Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Turkije lonkt voor Leroy Fer en Nicolai Jörgensen

Laatste update:
/
Everton is dicht bij de komst van Demerai Gray van Bayer Leverkusen. Ook Crystal Palace bracht een formeel bod op de aanvaller uit, maar het is de Merseyside-club die zijn komst deze week zal afronden. (The Guardian)
/
AS Roma schakelt over op Plan B nu Manchester United niet wil meewerken aan een verhuur van Alex Telles. De Italiaanse club heeft 12,5 miljoen euro geboden op de Uruguayaan Matias Viña van Palmeiras. (Corrierre dello Sport)
/
Leroy Fer en Nicolai Jörgensen genieten interesse uit de Turkse Süper Lig. Het is nog afwachten of de belangstelling voor het duo van Feyenoord concreet wordt en of de clubs dan tot een vergelijk komen. (Feyenoord Transfermarkt)
/
Borussia Mönchengladbach en Stade Brest praten over een eventuele transfer van Romain Favre. De Franse club vraagt twintig miljoen euro voor de aanvallende middenvelder, maar tot dusver was een formeel bod uitgebleven. (BILD)
/
Voor minder dan 25 miljoen euro mag Marcus Thuram deze zomer niet bij Borussia Mönchengladbach vertrekken. Dat is een van de redenen dat AS Roma, Napoli en Tottenham Hotspur de interesse in de aanvaller niet concretiseren. (Kicker)
/
Chelsea gaat al weken bij de Europese top langs met de vraag of men interesse in Timo Werner heeft. De Londense club wil de aanvaller al na een jaar verkopen om Robert Lewandowski of Erling Braut Haaland aan te kunnen trekken. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je t afvoer putje van Europa bent voor uitgerangeerde spelers, dan weet je toch dat je als competitie niet verder komt. Probeer t dan met talent

19 juli 2021 om 09:10

Je maakt het wel erg bont met je stelling. Wel is het zo dat men in Turkije vaak graag (gevestigde) namen op hun oude dag ziet komen bij sommige clubs. En soms heeft dat financiã«le consequenties dat de clubs bijna failliet gaan. Zou blij zijn als Jorgensen vertrekt, ik zie hem niet meer op zijn niveau terug komen.fer zou nog een mooie backup zijn voor het middenveld bij Feyenoord

19 juli 2021 om 10:28

@fr_ronnie maar ze halen nu zelfs uitgerangeerde spelers van Feyenoord.
We hebben t hier niet eens over Ozil, Quaresma of Rivaldo....nee, Jorgenson en Fer.
Dat moet je toch niet wllen als club.

Voor Feyenoord zou het top zijn, helemaal als ze er nog een paar euro aan over houden.

19 juli 2021 om 11:27

Voor Feyenoord zeker top als ze gaan en vooral als we er wat aan over houden, financieel bedoel ik. Beiden zijn wel international geweest, dus ze passen wel in het rijtje dat zijn carrière afsluit in Turkije.

19 juli 2021 om 13:49

Fer zou nog een mooie backup zijn?;

Ik hoop niet dat de club er zo over denkt. Ze willen toch meer en weer hoger op. Fer is allang niet meer de speler van toen. Ze moeten renoveren daar en dat betekend dat je verse krachten nodig hebt en daar hoort Fer helaas niet meer bij voor mijn gevoel....die heeft echt niets laten zien het afgelopen voetbaljaar. Dat mensen hem nog wel de bank gunnen met zijn dikke salaris. Nee hoor, gewoon verkopen en die kerel van AZ binnenharken die transfervrij is of heeft hij al een club.

19 juli 2021 om 15:52

@fairplay1,

het is toch minder dan 1 jaar geleden dat iedere Feijenoord fan hier op VZ over me heen viel toen ik zei dat Fer niet meer kon. In vond Fer te langzaam, gebrek aan handelingssnelheid en met een draaicirkel van een vrachtwagen.
90 procent van de Feijenoorders op deze site wilden hem toen nog in Oranje hebben.
Ik weet dat supporters vaak met een gekleurde bril kijken, maar Fer in Oranje is / was nu, een jaar geleden en 1.5 jaar geleden toch echt van de gekke denk je ook niet.
Ot:
voor Fer zelf misschien wel een leuk avontuur al zou ik zelf nooit Turkije willen wonen.

19 juli 2021 om 21:54

FR_Ronnie, ik ben zelf een Turk en ik vind de stelling niet te bont. Als ik 17-18 jaar was had ik hier agressief op gereageerd, maar nu ik ouder en wat wijzer ben dan toen, ben ik het volkomen eens met nederland79. We zijn inderdaad het afvoerputje van Europa geworden.

Zou voor Feyenoord een hele goede zaak zijn om deze twee spelers kwijt te raken. Fer is natuurlijk nog wel bruikbaar en mogelijk de beoogde (nieuwe) aanvoerder. Desalniettemin ook blessuregevoelig en qua niveau niet dusdanig goed dat een vertrek niet opgevangen kan worden. Zal toch enorm schelen als deze twee salarisposten vervallen.

Wat denken die Turkse clubs toch altijd, we scouten spelers die in Nederland veel verdienen maar door de mand vallen. Dan zullen ze prima geschikt zijn voor onze competitie om ook daar door te mand te vallen maar wel een fors salaris op te strijken. Je zou toch eens denken als die clubs nu echt beleid zouden gaan voeren en het geld wat ze aan salarissen uitgeven nu steken in talent aangevuld met ervaren spelers die wat toevoegen dan kan het een grote competitie worden. Maar elke keer dit soort speler halen brengt je toch niets verder….

19 juli 2021 om 09:14

Omdat dat het enige is dat Turkije voor heeft op Nederland, ze kunnen hogere salarissen betalen. Althans, ze kunnen ze hogere salarissen aanbieden, betalen is niet evident. Dus Fer en Jorgensen kunnen niet naar topcompetities en om dan toch het huidige salaris te behouden is eigenlijk alleen Turkije een optie.

19 juli 2021 om 10:30

ja, maar wat winnen die Turkse clubs hier mee? veel geld uitgeven aan spelers die al moeite hebben met lopen. Dan neem je jezelf toch niet serieus als club/competitie.

Ongelooflijk wat een beleid voeren die clubs in Turkije ook. Waarom Jorgensson die al sinds de stenen tijdperk geen bal meer raakt.
Na zo een afgang op het EK, zou je denken dat de bond en clubs bij elkaar komen en nadenken hoe alles anders te doen.
Als eerst stoppen met dure oude spelers halen die niets meer toevoegen zoals Fer en Jorgensson en alleen maar talent in de weg lopen.
Een Babel die gewoon te genant op het veld was laatste periode bij Ajax, krijgt daar gewoon contract verlenging.

Als ik Chelsea was zou ik niet bij de Europese top gaan leuren met Werner. Als je die wil slijten zou ik clubs van een lager kaliber aanschrijven.

20 juli 2021 om 10:10

Na welgeteld 1 relatief matig slecht seizoen? Geloof dat jij niet weet wat voor wereldklasse cijfers Werner haalde op jonge leeftijd bij Leipzig. Op basis van z'n eerste seizoen hem afschrijven is totale onzin, genoeg topclubs die hem per direct zouden kopen.

Fer als CV kan echt niet, hij maakt te vaak een fout. Nico weten we allemaal wel. Als je ze allebei kunt lozen dan moet je dat gewoon doen en dan zal er meer geld in het salarisbudget vrijkomen.

Direct beide het vliegtuig inschoppen haha
Stel je krijgt er nog geld voor ook..

Haal je hier gewoon jongens beneden de -28 voor..
Kun je nog verdienen ook

Je moet er wel twee zaken bij betrekken. Ten eerste gaat het over clubs uit de Turkse competitie. Dat hoeven niet Fenerbahce of Galatasaray te zijn. Dat kan ook gaan om Adanaspor, of noem maar een club uit een leuke stad die ergens op plek 12 thuishoort. Ten tweede gaat het voor die clubs om spelers die ze transfervrij aan kunnen trekken. Dus tikken ze 2 miljoen per seizoen af dan heb je de kosten al gehad. Voor dat geld kun je zeker Fer nog goed gebruiken denk ik.

Dat zou voor Feyenoord absoluut super zijn. Vindt ze het qua nieuwelingen ook goed doen. Ze hadden alleen bij Til een optie tot koop moeten afdwingen. Wanneer je ipv van deze 2 een centrale verdediger en aan spits kunt terughalen dan ben je er t.o.v. vorig seizoen op vooruit gegaan. Wat mij betreft Bruma (transfervrij) en Vincent Janssen terughalen uit Mexico. (die zal dan zelf wel wat water bij de wijn moeten doen).

Marcus Thuram voor 25 miljoen is een koopje als deze berichtgeving waar is. Als Europese subtopper zou ik het wel wagen om dat geld uit te trekken voor hem.

Wat zou dat lekker zijn als die 2 weg gingen. Bedankt (jorgensen dan) voor alle mooie momenten maar het is echt over (vooral Fer dan). Fer met zijn gebrekkige techniek en motoriek schuldig aan tegengoal van Werder. Bal verkeerd aannemen en dan een lompe actie om dat te herstellen. Pfffff.....kan echt niet meer, dat zag je ook eigenlijk aan Slot maar ja die kan dat moeilijk zeggen.
Hoef er geen geld voor, ga maar gewoon. Scheelt in ieder geval het (belachelijk hoge) salaris.

Thuram, benieuwd of hij het niveau van z'n vader gaat halen. Wat een speler was dat zeg. In zijn tijd gewoon 1 van de beste op z'n positie bij de absolute wereldtop. Kijken of Marcus genoeg van dat DNA heeft geërfd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren