Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tweetal van Bayern mag op zoek naar iets nieuws

Laatste update:
/
Diego Simeone lijkt goed op zijn plek te zitten bij Atlético Madrid, maar volgens landgenoot en oud-medespeler Juan Sebastián Verón is er nog een andere club waar Cholo graag aan de slag zou gaan. “Hij vertelde me persoonlijk dat hij graag nog een keer bij Lazio zou werken. We hebben een geweldige en emotionele tijd gehad in Rome en ieder van ons is bereid om weer een lach op het gezicht van de fans terug te laten keren”, vertelt Verón. (Radiosei)
/
Manuel Pellegrini moet weg bij Manchester City, maar hij wil graag in Engeland blijven. De Chileense oefenmeester staat dan ook open voor een aanbieding van Everton, dat na het seizoen waarschijnlijk afscheid neemt van Roberto Martínez. De tweede club van Liverpool maakt een moeizaam jaar door en wil onder Pellegrini de weg omhoog weer inslaan. (Daily Mail)
/
Mario Götze en Medhi Benatia zijn bezig aan hun laatste weken in dienst van Bayern München. De aanvallende middenvelder en de centrumverdediger hebben van de clubleiding te horen gekregen dat ze vrij zijn om iets nieuws te zoeken. Dat nieuws hing al langer in de lucht, maar schijnt nu officieel te zijn. Voor beide spelers is meer dan voldoende interesse. (Abendzeitung)
/
Als schijn niet bedriegt, dan wordt Jorge Sampaoli de nieuwe coach van Lazio. De Argentijnse coach leverde uitstekend werk als bondscoach van Chili, maar moest daar onlangs vertrekken. Sampaoli arriveerde deze week in Rome om te praten, maar hij heeft ook aanbiedingen van AEK Athene, Valencia en Espanyol op tafel liggen. Lazio heeft echter de beste papieren. (La Stampa
)
/
Éver Banega zou al een akkoord hebben bereikt met Internazionale, maar Sevilla heeft zijn aflopende contract automatisch verlengd. In de regels van de FIFA staat dat dit alleen kan als een speler het hier ook mee eens is, maar Inter mag zich in ieder geval zeker nog niet rijk rekenen. “We gaan pas praten als het seizoen voorbij is. Zijn contract loopt in ieder geval nog een jaar door”, zegt Sevilla-directeur Ramón Rodríguez Verdejo. (Canal Sur)
Mario Götze wordt te vroeg afgeschreven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mario twee jaar misbruikt door peppi ,en dan zo afgeserveerd worden door mijn cluppie. Schandalig al zeg ik het zelf.

12 mei 2016 om 21:37

Benatia naar een club als Barca. Gotze naar Atletico

12 mei 2016 om 22:57

Götze heeft toch absoluut niet de mentaliteit van Atleti? Daar moet een vechter in het team staan. Daar zou Vidal perfect op het middenveld passen!

13 mei 2016 om 00:05

Ac milan die willen toch bouwen aan mooi nieuw team. Grijp je kans Milan, 2 goede spelers.

Volgens diezelfde bron ,mogen Bernat, thiago, rafinha, rode ,benatia en gotze weg

13 mei 2016 om 06:55

En terecht, er lopen veel betere spelers rond op die posities bij bayern

Voor arsenal of manu zou benatia wel een goeie versterking zijn. Ik hoop dat Götze dan terug gaat naar Dortmund.

12 mei 2016 om 23:05

Gotze gaat niet terug, financieel onhaalbaar. Watzke zei dat ze graag zouden willen, maar niet past financieel.

Nou Wenger haal ze beiden op.

Nou Jürgen Klopp doe wat je moet doen!
Haal die twee en ga om de top 4 spelen!

12 mei 2016 om 23:08

Dit zijn inderdaad 2 spelers die Liverpool aanzienlijk sterker zouden maken. Ben benieuwd waar ze belanden. Er zijn ook hardnekkige geluiden uit Londen dat Wenger zijn oog heeft laten vallen op Mehdi.

13 mei 2016 om 09:10

Liverpool heeft al te veel aanvallende middenvelders. Dus het zou dan ten koste gaan van Firminho of Coutinho. Benatia is wel een versterking!

Nou financiële mannen van Ajax doe eens gek en ga voor Medhi Beniata. Kost wat maar dan heb je ook wat...

En als er de voorrondes CL mee doorkomt heb je het er dubbel en dwars uit.

12 mei 2016 om 23:07

Dus je denkt dat Ajax na jaren 5 mil voor spelers te hebben betaald nu even in de zomer 25 mil gaat neertellen voor een verdediger. Zonnesteek opgelopen jong!?

Blijkt maar weer dat Benatia tamelijk overschat werd hier op VZ. Beperkte verdediger eigenlijk, hooguit Europese subtop.

12 mei 2016 om 23:49

wereldklasse verdediger die bijna nooit op een fout te betrappen valt alleen de laaste 3jr te vaak gebeleseerd. ik weet niet welke mehdi hij heb gekeken om dat zo te formuleren en waarop is je uitspraak gebaseerd in welke wedstrijd en op welke fouten schuif je naar voren als bewijs om je uitspraak te onderbouwen? grapen maker.

13 mei 2016 om 10:45

Aha vandaar dat hij weg mag van Bayern, omdat het zo'n wereldverdediger is??

Slechte lange cross-pass, matige korte inspeelpass, heeft matig gevoel om door te dekken naar middenveld...kortom: leuke verdediger voor de Europese subtop maar niet voor hoogste niveau zoals Bayern.

13 mei 2016 om 21:41

het is een verdediger geen spits. en wat jij nu zegt zuig je uit je duim het is alleen dat hij de laaste jaren vaker gebleseerd was robben. ik vroeg je om met feiten te komen noem een wedstrijd waar hij door een aanvaller te kijk werd gezet. ik weet nu dat je gewoon wat onzin uitkraamt want je komt niet met feiten. en ik wil niet horen tegen barca in de CL want daar ging boateng 2x in de fout waardoor barca 2x scoorde in de slotfase. noem een wedstrijd op dan weten we allemaal dat je de waarheid spreekt. of ben je ook zo een mocro hater lol.

13 mei 2016 om 22:19

@3ziz ik zuig het helemaal niet uit mn duim, zijn gewoon conclusies op basis van hem meer dan regelmatig te zien spelen.

En leg jij anders dan even gedetailleerd uit waarom hij zo goed is volgens jou.

Maar je laat de echte reden van jouw enigszins gepikeerde reactie zien door te beginnen dat ik een "mocro hater" ben.

13 mei 2016 om 00:15

Nee, klopt. Hij was alleen niet zo lang geleden nog verkozen tot de beste verdediger van de Serie A. Als hij weer 100% fit is zal hij weer tot 1 van de beste van Europa horen. Hij heeft alles wat een moderne verdediger nodig heeft, lang, sterk, behendig en pikt regelmatig zijn goaltje mee als CV.

Banega zou een mooie aanwinst zijn voor Internazionale. Daarnaast zouden ze ook Fenghouli en Ben Arfa moeten proberen te halen, beide transfervrij als k het goed heb.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren