Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal aast op makkelijk scorende verdediger

Laatste update:
/
William Carvalho werd geruime tijd in verband gebracht met diverse Europese topclubs, maar de middenvelder heeft nooit gezegd dat hij wilde vertrekken bij Sporting Portugal. “Niemand heeft mij horen zeggen dat ik weg wilde of dat ik ongelukkig was, want ik heb een contract tot medio 2018 en ik ben altijd tevreden geweest. Mensen die denken dat ik ongelukkig ben, kunnen het niet meer mis hebben”, klinkt het. (Record)
/
Marco Reus heeft geen haast met het verlengen van zijn contract bij Borussia Dortmund. De 25-jarige vleugelspeler wordt begeerd door half Europa, maar hij kan ook zijn huidige verbintenis openbreken. Reus wil pas aan het einde van het seizoen praten met Borussia en dat is slecht nieuws voor de club, omdat de contractueel vastgestelde afkoopsom daalt naar circa 25 miljoen euro. (BILD)
/
Louis van Gaal klopt met Manchester United tegen beter weten in bij Atlético Madrid. De defensie van the Red Devils is zo lek als een mandje en Van Gaal heeft ook gezien dat Joao Miranda wekelijks een van de uitblinkers is in Spanje. De kans dat Atlético Madrid halverwege het seizoen wil meewerken aan een vertrek van de Braziliaan, die dit voetbaljaar al drie keer scoorde, is echter nihil. (Marca)
/
Napoli kwakkelt en kwakkelt, maar trainer Rafael Benítez hoeft nog niet te vrezen voor zijn baan. Voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft in de media zijn vertrouwen uitgesproken in de Spaanse oefenmeester. Dan weten wij wel hoe laat het is: het hoofd van de coach ligt op het hakblok. De komende week is cruciaal voor Benítez, met competitiewedstrijden tegen Sassuolo en Torino en een Europees duel met Slovan Bratislava. (Il Mattino)
/
Fraser Forster is maar wat blij met zijn transfer naar Southampton. Forster, die wordt gezien als een van de beste Britse keepers van dit moment, hoopt een vaste plek in de nationale ploeg van Engeland te veroveren. “Voor mij is het belangrijk om in de Premier League te spelen. Het voelde als een fantastische kans die ik niet kon laten schieten”, zegt de van Celtic overgenomen doelwachter. (Sky Sports)
Joao Miranda zou de verdediging van United een stuk sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

On: Tja, ze missen ook scorend vermogen

Ze moeten hem en hummels halen. Blackett vind ik niet goed genoeg en ik denk dat Jones het goed doet als hij naast ervaren verdedigers speelt.

27 september 2014 om 00:51

Ja maar het probleem is dst ze zo snel mogelijk verdedigers nodig hebben maar geen van die 2 komt in januari al naar United toe

zou een goede versterking zijn. hij is een goede verdediger, heeft een goede kijk op het spelletje, kan goed een man uitschakelen en scoort dan ook nog zo nu en dan. het lijkt me wel sterk dat atletico hem midden in het seizoen laat gaan. ze zullen ook vast en zeker de hoofdprijs voor hem vragen, alhoewel ik niet precies weet hoe zijn contract nog is?

26 september 2014 om 18:48

Deze jonge is een top verdediger beter dan David Luiz en Thiago Silva snap nog steeds niet waarom die kwast van een scolari hem niet mee heeft genomen naar het wk ongelofelijk vind ik dat

Kom maar naar Arsenal, jongen.

26 september 2014 om 19:59

Edit: laat maar, dit bericht was niet voor jou bedoeld...

Nu ik toch hier ben: heb je het over Reus of Carvalho?

26 september 2014 om 20:10

Both.

27 september 2014 om 06:25

zowel niet stoer als niet realistisch.

Miranda, maar Godin ook zeer zeker, zijn twee enorme beesten. Deze twee vormen in mijn ogen zo ongeveer het beste verdedigingsduo ter wereld. Geweldig om ze iedere week aan het werk te zien.

27 september 2014 om 00:33

Ik vind ze samen de beste duo van de hele wereled waarom

27 september 2014 om 00:33

Wereld

Beide centrale verdedigers van Atletico zijn inderdaad twee beesten als je het mij vraagt, een van de betere centrale duo's op het moment. Zou zonde zijn als het uit elkaar zou vallen, maar vanuit United perspectief gezien is het een welkome versterking natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren