Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Toptransfer lonkt voor Pau Torres na successeizoen

Laatste update:
/
FC Emmen hoopt zich voor komend seizoen te versterken met Jeroen Veldmate. De centrale verdediger promoveerde dit seizoen met Go Ahead Eagles naar de Eredivisie, maar zag zijn contract bij de Deventer club niet verlengd worden. (De Stentor)
/
De transfer van Mike Maignan naar AC Milan is weer een stap dichterbij gekomen. De goalie van OSC Lille, die al een principe-akkoord sloot met de Milanese grootmacht, moet als opvolger dienen voor de vertrekkende Gianluigi Donnarumma. (Calciomercato)
/
Het succes van Villarreal kan voor Pau Torres een heel mooi vervolg krijgen. De verdediger heeft de clubs voor het uitzoeken, met Real Madrid en Manchester United als meest concreet geïnteresseerden. (AS)
/
Heracles Almelo heeft zijn pijlen gericht op Derry John Murkin. De verdediger van FC Volendam, die nog een contract heeft tot medio 2023, werd onlangs live bekeken door trainer Frank Wormuth en technisch directeur Tim Gilissen. (TC Tubantia)
/
Napoli heeft een vervanger gevonden voor Gennaro Gattuso. De nummer vijf van de Serie A legt het vertrouwen in handen van Sérgio Conceição, die nu nog als trainer aan het roer staat bij FC Porto. (Corriere dello Sport)
/
Liverpool ligt op koers om zich te versterken met Yves Bissouma. De middenvelder van Brighton & Hove Albion kon eerder ook nog rekenen op interesse van Arsenal, maar zag de club uit Noord-Londen afhaken. (The Sun)
Zie jij Pau Torres naar Real Madrid of Manchester United gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zag het toen straks ook voorbij komen. Arsenal heeft blijkbaar geen interesse meer in Bissouma aangezien ze liever een ander soort middenvelder aantrekken. Alles wijst erop dat hij naar Arsenal wilt (management, als sinds kind fan etc). Gisteren ook weer met Pépé uitvoerig zitten praten en zowat een rondleiding in het stadion gedaan. Maar ik weet niet wat het waarheidsgehalte is van die berichten. Ik dacht juist dat Partey onze cvm zou zijn dus om hem dan te koppelen aan een andere cvm is ook wel vreemd, we hebben juist goals nodig vanuit het middenveld. Of Partey moet meer een box to box zijn maar dat heb ik niet echt gezien dit seizoen en ik heb geen minuut gemist..

24 mei 2021 om 18:31

Ik vond Partey gisteren erg goed en verder vooruit spelen, zo heeft hij dit seizoen eigenlijk niet eerder gespeeld maar had toch een paar goede kansen voor zijn eerste goal. En ik heb begrepen dat Arsenal hoog mikt qua spelers deze zomers, vandaar dat ze geen interesse meer hebben in Bissouma. Ik ben heel erg benieuwd wat ze zien onder hoog mikken.

24 mei 2021 om 18:34

Ja jammer dat die bal op de lat ging, was echt een geweldig doelpunt geweest. Bissouma was gister trouwens ook fantastisch dus als we hem kunnen vastleggen en dat zou betekenen dat hij niet naar clubs als Liverpool of United gaat dan moeten we dat gewoon doen. Hij wil zelf het liefst naar Arsenal dus dat moet het probleem niet zijn. Ben dan wel benieuwd wat voor middenvelder Arteta dan wil hebben. Partey speelde juist inderdaad beter als hij niet de meest diepe middenvelder was. Maar nogmaals, onze middenvelders scoren veel te weinig. Zelfs in zo’n dramatisch seizoen zaten we maar 6 punten van de top 4 en jij als Arsenal fan weet ook hoe vaak we genaaid zijn door de scheidsrechters. We hadden het sowieso niet verdiend maar blijft toch vreemd dat we er niet zo ver vandaan zaten terwijl we in november nog tegen degradatie speelde, alleen City en United hebben volgens mij meer punten gepakt sinds december dus dat is wel hoopgevend!

24 mei 2021 om 21:24

Als we niet zo vaak rood op domme momenten gepakt hadden of domme fouten gemaakt die leidden tot goals hadden we ook echt top 4 kunnen halen, bv tegen Burnley en Wolves en Villa en WHU. Ik heb op recht vertrouwen in Arteta en volgend seizoen. Kijk echt uit naar de zomermarkt van volgens Romano heeft Arsenal een paar high profile spelers die ze willen vastleggen, ben benieuwd.

25 mei 2021 om 08:52

Arsenal mikt letterlijk al jaren hoog qua spelers maar schiet letterlijk elke transfer periode mis. Nu vooral na het mislopen van Europees voetbal ben ik benieuwd of deze afschuwelijke club leiding wil herinveserten om door te groeien naar de top 4. Als zie ik het zeker niet gebeuren

24 mei 2021 om 18:46

Denk/ hoop dat Arsenal voor Odegaard gaat i.p.v. Bissouma. Dacht dat hij op zich ook wel welwillend was om bij Arsenal te blijven.

24 mei 2021 om 18:56

Ik denk niet dat iemand Odegaard krijgt losgeweekt voor minder dan 50 miljoen.

24 mei 2021 om 20:37

50 miljoen voor Odegaard? Thoh, dat is wel echt veel hoor.

25 mei 2021 om 00:31

Absoluut, ik denk ook niet dat hij dat waard is op dit moment. Ik denk echter dat het zoiets zal moeten zijn om hem Madrid aan het denken te krijgen. Dat is het hem net, ik denk niet dat ze hem zomaar willen laten gaan voor een redelijk bod

Mandzukic heeft helaas niet kunnen brengen wat van hem verwacht werd. Ik hoop dat Arnautovic wordt aangetrokken. Kan in de spits als op de flank en werkt zich altijd te pletter. Zo'n speler kunnen we goed gebruiken in het team op dit moment.

24 mei 2021 om 20:17

De nummer 9 vloek blijft

Varane verkopen, Pau Torres ervoor terughalen, geld overhouden en het verschil in salaris in een verlenging van Ramos pompen. Zou prima zaken zijn lijkt me.

24 mei 2021 om 21:41

Maak je geen zorgen over de transfer strategie van real/perez. Een zeer ervaren president vergeet dat niet. Zijn visie is duidelijk; spelers die toppresteren bekijken op een groot toernooi om daarna te beslissen wie wel en niet geschikt is voor de absolute top. Courtois na wk, james na wk ozil khedira na wk, of spelers halen die de beste zijn in hun competitie zoals hazard was in pl 18/19 jovic was in 18/19 in bundesliga( lewa niet meegerekend), ronaldo na 2008/09. Het beleid is goed en pakt meestal goed uit. Het kan niet altijd goed gaan maar het is duidelijk hoe perez te werk gaat. Wacht tot na het ek en je zult zien dat hij met klappers komt.

25 mei 2021 om 23:10

Tja we zullen tijdens het EK moeten zien wie de concurrentie gaat winnen links centraal Laporte of Pau Torres. Natuurlijk is Laporte op papier beter, maar ik denk zeker dat Pau Torres een goede indruk kan achterlaten. Wel raar dat Hermoso niet mee is...

Als Real Varane voor 65 mil o.i.d. weet te verkopen, zou ik echt Torres als vervanger halen. Lekker met Torres en Ramos in de verdediging spelen volgend jaar, met Militao en Alaba(helaas) die af en toe Ramos wat rust kunnen bezorgen.

24 mei 2021 om 20:15

En wat doen we met Nacho dan Appelsap12? Die lijkt me toch wel vrij hoog in de pikorde. Hij speelt momenteel beter dan Ramos en Pau Torres.

24 mei 2021 om 20:16

Militao moet basis vanaf volgend seizoen. Hij doet me echt denken aan Pepe uit 2014. 1 op 1 niet te passeren, snel en sterk.

24 mei 2021 om 20:21

Alaba gaat echt geen bankzitter zijn hoor.

24 mei 2021 om 21:43

Ik zou mendy en militao proberen als verdedigend blok. Met alaba op de linsback positie. En nacho als 1e wissel. Maar eigenlijk denk k dat zidane/perez geen enkel risico wil nemen en gwn veel spelers wil voor volgend seizoen. Dus nacho ramos en varane kunnen allen blijven met militao en alaba erbij.

Als ik Chelsea was zou ik toch maar eens kijken naar Pau Torres voordat de bovengenoemde clubs met hem aan de haal gaan. Ik denk dat Pau Torres een geweldige aankoop zou zijn voor Chelsea aangezien hij over lengte beschikt en een linkerbeen heeft. Linksbenige verdedigers heeft Chelsea niet zoveel van dus dat komt goed van pas.

24 mei 2021 om 20:36

Geen enkele linksvoetige centrale verdediger zelfs!

24 mei 2021 om 21:47

Dat wordt een beetje overschat. Van dijk ramos maguire ruben dias spelen allemaal links centraal en zijn allemaal rechts. Dat is de wereld ingeslingerd door pep (als t goed is) en sindsdien praat iedereen daarover. Maar je ziet zelden dat clubs specifiek zoeken naar linksbenige voor de linksachter positie. Soyuncu chiellini enz enz en zo kan ik nog doorgaan.

24 mei 2021 om 22:06

Of het echt uitmaakt weet ik niet. Rudiger doet het ook prima aan de linkerkant. Toch denk ik wel dat het handig is dat er een linksbenige verdediger bij komt. Vooral in de opbouw lijkt het mij handig aangezien je dan seller kan opendraaien naar chilwell omdat de bal al voor het linkerbeen ligt.

24 mei 2021 om 22:37

Met een beetje techniek kan je de bal ook onder je lichaam vandaan ook met rechts maar de linksback passen. Al helemaal als je opndat niveau acteert.

24 mei 2021 om 22:52

Dat is zeker waar. Maar toch ben ik van mening dat het wel scheelt. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik Pau Torres graag bij Chelsea zie.😃

Lijkt mij een goede speler voor naast Maguire. Met Lindelof, Bailly en Tuanzebe nog achter de hand heb je dan een prima bezetting op CB als United zijnde.

Iemand die me wat meer kan vertellen over Pau Torres? Lees er veel veelbelovends over, maar heb hem nog niet live zien spelen. Is ie al klaar voor de absolute top?

24 mei 2021 om 21:06

Verdedigend en voetballend vind ik hem top. Heeft ook geen probleem om met veel ruimte in zijn rug te spelen. Het enige wat hij mist is dat hij geen echte slager is, hij is iets te soft af en toe. Het is lastig beoordelen of hij meteen in de basis staat als hij een stap hogerop maakt, maar ik denk het wel want hij speelt nu al 2 jaar lang bijna alles bij Spanje en was in de EL ook belangrijk voor Villarreal.

25 mei 2021 om 17:08

Vind je hem ook snel genoeg? Wat ik gezien heb is het qua snelheid toch ook geen wereldtopper, toch? Of haal ik hem nu door de war met een ander?

Veldmate naar Emmen zie ik wel gebeuren. Hij kwam van Emmen na hun promotie en is voor de KKD een topverdediger. Een hele constante factor bij Eagles de laatste jaren

Hoop dat Arsenal alsnog voor Bissouma gaat. Pivot van Bissouma - Partey met daarvoor Smith-Rowe zou toch top zijn. Flanken dan Pepe met Aubameyang of Saka en dan in de spits Lacazette of Aubameyang.

Bankje dan nog Martinelli en Balogun. Die kan je ook nog goed mee roteren. Hopelijk Willian wel nog weg.

Verder nog een aanvallend ingestelde rechtsback ipv Bellerin en een goede CV, dat zou top zijn.

Pau Torres zou top zijn voor Madrid. Linksbenig, Spaans, enorm sterk seizoen en nog jong! Ideale ''opvolger'' van Ramos!

Leno
Aarons
Saliba/Aanko
Gabriel
Tierney
Bissouma
Partey
Pepe
Smith-Rowe
Auba/Saka
Laca/Auba

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren