Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal stuurt scout naar topper in Eindhoven

Laatste update:
/
Carlo Ancelotti coachte een paar van de allergrootste clubs in Europa en zit voorlopig nog prima op zijn plek bij Real Madrid. Toch steekt hij niet onder stoelen of banken wat zijn grootste ambitie is. “Bondscoach worden van Italië. En ik hoop dat me dat in de toekomst zal lukken, want ik zou heel erg graag wereldkampioen worden met Italië”, aldus de 55-jarige trainer, die nog een doorlopend contract heeft in Spanje. (Goal)
/
Er zijn niet veel clubs die Paul Pogba kunnen betalen, maar vrijwel alle clubs die dat wél kunnen hebben ook daadwerkelijk interesse. Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal en Paris Saint-Germain willen de middenvelder overnemen van Juventus. De vraagprijs van de Italiaanse club zal enorm zijn: vermoedelijk zo’n 75 miljoen euro. (El Mundo Deportivo)
/
PSV speelt zondagmiddag tegen Ajax en bij deze topper zal een scout van Manchester United aanwezig zijn. Het is niet bekend naar welke speler(s) hij komt kijken, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het om Memphis Depay en/of Georginio Wijnaldum, die al een tijdje in beeld zijn bij Louis van Gaal. Afgelopen zomer nam hij de twee talentvolle PSV'ers nog mee naar het WK in Brazilië. (Manchester Evening News)
/
Málaga hoeft wellicht geen moeite te doen om Nordin Amrabat permanent aan zich te binden. De 27-jarige vleugelspeler valt in de smaak bij de Andalusiërs, maar Galatasaray is en blijft zijn eigenlijke werkgever. “Hij komt hier weer terug. Málaga heeft een goed elftal en is een mooie plaats, maar de speler komt bij ons terug. Volgend seizoen zit hij hier”, verzekert vicevoorzitter Abdurrahim Albayrak. (El Desmarque)
/
Samir Handanovic weet nog niet of hij zal bijtekenen bij Internazionale. Vraag en aanbod liggen relatief ver uiteen en dus is een zomers vertrek niet ondenkbaar. AS Roma is sowieso geïnteresseerd in de dertigjarige keeper uit Slovenië, die voor het derde seizoen op rij eerste keus is in Milaan. Als Inter een betere aanbieding gaat voorleggen, lijkt Handanovic wel gewoon te blijven. (Sky Italia)
Wie vind je beter bij Manchester United passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen stuurt scouts naar psv ajax...

1 maart 2015 om 09:10

Tsja idd, dat dacht ik ook al toen ik het las.

1 maart 2015 om 09:42

Daar is een speciale vak voor gereserveerd om al die scouts te kunnen bergen.

overschatte speler die depay

1 maart 2015 om 09:14

Hij speelt al een aantal weken niet goed dat klopt. En toch is hij nog steeds belangrijk houd altijd minimaal 2 man bezig waardoor er ruimte komt voor de Jong. Overschat? Nee ik denk dat hij het ver gaat schoppen. Overhyped? Ja 100 % mee eens. Iedereen heeft recht op zijn/haar mening dus jij ook. Maar ik denk echt dat hij de nwe Arjen Robben KAN worden. Hij is nog jong en kan/moet nog veel leren maar dat het talent er is lijkt me duidelijk

1 maart 2015 om 09:22

Nee ik denk niet dat hij de nieuwe Arjen Robben kan worden. Robben is veel technischer en wendbaarder dan depay. Waar depay toch vooral zijn schot, kracht en snelheid heeft. Is Robben snel, wendbaar, heel technisch, goed schot, onvoorspelbaarheid.

Dat technische aspect zie ik depay niet ontwikkelen in de loop van zijn carrière

1 maart 2015 om 09:24

Dit is de eerste keer dat ik echt denk: wow goede reactie

1 maart 2015 om 09:25

Sem psv

1 maart 2015 om 09:27

Allemaal dingen waar je op kunt trainen dus

1 maart 2015 om 11:02

Robben is inderdaad erg onvoorspelbaar, niemand verwacht dat hij zo draait en keert dat ie met links kan schieten.
Robben moet het hebben van zijn snelheid en wendbaarheid, hij is zo voorspelbaar als iets.

1 maart 2015 om 11:27

Thnx

1 maart 2015 om 12:14

Glory united. Natuurlijk zijn er aspecten die Depay niet heeft ten opzichte van Robben dat is logisch. Misschien had ik moeten zeggen met hetzelfde aanzien als Robben. Iemand die het verschil maakt iemand die een wedstrijd in zn eentje kan beslissen. Een exacte kopie van Robben word geen enkele speler. Vergeet niwt dat Robben op die leeftijd ook nog lang niet zover was als dat hij nu is. Ik denk dat Depay het kan. We zullen zien

1 maart 2015 om 09:15

Dat denk ik niet, alleen moet hij wel wat constanter worden inderdaad.

Ik denk oprecht dat Depay beter nog een jaar bij PSV kan blijven, vind hem al een tijd niet echt overtuigen en als je dat bij clubs united doet....dan mag je zitten ipv spelen,

1 maart 2015 om 11:32

Kopen en meteen uitlenen aan Psv, gevalletje Origi dus.

Misschien komen er ook clubs kijken voor Van Rhijn en Arias (mits hij kan spelen).

Wat ben ik blij dat Nordin terug komt naar gala, hij met bruma op de flanken wordt smullen

1 maart 2015 om 10:01

Wat dacht je van dit? Muslera; Aankoop - Chedjou - Aankoop - Telles; Melo - Aankoop; Bruma - Sneijder - Amrabat; Aankoop.

Bank: Alperen Uysal, Sabri, Koray, Yekta, Sinan, Emre, Umut Bulut.

1 maart 2015 om 10:56

We spelen 4-4-2 onder Hamzaoglu. Naast Chedjou heb je Semih en Koray, dat zijn gewoon goede verdedigers. We hebben eeb nieuwe linksback en rechtsback nodig. Naast Melo heb je Selcuk maar een nieuwe aankoop zou wel goed voor de breedte zijn inderdaad alhoewel je nu Hamit hebt. Op de flanken Sneijder en Amrabat/Bruma en voorin hopelijk koppel Cisse en Burak.

Winaldum en Depay moeten niet naar Manchester gaan nu. Is een zooitje daar met van Gaal. Ze kunnen beter voor een club als Tottenham kiezen, kunnen ze over een paar jaar alsnog een stapje hoger.

Waarom zou van Gaal ook niet voor Davy Klaassen kunnen scouten? Klaassen is binnen een jaar tijd zoveel beter geworden. Hij is nu zo wat de dragende speler van Ajax. En we weten allemaal dat van Gaal als bondscoach al erg gecharmeerd was van Klaassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren