Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Slachtoffer van komst Cech vindt al nieuwe club

Laatste update:
/
Moha Mohamed Aiman Moukhliss is pas vijftien jaar oud, maar voetbalkenners over de hele wereld zijn het erover eens: hij wordt een hele grote. Niet voor niets speelt de jonge baltovenaar in de jeugd bij Real Madrid, maar het is de vraag hoe lang nog: Manchester United en Manchester City zijn bereid de jonge speler een waanzinnig aanbod te doen. Het is nu afwachten hoe sterk de tiener in zijn schoenen staat. (AS)
/
AS Monaco staat op het punt zich officieel te melden bij Juventus. De Ligue 1-club is geïnteresseerd in Fernando Llorente, die vanwege de komst van Atlético Madrid-spits Mario Mandzukic waarschijnlijk mag vertrekken uit Turijn. Monaco staat binnen enkele dagen bij Juve op de stoep, zo is de verwachting, en het is al bekend wat de Spanjaard kan gaan verdienen: er ligt een salaris van vijf miljoen euro per seizoen voor hem klaar. (Tuttosport)
/
Petr Cech is nog niet eens binnen, maar David Ospina heeft zijn conclusies alvast getrokken. De Colombiaanse doelman werd onlangs op de hoogte gesteld van de interesse van Fenerbahçe en heeft zijn zaakwaarnemer meteen op pad gestuurd. Inmiddels hebben de Turken een akkoord met Ospina; na de Copa América zal naar buiten worden gebracht dat de Arsenal-goalie naar Istanbul verhuist. (Metro)
/
Watford heeft een bod van Swansea City afgeslagen. De Premier League-club uit Wales zou liefst 15,5 miljoen euro willen betalen voor aanvaller Troy Deeney, maar daar gaat de promovendus niet mee akkoord. Het is niet bekend of the Hornets überhaupt open staan voor een verkoop van de 26-jarige aanvaller, die vorig seizoen 21 keer scoorde in de Championship. Aston Villa en Newcastle United hebben ook interesse. (Daily Mirror)
/
Ravel Morrison zou zijn zinnen op een transfer naar Queens Park Rangers hebben gezet en Les Ferdinand hoopt dat de deal doorgaat. De 48-jarige oud-aanvaller en huidig sportief directeur van the Hoops heeft alle vertrouwen in de 22-jarige aanvallende middenvelder. “Hij heeft enorm veel talent en wij willen hem graag bij de Rangers zien. Hij heeft fouten gemaakt, maar wij kunnen hem helpen”, klinkt het. (Daily Mirror)
David Ospina kan beter niet meer bij Arsenal blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten ze die Pool bij Arsenal verkopen ipv Ospina. Die heeft Arsenal in het verleden zoveel punten gekost. Als Cech definitief binnen is altans. Dan heeft Arsenal wederom zeer slim gehandeld. Want Sanchez halen was vorig jaar ook al een meester zet.

23 juni 2015 om 01:11

Niet vergeten dat Szczesny homegrown is, verschil tussen Ospina en hem zijn minimaal.

Heeel jammer dat Ospina weggaat na 1 jaar !! Heeft een ijzersterke 2e seizoenshelft gekeept. Pitty

Ik hoop niet dat dit gebeurd! Hoop liever dat szczesney weg gaat. De komst van cech is natuurlijk zeer treurig want als 2de doelman heeft ospina natuurlijk boven verwachting zijn mannetje gestaan, maarja cech is gewoon een topper. Ospina wat je keuze ook is, ik wens je het beste.

P.s, ga ik wel missen hoor bij thuis wedstrijden. Ospiinnaaaaaaa!

Jammer dat een keeper van het niveau Ospina gewoonweg niet meer te halen is voor de Nederlandse topclubs.
Zou voor zowel PSV als Ajax (bij vertrek Cilessen) een topaankoop zijn.
Gelukkig doet PSV het wel goed met sterke aankopen zowel in de ervaren spelers als talenten. Daarnaast haalt men ook enorm veel geld voor hun spelers binnen. Gini gaat niet weg voor minder dan 20 mil

23 juni 2015 om 01:13

Qua transfersom moet het wel kunnen, hij moet zo'n 5 miljoen kosten. En ook qua salaris valt hij nog wel mee, 2 miljoen per jaar is niet weinig maar ook geen onmogelijk bedrag.

23 juni 2015 om 01:17

Het zou kunnen maar zie jij het gebeuren? Regelmatig onder de lat bij arsenal en in een keer naar de eredivisie?

23 juni 2015 om 01:38

De Eredivisie zal wel niet echt minder zijn dan de Turkse competitie lijkt me. ZE hebben meer geld daar maar Andeelecht schakelde Galatasaray uit en Club Brugge Besiktas. Zegt iets over het niveau daar, da's echt niet zo hoog.

23 juni 2015 om 01:43

Niet dat ik zeg dat de Super Lig beter is dan de Eredivisie(ik ben van mening dat beide sterke en zeakke punten hebben) maar Besiktas heeft Tottenham en Liverpool verslagen is club brugge dan beter dan Liverpool? Beetje kromme rationering niet? Galatsaray won het jaar daarvoor van Real(cl kwart finale) en de emirates cup en is over het algemeen een sterke subtop ploeg met een dramatische dip onder prandelli dit jaar maar laten we nou niet gelijk de hele competitie afschrijven door 6 wedstrijden.

23 juni 2015 om 02:01

Uhmm..Jawel de Turkse competitie is wel een paar niveaus hoger dan de Eredivisie.

23 juni 2015 om 02:11

Nee, dat is het zeker niet. Alleen is dit een eeuwigdurende discussie hier op VZ, dus laat lekker zitten, komen we toch niet uit...

23 juni 2015 om 02:27

De topclubs in Turkije schat ik normaal hoger in dan de Belgische en Nederlandse. Ook qua omzet, potentie en fans hebben de Turkse topclubs toch wel enorme voorsprong. Galatasaray is de voorgaande jaren 2x uit de groepsfase gekomen bijvoorbeeld, Fenerbahce had 3 geleden nog de halve finale van de EL bereikt. Wanneer heeft een Hollandse of Belgische club voor het laatst zulke prestaties gelevert? Overigens vind ik over het geheel wel de competities gelijkwaardig. De subtoppers in Nederland vind ik beter, de topclubs in Turkije zijn in mijn ogen sterker.

23 juni 2015 om 02:43

Blackmamba
Neen, de Turkse is iets sterker maar dat geeft aan dat het niet zo veel scheelt. En een Engelse ploeg kloppen stelt nu ook niet zo veel voor, die nemen de EL niet serieus.
Galatasaray is zeker wat beter, maar zo enorm veel scheelt het niet, waarom zou Osmina wel naar Fenerbahce willen en niet naar Ajax bijv? Lijkt me sterk.

Overigens haalt Fenerbahce wel een sterke keeper binnen als dit klopt, en kan nog jaren mee.

Bozkurt20
Het was ons bijna gelukt, halve finale EL. Helaas hadden we 8 (!) geblesseerden en een loodzwaar programma door de Belgische play-offs, anders had ik het nog eens willen zien,tegen Dnipro.

Ik zie het al voor me wanneer FB hem binnenhaalt.

Meteen weer reacties als: over the hill en weet ik veel. Haha, wat zou dat heerlijk zijn. Hopelijk komt Ospina z.s.m. naar Istanbul. Kom op Cech, verkas jij is ff heel snel naar Arsenal. Dan weten wij FB supporters wel hoe laat het is.

23 juni 2015 om 05:19

Alles beter dan Volkan

Ben benieuwd als Morrison voor een tweede pogba gevoel gaat zorgen. Gold destijds ook als een vreselijk groot talent belandde helaas in een verkeerde circuit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren