Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vader raadt Neymar vertrek bij Barcelona aan

Laatste update:
/
West Ham United heeft de optie in het contract van Adrián gelicht. Daardoor ligt de sluitpost tot 2019 vast bij the Hammers. (London Evening Standard)
/
In de zoektocht naar jong talent is RB Leipzig in de Premier League terecht gekomen. Jadon Sancho, van Manchester City, en Dominic Solanke, eigendom van Chelsea, staan op het verlanglijstje van de Duitse club. (Daily Mail)
/
De vader van Neymar heeft zijn zoon geadviseerd om naar Manchester United te vertrekken. Dat is volgens hem de enige manier om uit de schaduw van Lionel Messi te stappen. (Diario Gol)
/
Het vertrek van Marco Silva bij Hull City zal volgende week bekend gemaakt worden. Dat maakt de weg vrij voor de Portugees om in gesprek te gaan bij Watford, dat onlangs afscheid nam van manager Walter Mazzarri. (The Times)
/
Gareth Bale heeft bij het bestuur van Real Madrid aangedrongen op de komst van Ben Woodburn. Zijn landgenoot staat nog tot 2019 onder contract bij Liverpool en behoorde al tot de selectie van Wales. (Don Balon)
/
Matthew Miazga krijgt zich in de voorbereiding op volgend seizoen de kans om zich te bewijzen bij Chelsea. Daarna zullen the Blues een beslissing nemen over de verdediger, die dit seizoen verhuurd werd aan Vitesse. (ESPN)
Denk jij dat Neymar volgend seizoen nog voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ha, 'om uit de schaduw van Messi te stappen'. Om hem geld op te leveren bedoelt ie ja. Je zou maar zo'n pa hebben, wat een rotvent

Zou overigens wel wat zijn zeg als United Grizzi, Neymar en James haalt. Zou wel heerlijk voetbal kunnen opleveren

20 mei 2017 om 21:14

Inderdaad een wat een rotvent die pa. Als raiola het doet is het geweldigmaar dat zijn pa het meeste voor zijn zoon wil. Schandalig.

20 mei 2017 om 21:40

Toch is hij zegt juist dat die man het voor zichzelf wil. Of dat klopt weet ik niet maar dat staat er iig.

20 mei 2017 om 21:45

Niet gedacht dat ik een Madridista gelijk zou geven als het gaat om informatie over Barcelona, maar real8madrid heeft helemaal gelijk. Zijn vader pushte voordat Neymar zijn nieuwe contract tekende al voor een overgang naar Real Madrid, PSG of Manchester United. Ook in zijn tijd bij Santos heeft de beste man dingen uitgespookt die het daglicht niet kunnen verdragen bij de transfer van Neymar. Rochus trekt het vergelijk met Raiola, maar hij spookt tenminste geen semi-criminele zaken uit bij de onderhandelingen van transfers.

20 mei 2017 om 21:35

Ben je ook 400 miljoen aan kwijt.

En Neymar vertrekt echt niet naar United.

20 mei 2017 om 22:05

Misschien heeft Neymar wel gedeeltelijk dat rotkarakter geërfd, dat zou veel verklaren hahaha

20 mei 2017 om 22:23

Waar Neymar ook heengaat hij treedt nooit uit de schaduw van Messi. Niemand trouwens!

Dezelfde vader die met de tien miljoen euro die hij kreeg van Barcelona als zekerheid dat Neymar naar Camp Nou zou komen meteen een gigantisch jacht kocht (en zijn zoon dus eigenlijk een overgang naar Barcelona niet meer kon weigeren). En die jacht gebruikte hij blijkbaar voor Berlusconi-achtige taferelen. Een egoistische man met dollartekens in zijn ogen.

Overigens zou ik meteen instemmen met een vertrek van Neymar als er een club komt die zijn afkoopsom van meer dan 200 miljoen euro wil betalen. Voor dat bedrag heb je Paulo Dybala en Marco Verratti en ben je veel beter af.

20 mei 2017 om 22:14

Hoho even rustig.
Dybala moet naar Madrid, Verratti prima..

20 mei 2017 om 22:25

Dybala moet naar Madrid? Ga jij het hem even vertellen dan?

20 mei 2017 om 23:12

Dat ga ik hem zeker vertellen.

21 mei 2017 om 01:23

Hoho even rustig.
Dybala moet en gaat helemaal nergens heen en blijft in Turijn. Bij de mooiste club die er bestaat!

Hahaha ik denk het niet.. Denk dat ie gewoon nog succes wilt halen met Barca en MSN, dat is toch wereldklasse.

Komt er bod van 150 kan je natuurlijk niet weigeren dan kunnen ze gelijk Dybala halen en nog een RB.

21 mei 2017 om 10:02

150 miljoen kan makkelijk geweigerd worden aangezien hij een clausule heeft van 200miljoen

Ik zou er geen moment wakker van liggen als Neymar zou vertrekken
maar ik zou de geinteresseerde clubs toch echt wijzen op de clausule en met minder geen genoegen nemen.
Of er moet natuurlijk een speler in de deal betrokken worden zoals in het geval van Manu
een De Gea +130-140 miljoen of Mata +170-175 miljoen

Mensen gaan er allemaal maar vanuit dat dit grote kul is.
Maar kan me best voorstellen dat een speler als Neymar. De grootste van Brazilië op dit moment. Idd uit de schaduw van Messi wilt raken.
Bij een andere club wel de grote ster zijn. En zo in eigen land beter in the picture komt. Met de behaalde cijfers. Aangezien Neymar wel een zwak voor United heeft. En me best kan voorstellen dat hij ergens anders naar toe wilt. On dit geval naar United.
Zo gek vind ik dit verhaal niet.
Genoeg gewonnen met Barca. Toe aan iets anders. En op eigen benen. Dan steeds in de schaduw van Messi

Niet te geloven dat zogenaamde "fans" van barca instemmen met een verkoop van Neymar. De absolute nummer 2 en toekomstige nummer 1 van de wereld. Speelt geweldig bij barca en een genot om te zien. Het bestuur van barca mag dit soort fouten echt niet meer maken. Nieuwe rb en cm en we zijn weer de beste ALS we msn behouden.

21 mei 2017 om 10:26

Dus alleen als je wil dat Neymar de rest van zijn leven bij Barca speelt,
ben je in jouw ogen goed genoeg om een echte fan van Barca te zijn?
hahahaha

In de eerste plaats ben je namelijk fan van de club zelf
daarnaast kun je best fan zijn van een speler die er speelt
maar spelers komen gaan nu eenmaal

Leuk dat jij een top fan van Neymar bent

Echter als je wat objectiever zou kijken zie je gewoon dat hij veel te vaak het spel ophoud, door er niet op snelheid langs te gaan (wat hij makkelijk kan) ,
maar er te vaak voor kiest om 3-4 man op te zoeken om een actie te maken (die 9 vd 10 keer mislukken) of om een overtreding uit te lokken.

Neymar is voor mij absoluut niet de nummer 2 bij Barca
dat is al sinds zijn komst Suarez.

200m transferclausule. Heb je weer ademruimte op alle vlakken. En als Manchester 105 voor Pogba gaf dan zie ik het nog gebeuren ook. Dan wordt het gewoon tijd om een nieuw elftal te bouwen. Je hebt er ineens het budget voor. Alexis Sanchez die bijna einde contract is terughalen, Bellerin erbij. Coutinho...(thiago, verratti, dybala zijn niet haalbaar denk ik)

Waarom zou hij dan naar utd gaan? Ik zou als neymar dan lekker naar bayern gaan of zo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren