Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/10): Arsenal kan spits van ruim 55 miljoen vergeten

Laatste update:
/
Santi Kolk heeft maar een doel bij ADO Den Haag: presteren. Voor het geld is hij, naar eigen zeggen, in ieder geval niet naar de Hofstad getrokken. “Dat mag duidelijk zijn. Ik ben hier niet om geld te verdienen.” Het (bescheiden) loon wordt iedere maand overgemaakt door een externe financier, die zijn komst voor een groot deel mogelijk maakte. “Als het goed is, krijg ik iedere maand mijn salaris”, hoopt Kolk. (Haaglanden Voetbal)
/
Carlos Bacca betovert dit seizoen de Belgische competitie en kan zichzelf belonen met een mooie transfer. De spits uit Colombia, goed voor zeventien goals in zeventien duels, wordt gevolgd door Fenerbahçe. Die lijken de kans groot te achten dat Moussa Sow deze maand nog wordt verkocht en áls dat gebeurt, is Bacca eerste keus voor zijn opvolging. In de zomer zal men ook geïnteresseerd zijn. (Het Laatste Nieuws)
/
Arsenal-manager Arsène Wenger vindt Edinson Cavani een ‘interessante’ speler, maar van een koop komt het waarschijnlijk niet. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft in een eerder stadium al een megabod afgewezen. “Er was een club die 55 miljoen euro wilde betalen en ik zei nee”, doelt De Laurentiis vermoedelijk op Zenit Sint-Petersburg. “We hebben het geld niet nodig, we hebben Cavani nodig”, aldus de preses. (Il Tempo)
/
Málaga beschikt de komende maanden over de nieuwe Kaká: Lucas Piazon. De van Chelsea gehuurde middenvelder snapt zijn bijnaam wel. 'Ik kom uit Sao Paulo, net als Kaká. Verder spelen we op dezelfde positie. Of ik de vergelijkingen leuk vindt? Het is natuurlijk niet erg om met een speler als Kaká te worden vergeleken." Piazon, achttien jaar, keert na het lopende seizoen terug naar Londen. (El Mundo Deportivo)
/
Nog voor het sluiten van de tussentijdse transfermarkt hoopt Udinese een akkoord te sluiten met Liverpool de Montevidéo. De topclub uit Uruguay beschikt met Rodrigo Aguirre over een toptalent van formaat en de Italiaanse subtopper wil de jonge Zuid-Amerikaan inlijven voordat de rest van Europa hem op het spoort komt. In dat geval zal de vraagprijs, nu nog zo’n twee ton, namelijk flink oplopen. (Corriere dello Sport)
/
José Mourinho is bijzonder content met de keuze van Southampton. Ja, dat staat er echt. De Engelse club stelde vrijdag Mauricio Pochettino aan als opvolger van Nigel Adkins en dat is grotendeels te danken aan de oefenmeester van Real Madrid. “Hij vertelde mij dat in Engeland het beste en leukste voetbal wordt gespeeld. Hij is blij voor mij”, aldus Pochettino, die per direct aan de slag gaat bij the Saints. (El Mundo Deportivo)
/
Enigszins verrassend was het wel, de keuze van Josep Guardiola voor Bayern München, maar er is vrijwel niemand die de match tussen de Spaanse coach en de Duitse topclub vreemd vindt. Ook Guardiola’s voetbalvriend José Maria Bakero niet. “Een uitstekende bestemming. Hij kan de nieuwe Duitse generatie toptalent zijn latino touch geven. Ik ben blij voor hem. Bayern is een roemruchte club”, aldus de oud-speler uit het Dream Team I van Barcelona. (AS)
/
Bristol City denkt oprecht dat het Albert Adomah de komende periode voor de club kan behouden. De aanvallende middenvelder is bezig aan een opmars in de Championship en zag dat beloond met een plek in de Afrika Cup-selectie van zijn land Ghana. Aston Villa, West Bromwich Albion, Swansea City en Wigan Athletic willen hem allemaal hebben, maar Bristol zegt er ‘alles’ aan te gaan doen om de 25-jarige Afrikaan te behouden. Wij zijn benieuwd. (Sky Sports)
Met Edinson Cavani erbij doet Arsenal weer mee om de titel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het enerzijds geweldig dat Napoli Cavani gewoon kan behouden, maar aan de andere kant zou ik hem ook graag in de PL willen zien. Toch betwijfel ik het of Wegner het geld er voor over heeft (en het bestuur van Arsenal).

20 januari 2013 om 11:41

Een goede spits is wel een investering waard. Kijk naar Manchester United; van Persie maakt een groot verschil. Arsenal, maar ook The Spurs, vind ik echt een club die baat zou hebben bij één hele goede spits. Zoals Torres Liverpool versterkte. Ik vind het voor zulke clubs de moeite waard om echt één hele goede spits te hebben. De kansen creëren ze vaak toch wel.

20 januari 2013 om 12:17

Een superspits heeft een grote toegevoegde waarde ja, maar vorig jaar had Arsenal ook RvP en ze werden ondanks zijn goals "maar" 4e. Ik denk dat naast de spitspositie Arsenal zich ook op 1 of 2 andere posities moet versterken.

20 januari 2013 om 12:22

@ deeftilburg

Klopt, toen hadden ze wel een topspits. Die hebben ze nu weer nodig (in mijn ogen). Toen eindigde ze ''maar'' 4, maar waar zouden ze gestaan hebben zonder de goals van van Persie?

Kijk hoe Falcao Atletico Madrid op sleeptouw neemt. Een spits die er heel ver bovenuit steekt kan, volgens mij, veel bijdrage. In de eredivisie hebben we dat ook gezien met o.a. Huntelaar, Suarez, Guidetti, Pellé en Bony om maar wat namen te noemen. (bijna) Allemaal onmisbaar voor hun club. Met hun doelpunten trokken ze gewoon heel het team naar een hoger niveau. Het geeft een team rust als ze weten dat er voorin iemand loopt die elk moment het verschil kan maken.

20 januari 2013 om 12:32

@toekomst, helemaal eens met jou en de anderen daarvoor. Ik vind ook dat ze een topspits nodig hebben. Maar ik gaf ook aan dat ze er dan nog niet zijn om ook voor positie 1 mee te draaien, want er zijn daarvoor wel meer versterkingen nnodig bij Arsenal.

20 januari 2013 om 12:52

maar ze hebben nu al cazorla, en die creeert toch veel kansen voor een eventuele superspits

Cavani wordt toch niet gehaald. Als dat wel gebeurt eet ik mijn schoen op.
Hij is al duur en bovendien is Arsenal niet de enige die hem wil. Arsenal kan niet opboksen tegen het geld van andere rijke clubs. En we staan ook niet echt bekend als een club die veel prijzen pakt. Maar goed ik kan niet in Cavani's hoofd kijken dus weet niet wat hij wil, maar momenteel heeft Napoli meer kans op het landskampioenschap dan Arsenal.

We hebben twee beesten nodig voor VM en spitspositie, de rest staat er al.

20 januari 2013 om 11:34

napoli is denk ik vergelijkbaar met het niveau liverpool, en ik vind arsenal beter dan liverpool...
De serie A is op dit moment gewoon duidelijk een mindere competitie dan de PL,

20 januari 2013 om 17:34

Napoli is financieel gezond, speelt Europees voetbal en doet mee voor de titel in de Serie A. Napoli hoeft Cavani dus niet te laten gaan, en hoewel de Serie A minder is dan de PL, vermoed ik dat Cavani de scudetto toch tenminste een keer wilt winnen met Napoli. Ik denk niet dat Cavani komende twee jaar vertrekt, tenzij er iemand met de vraagprijs, 63 miljoen, komt aanzetten.

20 januari 2013 om 12:20

Misschien weet je het niet, maar Arsenal heeft een behoorlijk zak centje. Ze kopen goedkoop in en verkopen gewoon goed. Denk dat ze hem niet halen. Maar zeg niet dat Arsenal niet kan concurreren, want das simpel weg niet waar. En ze proberen daarbij ook nog aantrekkelijk te voetballen, wat ik een aantal clubs met bakken vol geld niet zie doen.

20 januari 2013 om 13:11

Rik je hebt gelijk. Ik had er van moeten maken: Arsenal WIL niet concurreren met de andere topclubs. Die eigenaar van Arsenal is vgm na Man City de rijkste eigenaar in de PL. Maar hij wil nooit zoveel geld uitgeven. Aan de ene kant is dat wel goed, want zo krijg je ook geen schulden, maar aan de andere kant is het wel jammer omdat je dan altijd maar moet wachten totdat spelers getraind worden en pas na een paar jaar echt gaan uitblinken. Als ze nou een paar toppers halen die er gelijk staan (zoals Cazorla) dan eindigen we misschien een keer in de top 2. En bovendien worden andere topspelers gelokt als je toppers haalt.

20 januari 2013 om 12:54

ja kloptwel, ze hadden eigenlijk song moeten behouden, maar nu zou ik wanyama willen zien bij arsenal

In Engeland word er naar mijn inziens ook het leukste voetbal gespeeld. Op een hoog tempo waardoor ze soms slordig spelen maar toch mooi om te zien. In Spanje is het tempo veel lager en duiken de spelers te veel. Daardoor vind ik het minder leuk dan het voetbal in Engeland of zelfs Duitsland.

20 januari 2013 om 11:45

In Engeland is het echt powervoetbal. Overal word kracht, snelheid en techniek gecombineerd, maar vaak gaat dit ten koste van de slimmigheidjes of trucjes. Het gaat daar zo snel dat spelers geen tijd hebben om na te denken over hoe het mooier of slimmer kan. Doordat het daar veel sneller en intensiever is lijkt het soms ook of dingen compleet fout gaan, maar dat is niet te vermijden.

In Engeland is meer tijd en kan het allemaal gecontroleerd gaan. Barcelona dat rustig tikt tot er een gaatje komt.

20 januari 2013 om 11:59

Daarom denk ik ook dat Barcelona het veel moeilijker zou hebben in Engeland dan in Spanje. In Spanje krijg je echt zeeën van tijd om de bal eerst aan te nemen en dan te kijken wat je er mee doet. Die tijd heb zeker niet in Engeland. Het tempo is daarvoor veel te hoog.

20 januari 2013 om 12:14

Het is een andere manier van voetballen. Ja, Barcelona zou het moeilijker kunnen hebben in de Engelse competitie, maar voor bijvoorbeeld Chelsea zou hetzelfde gelden, wanneer die in de Spaanse competitie ging voetballen.

En weer gaat arsenal niemand kopen. Zul je zien dat er uiteindelijk een b spits komt of 2 kut spelers voor 25 miljoen en is al het geld weer verneukt. Je kunt isco en willian voor 21 en 25 miljoen ophalen,waarom gaan ze daar niet voor

20 januari 2013 om 12:01

waarom zouden we nog 2 aanvallende middenvelders halen, het middenveld staat best goed. misschien nog een Cvm, en evt een andere AM maar niet 2, kan je beter een verdediger of spits halen.

@skillerz. In spanje duiken ze te veel? Volgens mij lopen er in de bpl young,bale en suarez rond,dus dit slaat nnergens op. Verder word er in spanje veel en veel mooier gespeeld. In de bpl is het vooral voorzetten en hoge ballen.

20 januari 2013 om 12:17

Het ligt eraan waar je van houd. Spaanse voetbal is technischer en daardoor volgens veel mensen mooier, maar het Engelse voetbal heeft ook wel wat. Die intensiviteit. De krachten waar mee gesmeten word. De snelheid van het spel. Daar is ook zeker veel techniek voor nodig om daar in mee te kunnen, want lomp vind ik het niet. Het gaat anders.

Ik blijf het zeggen, Bayern heeft een uitstekende stap gezet. Niet alleen kent hij het Cruijff-voetbal uit zn hoofd, nu gaat hij zich ook bemoeien met Bayerns jeugd(goede zin).

Ik kan niet wachten tot hij zijn eerste wedstrijden speelt.

@poll, één speler bepaalt niet een team. Dat zag je vorig jaar met onze vriend vpersie (die beter is dan Cavani), toen eindigde ze nog 3de met 19 punten achterstand op Manchester. Cavani zou zeker toegevoegde waarde zijn aan dit team, maar hij kan geen wonderen verrichten. Bovendien ben je ook gek om hem te kopen voor zo'n 50% meer dan wat je vpersie voor hebt verkocht.

20 januari 2013 om 11:43

Ik denk dat als van Persie nog bij Arsenal speelde we boven United zouden staan.

Sorry hoor maar Arsene Wenger moet totaal niet gaan bepalen wie Arsenal moet gaan kopen, ze zijn altijd te laat met transfers en halen nooit topspelers terwijl hun transferbudget toch aardig gevuld is. Er lopen toch zoveel goeie spelers rond en Arsenal loopt alweer achter de feiten aan. Zoals Ba die zou een koopje zijn geweest voor Arsenal als ze gewoon eerder als Chelsea waren..

20 januari 2013 om 11:45

Wenger heeft gezegd dat Ba hetzelfde type spits als Giroud is, dus dat zou een overbodige aankoop zijn. Als je een spits aan de selectie wil toevoegen kan je beter een wereldspits (cavani/falcao) of een technische speler zoals Jovetic halen.

Cavani gaat denk ik voorlopig nergens heens want als er al 55miljoen is geboden en hij is nog steds niet weg dan kan ik me niet voorstellen dat iemand nog meer gaat bieden dan 55miljoen voor cavani dat kunnen ze beter voeor falcoa gan

20 januari 2013 om 11:52

Je moet niet vergeten dat ook al biedt een club zoals Zenit 55 miljoen, dan is het nog altijd mogelijk dat Cavani geen zin heeft om naar Rusland te gaan.

Dus dan moet je als speler/club er maar uitkomen dat ze wat flexibeler gaan zijn en iets aan de prijs veranderen of je wacht tot je contract afloopt.

Ik ben er zeker van dat Witsel liever in de PL had gespeeld op dit moment dan voor dat gigantische bedrag was vertrokken naar Rusland. Je wordt in 1x een wereldster als je het in de PL goed doet, mensen kijken amper naar de Russische competitie.

"de Braziliaan Kleber lijkt weinig trek te hebben in Anderlecht"

Sorry Voetbalzone maar met zo'n nieuws maak je je toch wat belachelijk, zelfs al is het maar in de wandelgangen. Je kan toch op zijn minst eens nagaan wat de situatie juist voor je zomaar wat schrijft?
Waarschijnlijk las diegene die dit schreef ergens dat de transfer van Kleber niet doorging en dacht die "anderlecht? Zwakke club, die man zal ze wel afgewezen hebben."

Dat is net niet het geval, Kleber wilde graag naar Anderlecht, maar Porto doet moeilijk omdat Anderlecht buiten hun medeweten om met de spits onderhandeld zou hebben.

20 januari 2013 om 12:17

Ja Porto wil hem niet laten gaan omdat ze zogezegd van niets weten.

Ik dacht dat Walcott voortaan in de basis zou spelen en ze hebben al 2/3 spitsen. Waarom zou Arsenal dan Cavani kopen?

20 januari 2013 om 12:03

omdat walcott z'n contract heeft verlengd en waarschijnlijk weer terug verhuisd naar de rechtervleugel en/of als 2de spits gaat fungeren.

20 januari 2013 om 12:48

Serieus? Ik had juist vernomen dat de gesprekken zo lang duurde omdat hij in de spits wilde spelen en alleen tekende als dit gebeurde.

arsenal kan beter voor Jovetic gaan, echt een topspits en kan ook als AM spelen.

Misschien kan arsenal Sneyder halen dan hoefen wij ons niet te schamen dat de aanvoerder van nl in turkye aan de slag gaat maar leker in engeland

cavani wordt toch niet gehaald ten eerste hij is te duur en ten tweede en andere clubs willen hem ook dus waarom zou hij arsenel kiezen terwijl hij naar betere clubs kan ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren