Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ruildeal tussen Man United en Bayern aanstaande

Laatste update:
/
Real Madrid en Carlo Ancelotti zitten deze week met elkaar om tafel om te praten over de toekomst. Het is al bekend dat beide partijen langer willen blijven samenwerken, maar nu worden de onderhandelingen over een nieuw contract dus ook echt geopend. Er wordt verwacht dat Ancelotti voor een jaar gaat bijtekenen, tot de zomer van 2017, en dat de coach nog voor de jaarwisseling zijn handtekening zal zetten. (Marca)
/
Bryan Cristante keert mogelijk al snel terug in de Italiaanse top. De negentienjarige middenvelder ging in de afgelopen transferperiode van AC Milan naar Benfica, waarvoor hij nog maar een competitiewedstrijd speelde. Juventus heeft nu al het plan om Cristante terug naar de Serie A te halen en heeft daar negen miljoen euro voor over. Benfica betaalde in de zomer zelf nog zes miljoen aan Milan en kan dus winst maken. (Tuttosport)
/
Louis van Gaal ziet het niet zitten in Ander Herrera en is bereid de zomeraankoop, die voor de komst van de trainer al was binnengehaald, in januari alweer te laten gaan. Van Gaal weet dat Herrera in beeld is bij Bayern München en dat komt voor Manchester United goed uit, want de Engelsen willen Xherdan Shaqiri graag hebben. Het valt niet uit te sluiten dat de Spanjaard en de Zwitser geruild zullen worden. (Daily Express)
/
Queens Park Rangers huurt Niko Kranjcar dit seizoen van Dynamo Kiev, maar de middenvelder wil niet meer terugkeren naar Oekraïne. 'Ik zie QPR als mijn thuis en ik wil hier blijven. Het is mijn doel om een definitieve transfer te verdienen", zegt de dertigjarige Kroaat, die vorig seizoen ook al op huurbasis voor QPR speelde. Dit seizoen deed hij in zes van de twaalf competitiewedstrijden van de hekkensluiter mee. (Daily Mirror)
/
Phil Neville is van mening dat het succes van vorig seizoen bij Liverpool te danken was aan slechts één man. Trainer Brendan Rodgers ligt nu onder vuur, maar de oud-voetballer vindt dat niet terecht. “Hij is nog steeds de juiste man. De doelstelling was alleen niet realistisch, na het vertrek van Luis Suárez. Zonder hem waren ze ook vorig seizoen al zevende geworden, nu staan ze waar ze eerder ook stonden”, zegt Neville. (BBC)
Wie wordt er beter van een ruildeal tussen Ander Herrera en Xherdan Shaqiri?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een bullshit. Nog een aanvaller gaat Van Gaal niet aan beginnen hoor.

Lijkt me onzin,

Herrera vind ik goed genoeg,en wat moet V Gaal met nog een aanvaller?
Beter sparen om een Topverdediger te kopen met ervaring

25 november 2014 om 21:11

Jij wel. Velen met jou ook maar van gaal niet. Is gewoon fit maar fellaini speelt...

25 november 2014 om 21:29

Fellaini heeft nog geen rede gegeven waarom Herrera zou moeten spelen. Marouane heeft al zijn wedstrijden gewoon goed gespeeld.

25 november 2014 om 22:17

Zeker weten. Helemaal mee eens, maar tegen de laagvliegers mag fellaini wat mij betreft banken en herrera spelen die brengt toch.veel.meer aan de bal

26 november 2014 om 08:06

Gaat een beetje moeilijk als Man U ook tegen laagvliegers met moeite of helemaal niet wint.

9 van de 10 stukjes van 'In de wandelgangen' gaat over Louis van Gaal.. als ik het moet geloven heeft Louis nog honderden miljoenen ergens in een laatje liggen

"nog een aanvaller" ja maar wel 1 op een positie waar die wel nodig is. Shaqiri over Valencia, Januzaj allday everyday. Denk alleen wel dat een ruil met Herrera stom is, net gehaald en moet zn waarde nog bewijzen.

25 november 2014 om 21:25

Januzaj heeft niet zomaar het legendarische nummer 11 gekregen, die jongen heeft echt wel talent. Doet zeker niet onder voor Shaqiri

25 november 2014 om 21:37

Eeehm Januzaj doet in zowat alles onder voor Shaqiri, naast inzicht wellicht, Shaqiri is nu verder en heeft ook het talent om absolute top te bereiken, ook is hij een echte winger en Januzaj niet.

25 november 2014 om 21:45

Shaqiri is geen winger.

25 november 2014 om 21:47

Januzaj heeft toch ook dat talent?
Grappig altijd dat een speler zoals hij eerst het grootste talent ter wereld was zoiets volgens de United fans en nu is 't niet meer veel. Zeg niet dat jij hier ook bij zat, maar zijn er toch altijd veel.
Ogja, die heb je bij Liverpool en Arsenal ook.

Shaqiri zou echt wat toevoegen, maar dan moet er voorin echt wat weg denk ik. Je hebt Rvp, Rooney, Falcao, Wilson, Young, Januzaj, Di Maria en Mata.. Zit dan niet echt een goede vleugelspeler bij, eigenlijk allemaal spelers die centraal moeten, behalve Di Maria natuurlijk.

25 november 2014 om 21:58

Ajaxcunian
Komaan jongen, Shaqiri is maar liefst 4 jaar ouder. Die vergelijking gaat echt niet op, Januzaj is veel getalenteerder dan Shaqiri op z'n 19.

Je gaat z'n ontwikkeling toch niet blokkeren door Shaqiri te kopen? Dat zou stom zijn.

25 november 2014 om 22:02

Belgunner,

Ik begrijp wat je bedoelt. Maar Shaqiri was op z'n 19e echt wel beter dan Januzaj.

25 november 2014 om 22:11

Shqiptarks

Daar ga ik niet mee akkoord. Januzaj heeft minder 'body" dan Shaqiri, maar hij is perfect tweevoetig, heeft veel meer inzicht etc.

25 november 2014 om 22:11

Shaqiri geen winger? Nee? Hij is dan wel in ieder geval meer winger dan Januzaj die ik zie als een nummer 10

Gooner, Januzaj is een groot talent maar nog niet klaar voor het eerste team en ik denk zelf dat Shaqiri dat wel kan zijn, Shaqiri kan prima van de flank komen en ik zie di Maria bovendien als middenvelder. Weliswaar moet er wat weg voorin, ik denk aan Rvp, di Maria naar de flank en Mata verkopen.

Ja maar jij zei dat Januzaj niet onder doet voor Shaqiri, dat is natuurlijk niet waar, en vergis je niet, toen Shaqiri 19 was, gold hij ook als een van de grootste talenten op aarde en liet hij het al zien bij Basel, het liefst zie ik Januzaj geschoven worden naar de 10 positie, dan zou hij niet met Januzaj concurreren.

25 november 2014 om 22:16

Ja, mijn excuses, ik had duidelijker moeten zijn. Nu doet hij wel onder voor Shaqiri, maar hij heeft een groter potentieel.

Januzaj heeft inderdaad zelf ook al aangegeven dat hij het liefst op 10 speelt.

25 november 2014 om 22:31

Daarom, Shaqiri brengt ook gewoon meer snelheid, kracht, explosiviteit, durf, scorend vermogen wat United heel erg mist, groter potentieel durf ik ook niet te zeggen, mits het bij ze beide gewoon geleidelijk goed gaat kunnen ze allebij de absolute top halen. Als ik zie hoe Shaqiri het doet bij Zwitserland, dan zie ik weer waarom Bayern die gast zo graag wou halen, gewoon enorme pech dat hij in een team zit met Robben, Ribery, Muller, Gotze.

Herrea niet lijkt me, maar die Shaqiri moet wel ergens spelen, fijne voetballer is dat.

25 november 2014 om 21:25

Kan die 433 gaan spelen.
Met rooney op tien en di maria op links

25 november 2014 om 21:47

Shaqiri moet ook gewoon op links eigenlijk..

Nou echt niet, Herrera is een belangrijke speler voor United. Speelt op dit moment met de U21 team van Manchester United mee, waarschijnlijk om wat wedstrijdritme te krijgen voor de wedstrijd van zaterdag. En shaqiri hebben we ook niet nodig

januzaj moet gewoon spelen, bij utd en anders uitlenen aan een topper bv juventus of zo of inter,....

waarom shaqiri van gaal je kunt toch ruilen met benatia of dante

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren