Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wegen van Ashley Cole en Roma gaan al scheiden

Laatste update:
/
Kiko Casilla was deze zomer in beeld bij Real Madrid, maar die club haalde Keylor Navas. Toch is het nog altijd mogelijk dat de keeper van Espanyol, die de jeugdopleiding van de Koninklijke doorliep, terugkeert in het Santiago Bernabéu. Bijna-naamgenoot Iker Casillas is op leeftijd en de 27-jarige Casilla is een kandidaat om hem op te volgen. Real zal de doelman in ieder geval in de gaten houden. (El Confidencial)
/
Suso gaat Liverpool waarschijnlijk verlaten. De twintigjarige aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met AC Milan bereikt, maar het is nog even de vraag wanneer de Spanjaard precies naar San Siro vertrekt. I Rossoneri weten namelijk nog niet of zij in januari een kleine som voor de speler willen betalen of hem over een jaar transfervrij willen overnemen van Liverpool. Suso heeft nog een contract tot de zomer van 2015. (Sky Italia)
/
Ashley Cole doet er zelf luchtig over, maar het is de vraag of de linksback kan aarden bij AS Roma. Hij lijkt zich nog niet helemaal op zijn gemak te voelen in de Italiaanse hoofdstad en het zou zomaar kunnen dat Cole er al snel weer weg is; de 33-jarige verdediger werd al eerder in verband gebracht met een overgang naar de Major League Soccer, en zowel Orlando City als Toronto FC heeft nog altijd serieuze interesse. (La Repubblica)
/
Barcelona wil niet van Adama Traoré af en daardoor heeft het zelfs voor een stel van de andere grootste clubs ter wereld geen zin om contact te zoeken. Manchester United zou de achttienjarige vleugelspeler graag willen overnemen, maar de Engelse grootmacht heeft geen toenadering gezocht. In Engeland weet men al dat Barcelona toch niet wil onderhandelen over de jeugdinternational van Spanje. (AS)
/
Thomas Ince kon overstappen naar Internazionale, maar bleef in Engeland. De 22-jarige aanvaller ruilde Blackpool deze zomer immers in voor een avontuur bij Hull City. “Ik heb Giuseppe Meazza bezocht en herinnerde weer dat mijn vader voor Inter speelde. Maar toen ik met de directeuren sprak, voelde ik dat het niet het juiste moment was om naar Inter te verkassen”, aldus Ince, die ook even werd gelinkt aan Ajax. (Hull Daily Mail)
Ashley Cole is geen aanwinst voor AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien ligt hij toch niet lekker in de groep? Wat de media doet laten geloven... door die foto's telkens waar hij alleen op een team foto staat. Zit misschien een kern van waarheid in?

10 september 2014 om 12:08

Hahaha, ja ik dacht ook gelijk aan die foto's.

10 september 2014 om 12:30

Haha idd. Gelukkig heeft Cole humor genoeg om er zelf ook om te lachen.

http://metro.co.uk/2014/09/07/-4859501/

10 september 2014 om 14:25

Of de media maakt zoals vaker hier iets groters van dan het is.

Zoals hier boven aangegeven hij maakt er zelf ook geintjes over. En kan het goed vinden met zat andere jongens ook daar. Dit is denk ik meer het nog verder uitmelken van het verhaal door de media.

10 september 2014 om 14:31

Zoals ik idd zei "wat de media doet laten geloven". Het ik neem ook aan dat die weer met een korreltje zout genomen kan worden!

Hoe AC Milan van een topclub een middenmoter is geworden. We gaan ze steeds minder van ze zien in de Cl.suso zal echt geen versterking zijn voor Milan!

10 september 2014 om 12:24

De hegemonie van diverse clubs in Europa schommelt met de jaren. Dat heeft het verleden wel bewezen. AC Milan zal zich ook wel weer gaan melden bij de top, al zal het verwacht nog wel jaren gaan duren. Uiteraard is een stevige financiële injectie meer dan ooit van levensbelang.

Die foto dat hij aan de zijkant staat is dus geen grap... Arme cole

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren