir heeft met zijn voorganger Massimo Moratti over de toekomst van de trainer gesproken. Het is goed mogelijk dat Mazzarri de laan uit wordt gestuurd wanneer Inter aankomende zondag verliest van Napoli. Dat is nota bene de vorige werkgever van de 53-jarige Mazzarri. (La Gazzetta dello Sport)
/
Lasse Vibe stond in de zomer in de belangstelling van onder meer FC Twente, AZ en sc Heerenveen en komt in januari mogelijk alsnog in de Eredivisie terecht. De 27-jarige international van Denemarken staat nu nog onder contract bij IFK Göteborg: “Die Nederlandse clubs vonden mij al wat oud en wilden niet veel in mij investeren. Maar ik ben het geld waard en grijp de kans graag aan”, zegt aanvaller Vibe. (TV3)
Denk jij dat Lionel Messi in Europa ooit voor een andere club dan Barcelona zal uitkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige club waar ik hem nog naar toe zie gaan u Newels in Argentinië maar eerst nog minstens 5 jaar Barcelona.

Ik zou zeggen: Ajax ,sla je slag

13 oktober 2014 om 11:30

Samen met Eto'o in de spits...

13 oktober 2014 om 11:56

En sigi dan waar moeten we rie wereldster neerzetten misvhien op 10?!?!?!?

Zou wel leuk zijn, Ronaldo naar Man utd en Messi naar Man City. Gaan ze in Engeland vrolijk verder. Al vind ik Messi in geen andere topcompetitie passen als Spanje. De andere lijken mij te fysiek.

13 oktober 2014 om 09:15

Messi gaat nooit van zijn leven meer naar een andere club in Europa. Hij spreekt nog slechter Engels dan Rob Geus. Hij gaat nooit in andere landen kunnen acclimatiseren.

13 oktober 2014 om 10:08

Nou bij Cfc kan het wel. Oscar, Cesc (zijn beste vriend), Costa, Willian, Azpi, Ramires kunnen zijn taal spreken.. Genoeg spelers denk ik. Bij PSG ook/

13 oktober 2014 om 10:11

Als Belg ken ik Rob Geus niet, maar LvG bakt er ook weinig van, en die is de trainer vd grootste club uit de PL.

13 oktober 2014 om 10:20

Klopt, maar hij moet ook met de media praten en eten bestellen. Niet iedereen gaat dan z'n best doen om Spaans te spreken. Bovendien gaat ie het weer ook niet lekker vinden in Engeland.

13 oktober 2014 om 10:39

Fabrégas zijn beste vriend ? Dat was toch Aguëro ?

13 oktober 2014 om 10:47

Cheff kok en talk .. Done.

@ Pompopos.

Hij heeft veel beste vrienden.. Masche en Dani Alves bijvoorbeeld ook.

13 oktober 2014 om 12:31

Ik hoef messi niet bij chelsea hoor, dan moet oscar waarschijnlijk weg, want een diepe spits is messi niet

13 oktober 2014 om 17:13

Rob Geus is hier echt een held, bekend van programma's als de smaakpolitie. Moet je voor de grap eens op youtube zoeken op 'rob geus steenkolen engels' je weet niet wat je hoort haha

13 oktober 2014 om 09:37

te fysiek waarvoor?
heeft silva het zo moeilijk in Engeland?

Fysiek wordt vaak pas gebruikt om gebrek aan voetballend vermogen te compenseren.
Als je dus beter kunt voetballen heb je van die fysiek sterke mannen met een draaicirkel van 60 meter echt geen last.

13 oktober 2014 om 12:54

Alleen op amateur niveau wordt fysiek gebruikt als compensatie. Op professioneel niveau is fysiek een voordeel en voor veel technische spelers zelfs een pré, omdat ondanks de techniek die ze hebben ze het niet kunnen redden puur daarop.

13 oktober 2014 om 14:13

de helft van de centrale verdedigers in de PL kan een bal nog geen 3x hoog houden. Voor zover hun techniek.

Maar goed...messi heeft genoeg gescoord tegen arsenal en man utd in de CL, dus dan kun je het ook tegen hull city of aston villa.

En uiteraard is een goede fysiek handig voor spelers, maar als je veel wedstrijden ziet van barcelona dan weet je ook dat messi niet zo snel op de grond ligt.

13 oktober 2014 om 18:23

Yaya Touré

13 oktober 2014 om 19:55

ja duh...natuurlijk zijn er ook goede voetballers die er baat bij hebben. Ronaldo hoor je ook niet klagen.
maar er zijn ook genoeg topvoetballers zonder fysiek die het prima (zouden) doen in engeland.

Haha ja ik zie de bron al

Daily mail

Messi naar Psg? Dat zou wel echt tragisch zijn. Ik geloof helemaal niet dat hij bij Barca gaat vertrekken, maar als hij gaat is er maar één club waar hij tot zijn recht komt: Bayern.

Nou bayern! Haha gebeurd tog niet

Ik hoop dat Ajax ook zijn slag gaat slaan om Messi te kopen. Overmars is echter zo krenterig dat ie lafaard het niet eens aandurft. Wordt tijd voor een nieuw bewind die wel echte aankopen durft te doen. Ajax wordt wakker! Messi kopen. Ik hoop dat ze ontwikkelingen in de gaten houden.

13 oktober 2014 om 09:25

Droom verder messi gaat nooit meer weg uit barcalona

13 oktober 2014 om 09:28

Je bent vergeten /sarcasme on en /sarcasme off er bij te zetten.

Lasse Vibe?
Nooit van gehoord, maar met 16 doelpunten uit 17 wedstrijden doet hij toch wel iets goeds.
Ook haalt hij met zijn 27 de gemiddelde leeftijd wat omhoog :

Gaan we weer.. word er een beetje moe van.. Messi gaat toch niet weg en al helemaal niet om deze reden.. Lekker trouwens barca plaatje bij het liverpool verhaal.

Vibe hoeft niet te komen het wantrio houdt toch vast aan Luc dus je hebt er niks aan

Misschien als Zlatan met pensioen gaat, Messi heeft Zlatan, bewust of onbewust, al eerder op een b-plan gezet.

Het zijn de wandelgangen dus waarschijnlijk niet waar!

Alsof een van de beste spelers ter wereld weg gaat bij waarschijnlijk de grootste club van dit moment.

13 oktober 2014 om 11:52

Messi is nep hoor

13 oktober 2014 om 12:38

Grootste club? Waarom?

13 oktober 2014 om 13:03

@iloveblues En waarom is Real Madrid de grootste club? Kijk eens naar het totaal plaatje, niet alleen naar wat er nu op het veld staat.

@nerazzurri9

Zoals ik al tegen Iloveblues zei, kijk naar het totale plaatje, de geschiedenis enzovoorts. Ik denk toch wel dat we dan mogen concluderen dat Barcelona op dit moment de grootste club van de wereld is, met daarachter gevolgd door Manchester United, Bayern Munchen et cetera.

Als Man City fan zeg ik niet doen, dikke kans dat Barcelona dan Aguero bij ons wegkaapt wat ik de beste speler vind van ons.
Bij City zitten natuurlijk veel oud Barcelona mensen in de organisatie dus hij zal zich er wel meteen thuis voelen.
Bij PSG zullen ze dan Cavani de andere kant op laten gaan of zal het om spelers als Pastore o.a. gaan, want ik denk toch wel dat het een ruildeal zal worden met wat geld erbij.

Daily Mail: slechte bron, dus niet waar. Messi vertrekt hier niet. Hij is een levende legende en hij keert ooit terug naar Argentinie, maar meer ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren