Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tottenham wacht ontwikkelingen rond Strootman af

Laatste update:
/
Iker Casillas noemt het roulatiesysteem met Keylor Navas ‘interessant’. “De voetballerij is veranderd. Als de coach denkt dat de keepers gerouleerd moeten worden om wedstrijden te winnen, dan is de beslissing snel genomen. Het is in ieder geval interessant. De keepers zijn allemaal alerter en kunnen het niet rustig aan doen”, laat de 33-jarige clubicoon van Real Madrid optekenen. (Goal)
/
Het schijnt dat Adrian Rabiot al een voorcontract heeft getekend bij AS Roma, maar Juventus weigert dat te geloven. De Italiaanse kampioen heeft nog steeds belangstelling voor de middenvelder van Paris Saint-Germain en hoopt dat Rabiot een duo wil gaan vormen met zijn landgenoot Paul Pogba. Rabiot heeft een aflopend contract bij PSG en is na dit seizoen dus transfervrij. (Tuttosport)
/
Zodra Manchester United zaken heeft gedaan met Kevin Strootman of Arturo Vidal, komt Tottenham Hotspur in actie. Manager Mauricio Pochettino is gecharmeerd van Marouane Fellaini, die onder Louis van Gaal nergens op hoeft te rekenen op Old Trafford. Manchester United betaalde nog zo’n 35 miljoen euro voor de Belg met de weelderige haardos, Tottenham denkt nu aan twintig miljoen. (CaughtOffside)
/
André Ayew is bijzonder populair. De Ghanees is bij Olympique Marseille in het bezit van een aflopend contract en dat maakt hem zeer interessant als breedteversterking voor topclubs. Ayew kan bij Liverpool de aanvalslinie versterken, terwijl hij ook genoemd wordt bij Chelsea. Beide clubs hebben al voldoende aanvallers, maar een extra (en goedkope) speler is voor die partijen nooit weg. (Daily Mirror)
/
Ryan Bertrand wil definitief weg bij Chelsea. De verdediger wordt door the Blues verhuurd aan Southampton en onder Ronald Koeman doet hij het uitstekend. “Chelsea gaf mij eerder het advies om niet te vertrekken bij de club. Er werden beloftes gedaan die men niet is nagekomen. Ik zag het voor mijn ogen gebeuren. Ik wilde eerlijkheid, maar dat heb ik niet gekregen”, aldus de verdediger. (Daily Mirror)
Heeft Marouane Fellaini nog toekomst bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja want een middenvelder, dat is wat United nodig heeft.

30 september 2014 om 00:39

Een echte topper kunnen ze wel gebruiken, al doet Herrera het zeker niet slecht.
Maar het zorgenkind is de verdediging, da's waar.

30 september 2014 om 01:00

Snapte in de tijd al niet waarom juist oude verdedigers vertrokken, weg moesten.

Begint een beetje een zielige vertoning te worden, hoop dat ze nog een mooie inhaalrace gaan neerzetten.
Van Gaal kan als geen ander een matig team goed "positie"spel te spelen.
Bij AZ heeft hij dit nogmaals bewezen.

Ik gun het van Gaal uiteraard helemaal.

30 september 2014 om 06:42

Wat ik tot nu toe heb gezien lopen Falcao en RVP nog veels te vaak voor de voeten en het is vooral van Persie die zich in de looplijnen van falcao begeeft.
Buiten dat om is Falcao gewoon veel beter als hij in ze eentje voorin staat.
Naar mijn mening doet van Gaal er verstandig aan 1 van zijn spitsen teleur te stellen en daarvoor een extra creatieve middenvelder voor in te zetten.

30 september 2014 om 07:18

Dus een cam in de spits?? Of rooney in de spits en een cam op de e tien?

30 september 2014 om 08:38

Herrera doet het gewoon echt top. Dat is gewoon een topaankoop tot nu toe. Ze moeten eerst de verdediging maar eens op orde stellen met Hummels.

Als hij terug wilt vallen op zn 352 systeem. Heeft hij zeker nog wel een cm nodig.
Aangezien Herrera nu ook meer vam de zijkant speelt. Zal hij in dat systeem ook met hem aan de zijkant kunnen beginnen. En dan Strootman met Vidal (dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn) middenop.
Mata is onder LVG verleden tijd denk ik.
CV is zeker een must. Maar daar zal ook zekee wel naar gekeken worden en gehaald worden.

Wat moet Tottenham met Fellaini :'

Ze hebben toch al een paar van die fysiek sterke, techniekloze middenvelders?

30 september 2014 om 02:17

lol.. Fellaini techniekloos.. altijd leuk dit te horen...

Hoe shop het je zover? Zonder techniek? leg me dat eens uit...

Btw hij stond meer buitenspel wegens blessure dan heel de buitenspelvallen tot nu toe...

Je doet alsof hij niets kan... Met een beetje inzicht en wat kennis kan hij heel wat betekenen voor Man U.

Maar ok.. het is geen Ronaldo of Messi... Duh

30 september 2014 om 08:33

Leuk dat sommigen Fellaini beoordelen in een team dat helemaal niet draaide. Waarom hem geen kans geven in een team dat wel draait.

Fellaini is nou echt het type middenvelder waar ik niet op zit te wachten. We hebben een spelverdeler nodig op CM, niet nog iemand die het vooral van zijn fysiek moet hebben. Ik hoop daarom nog steeds dat we Moutinho weten te strikken.

30 september 2014 om 09:40

Moutinho zou een goede aankoop zijn idd. Gezien de situatie bij Monaco is die transfer wel realistisch denk ik. Ook omdat ze Toulalan en Kondogbia hebben die op dezelfde positie spelen.

Fellaini wil ik nooit in een Spurs shirt zien, en al helemaal niet voor een transfersom van 20 miljoen euro. Hij is een kaartenpakker en brengt onrust in het team.

2 oktober 2014 om 02:07

een kaartenpakker en onrust in het team?

kan je dat even nader verklaren?

dank je wel...

2 oktober 2014 om 13:03

Fellaini zie je elke wedstrijd wel een lompe overtreding maken of een kopduel aangaan waar hij flink met zijn ellebogen loopt te zwaaien.

Ook aan de bal is hij nogal wild. Zijn speelstijl is erg direct en fysiek. De bal in de ploeg houden lukt met hem vaak niet. Een aantal stappen vooruit denken zie je hem ook zelden doen. Medespelers weten vaak niet goed wat ze nou met hem aan moeten. Dat bedoel ik met onrust.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren