Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: United ziet bod van 90 miljoen geweigerd worden

Laatste update:
/
Sporting Portugal laat Stefano Sturaro in januari terugkeren naar Juventus en de middenvelder kan meteen weer vertrekken. Fiorentina en AC Milan zijn namelijk geïnteresseerd in de Italiaan. (Sportal)
/
Nicola Sansone heeft er drie bewonderaars bijgekregen. Na Fiorentina zijn ook Lazio, Bologna en Parma gecharmeerd van de kwaliteiten van de aanvaller van Villarreal. (Diverse Italiaanse media)
/
Napoli heeft een bod van negentig miljoen euro van tafel geveegd. Manchester United hoopte met dit bedrag Kalidou Koulibaly los te kunnen weken in Napels, maar i Partenopei mikken op een transfersom van meer dan honderd miljoen. (La Repubblica)
/
Manchester United-coach José Mourinho wilde al eerder samenwerken met Victor Lindelöf. In de tijd dat de Portugees de scepter zwaaide bij Chelsea, deed hij al een poging om de verdediger over te nemen van Benfica. (ESPN)
/
Galatasaray is op zoek naar een nieuwe spits en doet mogelijk zaken met Bayern München. De Turkse grootmacht kan Sandro Wagner voor 1,5 miljoen euro tot het einde van het seizoen huren. (Dirilis Postasi)
/
Juventus is bereid om ver te gaan in zijn pogingen om Aaron Ramsey binnen te halen. De bij Arsenal vertrekkende middenvelder kan in Turijn een kleine twaalf miljoen euro per jaar gaan verdienen. (The Sun)
Snap jij de belangstelling voor Kalidou Koulibaly?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet zeggen, ik snap weinig wat de visie van Mourinho is. Hij blijft maar roepen om meer geld voor spelers maar ik zie M.u. alleen maar slechter worden.

18 november 2018 om 13:11

@janta

de visie is niet verliezen ipv ten koste van alles willen winnen. hoe het spel eruit ziet maakt voor hem verder niet uit zolang de nul maar word gehouden

het is niet een visie waar ik van houd maar dat is blijkbaar zijn aanpak

18 november 2018 om 16:13

Werkt niet zo goed helaas. ManU heeft veel aanzien en sympathie verloren sinds SAF met pensioen is gegaan. Helaas hebben ze wel de EL ten koste van ons gewonnen met anti-voetbal.

Koulibaly is momenteel één van de beste verdedigers van de wereld. Zo'n iemand moet je zo lang mogelijk proberen te behouden of voor een megabedrag verkopen.

Dit is nu precies het probleem van Mourinho. Hij heeft geen visie vwb speelstijl voor ogen, maar wil gewoon sterke spelers kopen en die neerzetten. Zou beter werken als je echt vanuit een visie zou werken, waar je vanuit gaat trainen, hoe je jeugdspelers laat doorstromen, wat je dan aan transfers en mentaliteit nodig hebt. Vind het echt onvoorstelbaar dat zo'n man zo te werk mag gaan, er zit echt geen visie achter.

18 november 2018 om 17:08

Andere clubs of trainers kopen dan geen sterke spelers, die vrijwel onmiddellijk in het eerste team worden gedropt, volgens jouw uitleg zocte horen.......????? Vreemd !
Bayern koopt alles wat een beetje fatsoenlijk tegen een bal kan trappen, in Duitsland..... Lukt het, des te beter.... Lukt het niet , dan mag de speler snel terug verkassen.....

Wat is daar zo verschillend aan dan wat jij beweert ?????

Hahah ramsey 12 miljoen per jaar geloven jullie hetzelf 😂😂. Dan is hij na ronaldo se best betaalde speler van de Serie a . Denk het ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren