Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Toekomst dure Gareth Bale ligt mogelijk in Bundesliga

Laatste update:
/
Na het afketsen van de komst van Monchi of Marc Overmars gaat Arsenal de functie van technisch directeur wellicht intern invullen. Steve Morrow, hoofd jeugdopleiding van de Londense club, komt in aanmerking voor promotie. (The Times)
/
Manchester United gaat deze zomer geen poging ondernemen om Gareth Bale over te nemen van Real Madrid. De Welshman verdient in Spanje circa twaalf miljoen euro en geen enkele Engelse club is bereid een dergelijk salaris te bieden. (ESPN)
/
Daarentegen ziet Bayern München de komst van Bale wel zitten. Ondanks dat de aanvaller het liefst in Spanje wil blijven, lijken alle partijen zich te hebben neergelegd bij een vertrek bij Real Madrid. (teamTALK)
/
Yari Verschaeren staat op het punt om zijn contract bij Anderlecht te verlengen. De tiener maakt dit seizoen veel indruk in het team van trainer Fred Rutten en heeft momenteel nog een verbintenis tot medio 2020. (Het Laatste Nieuws)
/
Unai Emery heeft drie namen bovenaan het verlanglijstje staan om de selectie van Arsenal komende zomer te versterken. Christopher Nkunku van Paris Saint-Germain, Ismaila Sarr van Stade Rennes en Gabriel Martinelli van Ituano zijn de belangrijkste kandidaten. (The Sun)
/
Ook AC Milan mengt zich in de race om Nicolò Zaniolo. De jonge middenvelder maakt komende zomer zeer waarschijnlijk een transfer als AS Roma zich niet voor de Champions League weet te plaatsen. (Sky Italia)
Lijkt Bayern München jou een geschikte club voor Gareth Bale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 maart 2019 om 12:35

Inderdaad, Bayern gaat +/- 80 mln bieden en 25 mln salaris voor Bale die liever in Spanje blijft. Zie dit niet gebeuren en ben benieuwd, net zoals jij.

19 maart 2019 om 13:22

Maar Bale liever in Spanje? Las het ook, maar kon t me bijna niet voorstellen. Of hij heeft zijn mening 180 graden omgegooid nu Zidane er weer zit. On: vind Bale wel ieta voor Bayern. De vleugelspelers hebben toch iets meer vrijheid om voor de actie te gaan. Alhoewel ze weinig ruimte krijgwn in de BL

19 maart 2019 om 14:26

Of hij idd liever in Spanje blijt is natuurlijk enkel wat we lezen. Vorige week tijdens een interview kwam ook die vraag en antwoord identiek. Tijd gaat het ons leren.

Maar Bayern, bedrag en salaris? Ik zie het niet gebeuren.

Als dit de spelers zijn waar Emery geintresseerd in is dan zie ik het weer somber in. Ik vraag me soms echt af wat voor onbenullen er werkzaam zijn bij Arsenal..

19 maart 2019 om 12:21

Ik heb best wel veel vertrouwen in de transferzomer. Indien er CL gehaald word hoop ik dat ze genoeg geld hebben om een paar topspelers te halen. Maar dan moeten ze niet talenten halen als deze namen.

Bayern gaat dit niet doen en wordt nergens genoemd in de duitse media.
De originele tekst is=>

A source close to Gareth Bale says a move to Bayern is possible: "This is a transfer that appeals to all sides, and to the player himself – who wouldn’t want to play for Bayern?”
“Real and Bayern have a good relationship, and this a deal that could get done.” [
@TEAMtalk
]

Niks concreet dus

Wie kan er nu nog interesse hebben in Bale? Ik zou zo'n stoorzender echt niet bij de club willen hebben op dit moment; al helemaal niet voor dat soort bedragen en salaris.

Arsenal zit weer achter toptalenten aan en dat hoort ook bij de filosofie van de club. Echter moeten ze ook 1 á 2 grote namen aantrekken die de club van een nieuw gezicht gaan voorzien. Er zijn teveel jongens weggegaan die er meerdere jaren hebben gezeten zoals: Walcott, Oxlade-Chaimberlain, Giroud, Wilshere en Ramsey.
Hierdoor herken je het huidige Arsenal ook bijna niet meer.

19 maart 2019 om 12:26

Arsenal moet Jadon Sancho proberen halen al wil Dortmund hem deze zomer niet kwijt.
Zou een prima versterking zijn+toekomstgericht

19 maart 2019 om 16:55

Het transferbudget van Arsenal is op dit moment niet zo heel hoog, alhoewel dat nog kan veranderen door prestaties in de EL en in de PL. Dan moet je naar de goedkopere alternatieven gaan kijken. En bijvoorbeeld een Torreira was een jonge speler, maar wel echt een geweldige aankoop. En ook Guendouzi was een jonge speler die voor weinig is aangetrokken, en die is zijn transfersom ook al meer dan waard geweest.

19 maart 2019 om 19:23

Klopt Stravven, maar dat gaat niet altijd het geval zijn. Wij moeten hopen op "voltreffers" voor weinig geld. Dat is nou eenmaal geen gezonde transferstrategie.. Met ons belachelijk kleine budget moeten wij 5-6 spelers halen en dat gaat dus nooit lukken. Transfervrij goede spelers aantrekken zijn we ook niet goed in (a la Juventus), want wij komen alleen met iemand als Lichtsteiner op de proppen. Ik zie het in ieder geval niet heel rooskleurig in. En dan is er ook nog een gerucht dat het hoofd jeugdopleiding maar ff technisch directeur wordt... Ondanks dat dit slechts een gerucht is, hoop ik toch niet dat er een kern van waarheid in zit. Het zijn twee compleet verschillende functies en hopelijk kijkt men bij Arsenal ook naar of je gekwalificeerd/geschikt bent voor een functie...

Bale + Müller-wohlfart moet wel lukken..

Dat zijn wel aankopen om het kampioenschap mee binnen te halen voor Arsenal ....

tja, bale. Met zijn status zou hij constant moeten presteren maar hij is te wisselvallig. Ik vraag me daarom ook af of dit een goede zet is.

Het is toch al lang bekend dat Arsenal niet mee gaat in de transfer gekte van de Premier League. Ze hebben zelf ook al toegegeven dat het onmogelijk is om aan de top mee te blijven doen. Echter denk ik wel dat ze de middelen hebben Maar, het gewoon niet willen uitgeven.

Ja, Arsenal moet eens toppers halen. Het zijn geen slechte spelers, maar ik wil wat toppers zien bij Arsenal als die ooit nog kampioen willen worden. Zijn veel te goed voor de Europa league en middenmoot Engeland. Echter zijn ze ook ver verwijderd van de top CL en Engeland.

Bayern zal niet meer neerleggen dan 60 of 70 miljoen en een salaris van 6 tot 8 mil. Zelfs dit vind ik al veel voor Bale en Bayerns doen. Helaas zullen ze wel moeten als ze weer kans willen hebben. Real zal wel Neymar of Mbappe halen of beide en misschien Lewandowski. Misschien dan ook maar Cavani halen voor Bayern? Al heb ik liever dat ze weer als van ouds met veel Duitser spelen. Kroos er bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren