Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vraagprijs van 75 miljoen lijkt City niet af te schrikken

Laatste update:
/
Sebastian Giovinco krijgt nauwelijks kansen bij Juventus en gaat de club dan ook binnenkort verlaten. De 27-jarige aanvaller wordt gelinkt aan onder meer Fiorentina en Napoli, maar die partijen kunnen zijn komst vergeten. “Dat zijn gewoon verzinsels van journalisten. Giovinco zal alleen aanbiedingen uit het buitenland bekijken. Als het tijd is om een keuze te maken, dan horen jullie het wel”, zegt zaakwaarnemer Andrea D’Amico. (Sky Italia)
/
Asier Illarramendi kan in januari naar AC Milan. De middenvelder heeft zich bij Real Madrid niet in de basis weten te knokken en dat gaat op korte termijn ook niet gebeuren, zo is de verwachting. Milan hoopte eigenlijk in zee te gaan met Sami Khedira, ware het niet dat de Duitser geen trek heeft in een overgang naar Italië. Een verhuur van Illarramendi is, ook voor Real, wel een optie. (Tuttosport)
/
Manchester City wil in januari het transferrecord voor een Engelse speler scherpstellen. De regerend kampioen heeft een oogje op Ross Barkley, maar het supertalent van Everton is niet goedkoop. The Toffees hebben gereageerd op de interesse door een prijskaartje van 75 miljoen euro om de nek van de jongeling te hangen. Barkley staat ook in de belangstelling van Manchester United en Chelsea. (Manchester Evening News)
/
Lukas Podolski wil weg bij Arsenal en één van de mogelijke opties om zijn loopbaan te vervolgen is Hertha BSC. De club uit Berlijn is weliswaar een long shot, maar coach Jos Luhukay sluit niks uit. 'Podolski en ik zijn goede vrienden. Ik ken hem nog uit de tijd dat ik jeugdtrainer was bij 1. FC Köln." De Nederlandse coach deed die uitlatingen nadat hij Poldi tegen het lijf liep tijdens het trainingskamp van Duitsland. (BILD)
/
Roy Hodgson maakt een goede kans om ook na het EK in Frankrijk bondscoach van Engeland te blijven. Het contract van de bondscoach loopt medio 2016 af, maar als het aan de spelers ligt, blijft de geroutineerde keuzeheer in dienst. "Iedereen vindt het fijn om onder hem te werken", zegt verdediger Leighton Baines. "Hij is een aardige man, prettig om mee te praten." Hodgson is sinds 2012 in dienst bij the Three Lions. (The Guardian)
75 miljoen euro is te veel voor Ross Barkley

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor dat bedrag kan je zoveel betere spelers halen.

15 november 2014 om 15:10

Ik geloof ook niet dat er een club gaat komen die 75 miljoen euro gaat betalen voor Barkley. Dit zal ook wel een beetje bluffen zijn.

15 november 2014 om 15:29

Dat denk ik ook. Ze willen er gewoon zoveel mogelijk uit halen. Deze tactiek passen al die Portugese clubs ook toe. Als je dan echt de poot stijf kan houden, kom je uiteindelijk wel uit op een bedrag tussen de 30 en 40 miljoen.
Zouden Nederlandse clubs ook moeten doen. Vooral het stug vasthouden aan de vraagprijs.

15 november 2014 om 15:41

in deze tijden schrik ik werklijk van niets meer aangaande absurde bedragen

15 november 2014 om 15:47

@bentini jij denkt dat Nederlandse clubs niet goed kunnen onderhandelen? Geen zin hebben om meer eruit te halen?

15 november 2014 om 16:07

Bentini123

Ik vind persoonlijk ook dat Nederlandse clubs er te weinig uithalen. Nu ze voor Depay hun poten wel stijf houden komt de rest vanzelf hoop ik.

15 november 2014 om 18:56

Die barkley is overrated man 75mil kan niet gekker

Barkley moet niet naar city dan word ie verpest net als Rodwell ofso die ook van everton kwam

15 november 2014 om 15:54

Barkley is wel beter dan Rodwell. Aangezien zo'n beetje iedereen bij City uit vorm is, zal hij vast wel een basis plaats kunnen krijgen.

15 november 2014 om 23:29

Barkley speelt op 10, En City heeft de beste nummer 10 van de wereld zelf al, u do the math.

Isco: 35 Miljoen
Kroos: 20 Miljoen
Rakitic: 20 miljoen
Benatia: 37,5 miljoen

Voor al deze toppers werd dit betaald maar voor bij die overatted engelse betalen ze gewoon 75 miljoen voor een jongen die pas komt kijken, Barkley is goed maar maximaal 20 miljoen.

15 november 2014 om 15:10

Kroos 25*

15 november 2014 om 16:10

@ Serbiafootball Dan heb jij Barkley nooit zien spelen! 20 miljoen is veelte weinig, bovendien is het een Engelse speler en daar wordt sowieso al mee voor betaald.

15 november 2014 om 19:57

Best een aardig talent maar kom op hey, 3,5 keer duurder dan Kroos??! Kom op man, dat begrijp je zelf toch ook wel.

15 november 2014 om 16:31

@serbiafootball

Benatia 26.000.000

Ja, dan kan je ook 50 miljoen vragen voor depay. Met dit soort bedragen verstoor je alle transfers

15 november 2014 om 15:44

Het is niet zo dat een club dit dan ook daadwerkelijk gaat betalen. Daarnaast heeft Barkley veel meer wezen dan een Depay.

15 november 2014 om 20:05

? Op het WK zag ik Depay twee keer scoren.. Wat heeft Barkley gedaan?

15 november 2014 om 22:56

En tegen wie was dat? Tegen Australie en tegen Chili wat vol op de aanval speelde.

Daarnaast speelt Barkley gewoon wekelijks tegen Arsenal, Liverpool, Man City en Chelsea. Depay speelt tegen Heracles, NAC en Excelsior. Dat is wel even een iets ander niveau.

Ik heb 3 jaar geleden hier verkondigd dat ik Depay het grootste talent van Nederland vind, dus ondanks dat ik hem liever bij Ajax zou zien vind ik het zeker een toptalent. Maar ik zie hem vooralsnog ook heel veel slechte wedstrijden spelen. Het kan zeker een grote worden maar laten we deze man nou ook weer niet overschatten.

Dit is wel hoe je de top kan bestormen.
Beetje geld in je opleiding steken zodat elke goede tot middelmatige talent voor 10 keer meer word verkocht dan dat hij waard is en daarmee de echte toppers halen uit het buitenland die voor veels te weinig geld weg worden gekocht.

Die sporen niet in Engeland. 75 miljoen voor een speler die internationaal nog helemaal niks heeft bewezen!

Word weer een flop van 75 miljoen dan. Want ik vrees voor het volgende scenario; presteert niet elke week top, komt vaker op de bank en kwijnt in 2 jaar zijn talent weg maar zijn bankrekening en die van Everton vol

75 miljoen?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Die Engelsen zijn het echt hé-le-maal kwijt

zeker een talent die barkley! ik zeg 15 mil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren