Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Strootman topt verlanglijst van grootmacht

Laatste update:
/
Bestuurders van AS Roma hebben een gesprek gevoerd met de zaakwaarnemer van Franck Kessié. Mogelijk wordt het toptalent van Atalanta betrokken in een deal met Riccardo Marchizza en Marco Tuminello, die naar Bergamo mogen. (La Gazzetta dello Sport)
/
AC Milan probeert een slepende rechtszaak met Sino Europe Sports te voorkomen en zoekt mogelijk andere investeerders. SES heeft al tweehonderd miljoen euro gestoken in een overname, maar die staat op losse schroeven. (Corriere dello Sport)
/
Nu Kevin Strootman weer een belangrijke speler is bij AS Roma, kon interesse van Manchester United haast niet uitblijven. De Nederlandse middenvelder is opnieuw doelwit geworden van the Red Devils. (Sky Italia)
/
Patrick Schick staat nog altijd in de belangstelling van Internazionale. Voorzitter Massimo Ferrero van Sampdoria wil de Tsjechische aanvaller echter niet kwijt. (La Gazzetta dello Sport)
/
Anthony Modeste sluit niet uit dat hij in de toekomst nog eens in Frankrijk gaat spelen. De spits van FC Köln zegt dat hij de deur voor ‘bepaalde clubs’ niet kan sluiten. (Diverse Franse media)
/
Demba Ba heeft het bestuur van Besiktas geadviseerd om Yohan Cabaye te halen. De middenvelder van Crystal Palace is een goede vriend van de Senegalees. (Sporx)
Denk jij dat Kevin Strootman volgend seizoen nog voor AS Roma speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor het Nederlandse voetbal hoop ik dat hij nog 1 jaartje bij Roma blijft. Ergens waar hij een dragende speler is en met oog op het WK moet hij geregeld spelen.

Ergens zou het ook fijn zijn om hem in de top te zien, maar dat kan in mijn ogen ook na het WK.

Hoop dat AS Roma hem kan behouden, Is daar geliefd en kent de club goed. Zie hem dit seizoen misschien ook wel de Europa League winnen.

Zou het wel netjes vinden tegenover Roma om daar nog 1 seizoen te blijven. Die hebben tenslotte hem zijn volledige revalidatie gesteund en vertrouwen behouden. Echter is strootman ook geen jonkie meer, dus neemt de som ook elk jaar af wat nadelig is voor Roma.

6 maart 2017 om 15:35

Geen jonkie? Strootman is 27 jaar ofwel de tijd dat voetballers op hun best zijn! Zou toch geweldig zijn om 2e te worden (aangenomen dat Juve geen punten meer verspeeld) en de EL te winnen. Vervolgens 1 seizoen blijven richting het WK en daarna een mooie overstap maken naar de absolute Europeesche top.

6 maart 2017 om 17:23

AS Roma kan misschien de centen goed gebruiken...

Strootman moet lekker blijven bij Roma. Ik vind zijn speelstijl prima passen in de serie A. Hij wordt daar gewaardeerd en Roma is gewoon een prima subtopper. Strootman moet daar lekker 2 seizoenen goed fit blijven, misschien kan hij dan nog de stap maken

Is het misschien vreemd om te zeggen dat dit een perfecte speler voor Real Madrid is. Als vervanger van Casemiro.

Strootman maakt net als Casemiro meters en is in de duels sterk. Het grote voordeel van Strootman is dat hij ook echt een goede pass heeft en aanvallend zijn steentje bij kan dragen. Meer dan een zondagstreffer van Casemiro.

Denk ook dat Strootman alleen maar beter wordt als de spelers om zich heel beter zijn, hij kan een nog hoger niveau halen. Ik zou het persoonlijk graag zien gebeuren.

6 maart 2017 om 15:36

Jij kijkt duidelijk niet vaak wedstrijden van Real Madrid, Casemiro is de stille kracht op het middenveld en verricht verschrikkelijk veel werk voor andere spelers. Casemiro is nog wel een klasse beter dan Strootman op dit moment..

6 maart 2017 om 16:50

Ik kijk juist veel wedstrijden van Real Madrid en ik ben ook altijd iemand geweest die Casemiro heeft verdedigd, waar veel mensen hem een lompe schopper vinden. Hij loopt heel veel gaten dicht, pakt veel ballen af en zorgt er voor dat Modric en Kroos hun ding kunnen doen. Dat weet ik ook wel, ik denk echter dat Strootman juist naar een hoger niveau kan groeien als hij omringd wordt door betere spelers. Ik zie in Strootman ook iemand die veel loopvermogen heeft en een bal af kan pakken, maar daarnaast ook nog eens de spelhervatting naar voren op kan zoeken. Casemiro is juist iemand die direct de bal terugspeelt naar bijvoorbeeld Ramos en Casemiro is in de opbouw om te huilen, tegenstanders laten niet voor niets ruimte voor hem om in de opbouw aan de bal te komen. Dat is de reden dat ik een Strootman daar wel eens zie slagen.

6 maart 2017 om 16:35

Hier onderschat je casemiro echt ontzettend.

6 maart 2017 om 17:44

Als het dan toch iemand van Roma moet zijn zou ik eerder voor Naingollan gaan, die vult die rol een pak beter in dan Strootman, is minder blessuregevoelig en is kwalitatief ook gewoon beter.

6 maart 2017 om 18:21

Idd, ik dacht net hetzelfde toen ik dit hierboven las. De ninja zou Real nog iets sterker maken en zn speelstijl past beter bij het huis. Nainggolan zou vorige zomer dichtbij transfergesprekken naar Real geweest zijn. Ook Chelsea informeerde zich en wou ver gaan. Kijk als ook Conte je perse er bij wil dan ben je een echte krijger en ga je niet misstaan bij Real.

Erg knap dat strootman zich zo heeft weten terug te geknokken.

Manchester United is natuurlijk een prachtige club in een mooie competitie maar ik zou als Strootman gewoon nog minimaal 1 seizoen blijven bij AS Roma hij past daar ook prima op dat middenveld en is ook zeer geliefd.
Als hij zo blijft presteren komt het vanzelf een keer dat hij nog een mooie transfer maakt!

Strootman en De Vrij naar Manchester United, Wijnaldum bij Liverpool, Depay speelt weer bij Olympiade Lyon, Proepper en Klaassen die ongetwijfeld een stapje hogerop gaan, talenten als De Ligt en Nouri op komst... wellicht komt het toch nog goed met Oranje de komende jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren