Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vitesse gaat voor supertalent en ex-Arsenal-stagiair

Laatste update:
/
Internazionale werd in het seizoen 2009/10 voor het laatst kampioen van Italië en Marcelo Brozovic vindt dat de selectie op de schop moet. “Ik hoop dat we volgend seizoen weer mee kunnen doen om de Scudetto, maar dan hebben we wel een stuk of vijf nieuwe topspelers nodig”, zegt de 22-jarige Kroatische middenvelder. Inter staat met nog tien wedstrijden te gaan op de tiende plaats in de Serie A. (Vecernji List)
/
Borussia Dortmund is geïnteresseerd in een van de grootste talenten van Oostenrijk. De zeventienjarige Konrad Laimer komt in clubverband uit voor Red Bull Salzburg en speelde dinsdag met de ploeg van Oostenrijk Onder-19 een EK-kwalificatiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten uit Italië. Scouts van BVB zaten voor Laimer op de tribune en de vleugelspeler zal ook de komende tijd in de gaten gehouden worden. (Kurier)
/
Vitesse gaat Willem II mogelijk beroven van het grootste talent van de jeugdopleiding. De zeventienjarige Frenkie de Jong, die in trainingen en oefenwedstrijden mag ruiken aan de hoofdmacht, staat in de belangstelling van Vitesse. Dat De Jong een groot talent is blijkt wel uit de interesse die Arsenal in het verleden toonde. Een jaar geleden werkte de international van Oranje Onder-18 een proefperiode af in Londen. (Voetbal International)
/
Gaël Kakuta weet nog niet of hij zich komend seizoen weer mag melden bij Chelsea. De man die tussen 2012 en 2014 op huurbasis bij Vitesse speelde, is nu op huurbasis actief bij Rayo Vallecano. “Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren. Ik ben momenteel gelukkig bij deze club, want ik mag alles spelen. Mensen denken dat dit een kleine club is, maar dat is het echt niet”, zegt de 23-jarige vleugelspeler. (AS)
/
AC Milan zou Stephan El Shaarawy vertrouwen op willen laten doen bij zijn oude liefde Genoa, maar dat bericht lijkt uit de lucht gegrepen. Broer en zaakwaarnemer Manuel El Shaarawy weet in ieder geval nergens van. “Als het zo was, had ik het wel gehoord. Stephan zal niet naar een andere Italiaanse club gaan. Als hij vertrekt bij AC Milan, dan is het naar het buitenland”, klinkt het. (Diverse Italiaanse media)
Frenkie de Jong zou beter af zijn bij...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frenkie de Jong, wat een prachtige oer Hollandse naam. Hoop dat ie bij Willem 2 blijft.

Ik hoop echt dat Willem II dit soort talenten kan behouden. Er zijn vroeger al genoeg goede spelers uit de jeugdopleiding van Willem II weggekaapt voordat ze bij het 1e zaten. Deze jongen is een geweldig talent, ik hoop dus ook dat hij zich eerst in de basis werkt bij het eerste voordat hij ervoor kiest om naar een andere club te gaan

2 april 2015 om 15:28

tja en van hoeveel van dit soort spelers hebben we later nog iets gehoord? Hij kan beter blijven inderdaad, het is lang geleden dat er echt iemand uit de eigen jeugdopleiding is doorgestroomd die later een topper is geworden. Veel verder dan Joris Mathijsen kom ik eigenlijk niet....

2 april 2015 om 15:33

Deze jongen heeft al interesse weg gewuivd van Arsenl en Bayern en meerdere malen aangegeven dat hij zich eerst graag bij het 1e van Willem II wil bewijzen. Ik denk dat hij dan niet naar Vitesse gaat. Ik heb er wel vertrouwen in dat hij blijft

2 april 2015 om 15:50

Noem een Moussa Dembele, misschien niet de grootste speler, maar hij heeft wel het Belgische nationale elftal gehaald en speelt bij Tottenham (ofja, zit nu meer op de bank dan dat hij echt speelt maar toch)

2 april 2015 om 15:54

mwa Dembele vind ik geen eigen jeugd, die kwam op z'n 17e naar Willemii en was na 1 goed seizoen alweer vertrokken. Gewoon heel goed gescout dat is iets anders dan Mathijsen die vanaf jongs af aan bij Willemii heeft rondgelopen.

2 april 2015 om 16:06

Virgil van Dijk speelde anders sinds de D-jeugd bij Willem II, Misidjan heeft ook de jeugdopleiding doorlopen. Het is dat ie nu in Bulgarije speelt, maar hij had sowieso meegekund bij een Nederlandse middenmoter of subtopper.

2 april 2015 om 16:18

Dembéle had al 20 wedstrijden voor beerschot in de belgische eerste klasse gespeeld voor hij naar willem II ging en dan ga jij hem eigen jeugd noemen?

2 april 2015 om 18:07

Bilal Ould-Chick, Michael de Leeuw, Misidjan, Virgil van Dijk, Weghorst. Op dit moment zitten Jordy Vleugels (België -19), Frenkie de Jong (aanvoerder Oranje -18) en Leandro Martis tegen het eerste aan. Justin Mathieu momenteel verhuurd aan FC Oss zit er ook aan te komen.

2 april 2015 om 18:14

Jij noemt willekeurige namen op van spelere die juist niet bij Willem II zijn doorgebroken maar juist ergens anders. Je maakt jezelf zo enorm ongeloofwaardig.

3 april 2015 om 02:15

Ik noem alleen spelers die uit de jeugd van Willem II komen. Spelers die echt (in de eredivisie) bij Willem II zijn doorgebroken zijn spelers als Joris Mathijsen, Marc Overmars, Jaap Stam, Sami Hyypia, Tomas Galasek, Adil Ramzi, Moussa Dembele, Anouar Hadouir, Tom Caluwé, Kemy Agustien, Geert de Vlieger, Kew Jaliens, Denny Landzaat, Tarik Sektioui, Arno Arts, Mounir el Hamdaoui zou je nog kunnen noemen. Recenter Jan-arie van der Heijden, Misidjan, Ondaan, Peters

2 april 2015 om 20:45

Hoop ik ook daf verdiend Willem II een van de meest symphatiekr clubs van Nederland en ook een prachtig stadion! Je kan of kon er goed wezen met de KNVB trainerscursussen
Voorts om nog verder de loftrompet op te steken hebben ze een uitstekende coach die natuurlijk over komt en niet.vam die kolder zwamt tijdens interviews

Gegroet

Mooi, laten we die maar mooi binnenhalen dan!

Tjah.... Ik hoop dat hij bij Willem II blijft want bij Vitesse breken er nauwelijks talenten door

2 april 2015 om 15:29

Propper, Diks, Velthuizen?

2 april 2015 om 15:57

Propper 2009 ... Velthuizen was ergens in 2005 en Diks speelt alleen omdat Wallace zwaar teleurstelt en Leerdam perse een middenvelder wilt zijn want hij is zo matig.

2 april 2015 om 19:26

Vind jij mss, maar de meeste mensen zijn juist positief over Diks. Hij moet uiteraard nog veel ervaring opdoen en hij had een klein dipje (was vermoeid kwam uit de tests naar voren), maar ik vind het een goede speler en ik denk dat hij het ver kan schoppen. Ik ben iig wel van deze jongen gecharmeerd.

2 april 2015 om 15:32

Bij Willem II wel???

2 april 2015 om 15:36

Ondaan( geen eigen jeugd) , Misidjan, Lumu, Weghorst en Ippel. Zomaar een paar namen van talenten die doorbreken bij Willem II

2 april 2015 om 16:24

Weghorst en Ippel talenten? En zit die Lumu tegenwoordig niet bij de amateurs? Er breekt gewoon zo goed als nooit een jeugdspeler via jullie jeugd en daarna het eerste door. Die jeugdopleiding kun je net zo goed opdoeken.

3 april 2015 om 10:24

Mathijssen, Dembele, Landzaat? Lumu gaat aan de slag bij Dordrecht

2 april 2015 om 15:39

Theo Jansen, John v/d Brom, Diarra, Wisgerhof, Hofs, Propper, Van Aanholt (geleend van Chelsea maar wel doorgebroken bij Vitesse) Traoré

2 april 2015 om 15:58

Het zegt al genoeg dat je met spelers van Chelsea en 10 jaar terug moet komen...

2 april 2015 om 17:01

Van Wolfswinkel, Room, Büttner, Kuiper, Van Ginkel, Pluim, Diks.

2 april 2015 om 17:08

Vergeet van Ginkel niet..

2 april 2015 om 17:08

Bij Vitesse breken geen jeugdspeler door? Wat een onzin.
De jeugdopleiding van Vitesse was vrijwel helemaal wegbezuinigd door de financiële problemen en nog altijd braken er spelers door als bijvoorbeeld Room en Van Ginkel.

In de huidige A-selectie zitten Room, Velthuizen,diks en Pröpper en Bosz die zelf zijn opgeleid.

De jeugdspelers Osman, Lieftink (beiden nu in het beloftenteam) en Gosens (verhuurd aan FC Dordrecht) zullen volgend seizoen aansluiten bij het eerste elftal en zich mogen bewijzen.

Jeugdspelers uit de afgelopen 10 jaar (dus sinds seizoen 2004/2005) die regelmatig tot structureel in het eerste hebben gespeeld:
Velthuizen, Room, Diks, Pröpper, Van Ginkel, Van Wolfswinkel, Büttner, Kaya, Pluim, Pryor, Kuiper, Van Diermen

Spelers die af en toe mee hebben gespeeld:
Bosz, Tighadouini, Darri, Vink, Bruinier, Meulens, Gravenbeek, Genaro Snijders, De Meersman, Pinarci, Heijckmann, Felixdaal

Volgens mij is dat dus een hele lijst spelers. Hoe kom je er dan bij dat er bij Vitesse nauwelijks wat doorbreekt?

3 april 2015 om 04:39

Google en de VI-seizoendsgidsen en je kunt dat allemaal terugvinden.

Overigens: stoplichten waren toch juist een Almeloos fenomeen volgens Herman Finkers?

2 april 2015 om 19:09

Vitesse zet nu juist vol in op de jeugd. Aankomend seizoen sluiten Elmo Lieftink, Hamdaoui en Gosens aan bij het eerste.

Frenkie De jong, weer een "de jong" na luuk,nigel,siem, stel je voor dat ze allemaal in oranje stonden xd vervelend voor de commentator

Frenkie heeft al aanbiedingen van Bayern en Arsenal afgeslagen dus waarom zou hij wel naar Chelsea gaan?

Hij wil gewoon eerst graag bij zijn club Willem II een belangrijke speler worden en dan een verstandige vervolgstap nemen.

2 april 2015 om 18:12

Scherpe opmerking!

Neem aan dat frenkie geïnteresseerd is in de mooi opleiding van vitesse. Dus ben benieuwd of hij voor onze mooie club kiest

2 april 2015 om 22:17

Bij vitesse zal die groter worden dan bij willemII gezien alleen al de betere accommodatie en jeugd veel kansen krijgt in ons mooie Arnhem tot snel frenkie!!!

3 april 2015 om 02:17

Frenkie wil helemaal niet weg bij Willem II. Hij wil eerst belangrijk worden bij zijn club Willem II en dan pas een stap naar de Nederlandse top maken. Hij heeft niet voor niets al aanbiedingen van Bayern en Arsenal afgeslagen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren