Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Routinier en peperdure back voor defensie Van Gaal

Laatste update:
/
Atlético Madrid is van plan om een vleugelspits uit de Süper Lig in huis te halen. Na het vertrek van Alessio Cerci naar AC Milan wil trainer Diego Simeone versterking op de vleugels en Bruma is degene die daarvoor moet zorgen. De twintigjarige belofte, die in 2013 van Sporting Portugal overstapte naar Galatasaray, zou in januari al naar Madrid moeten komen; Atlético wil hem huren, maar daarbij ook een optie tot koop bedingen. (AS)
/
Veli Kavlak beschikt over een aflopend contract bij Besiktas en mag in januari dus met geïnteresseerde clubs gaan praten over een overstap. Fenerbahçe heeft belangstelling en biedt de Oostenrijks international een contract met een jaarsalaris van anderhalf miljoen euro aan, maar Kavlak wil meer. De 26-jarige middenvelder weet dat hij bij een nieuw contract bij Besiktas 1,6 miljoen per seizoen kan gaan verdienen. (Fanatik)
/
Wil Louis van Gaal nu wel of niet werk maken van de terugkeer van Nemanja Vidic? De tabloids weten het ook niet meer. De ene dag wordt beweerd dat van een rentree geen sprake kan zijn, maar nu schijnt United toch weer te kijken of Vidic in januari naar Old Trafford kan komen. De 33-jarige Serviër heeft het niet naar zijn zin bij Internazionale en Roberto Mancini is bereid om hem te laten gaan. (Daily Star)
/
Naast Vidic wil Van Gaal zijn verdediging ook versterken met Seamus Coleman, de rechtsback van Everton. Hij staat echter ook in de belangstelling van Chelsea en heeft daardoor een behoorlijk prijskaartje: pas bij een bod van 32 miljoen euro kan er gesproken worden. De 26-jarige Coleman heeft nog een contract tot medio 2019, dus het is logisch dat Everton hoog in de boom gaat zitten. (Daily Star)
/
Vedran Corluka heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar de Premier League. De voormalig verdediger van Manchester City en Tottenham Hotspur speelt nu in Rusland voor Lokomotiv Moskou, maar wil in januari zijn koffers pakken en terugkeren naar Engeland. Southampton, Everton, West Ham United en Hull City schijnen belangstelling te hebben voor de 28-jarige Kroaat. (Daily Mirror)
Denk je dat Nemanja Vidic nog van meerwaarde kan zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat van Gaal werk moet maken van de transfer van Vidic, het is achterin nog steeds veels te wisselvallig. Zonde dat ze hem überhaupt lieten gaan ..

29 december 2014 om 21:16

Volgens mij wou Vidic zelf niet verlengen omdat hij nog een keer in Italie wou spelen.

29 december 2014 om 21:34

Vidic kreeg bij United alleen een eenjarige verlenging aangeboden. Bij Inter kon hij gelijk voor 3 jaar tekenen.

29 december 2014 om 21:57

Vidic heeft (als captain) het zinkende Moyes schip verlaten omdat het er toch naar uitzag dat Moyes tijd zou gaan krijgen.

Hij was overigens ook vaak geblesseerd en slecht. Ik denk niet dat Vidic terughalen een goed plan is. Hij was absolute wereldtop maar dat met name kwam door zijn fysieke spel en nu door zijn leeftijd en blessuresgeschiedenis kan hij dat niet meer brengen.

30 december 2014 om 10:53

Hij was een tijdje de beste van de wereld. Dat kwam niet door zijn fysieke spel. Hij had alles. Ik had hem nooit laten gaan.

29 december 2014 om 21:56

Hij was in zijn laatste jaar bij United al niet meer zo goed en ook bij Inter doet hij het slecht. Hij is zelfs zijn basisplaats kwijt.

Coleman zou een heel goede aankoop zijn voor United

Coleman zou een goede aankoop zijn maar niet echt nodig, want we hebben al rafael die niet echt slechter is dan hem en is jonger en heeft veel meer potentie.
Vorige seizoen was die niet zo goed maar de jaar daarvoor was hij gewoon één van de beste RB van het seizoen.
Vidic was vorige jaar niet geweldig en al op leeftijd dus hij hoeft van mij niet terug te komen hopelijk haalt van gaal godin of een Miranda

29 december 2014 om 22:00

Rafael is een topper, het is een enorme vooruitgang als hij speelt maar hij is echt van glas. Dan liever een iets minder goede die wel altijd fit is.

29 december 2014 om 22:20

Inderdaad
Maar de laatste jaar van SAF was die niet zo bleusseergevoelig volgens mij en de 2 jaar onder moyes en van gaal heeft die opeens vet veel bleussueres
Herrera ook bij bilbao was hij maar een keertje geblesserd volgens mij en bij ons al 2 keer en 1 keer ziek
Di Maria ook heb vorige jaar niet eens een keer gehoord dat die geblesseerd is of wat dan ook En bij united is die al 2/3 keer geblesseerd geraakt
Ik denk dat dit allemaal aan de medische staf ligt want het is gewoon niet normaal.
Hoeveel bleusseures hebben ook alweer deze hele seizoen gehad? 45? Kan je gewoon geen pech noemen

30 december 2014 om 08:40

Kan ook aan de trainer liggen, die traint te intensief. Frank de Boer had in zijn eerste jaar ook veel spierblessures. Daar is hij wel mee bezig geweest. Misschien moet van Gaal dat ook doen...

United moet als ze geld gaan besteden aan een verdediger een andere verdediger van Everton halen, John Stones. Hij kan ook rechtsback spelen en is een vd meest talentvolle verdedigers in de wereld. United zou dan een goede richting inslaan met Engelse verdedigende talenten, niet te vergeten dat ze ook Luke Shaw en Phil Jones hebben.

29 december 2014 om 22:25

Die Stones op RB vind ik echt niet kunnen is gewoon veel te traag voor een back.
Is ook niet gek natuurlijk want hij is een CV. Vind hem wel altijd goed spelen wanneer die centraal achterin speelt.

Haha ja tuurlijk, 32 miljoen voor Coleman...wat een grap. Rafael is gewoon een topverdediger alleen is die 9 van de 10 keer geblesseerd. Liever Clyne dan of Janmaat als hij zo goed door blijft gaan.

29 december 2014 om 21:54

Coleman is toch echt beter dan Clyne en Janmaat

29 december 2014 om 21:56

En ook veel duurder en zo goed vind ik hem echt niet.

29 december 2014 om 21:59

10 miljoen voor Clyne of Janmaat, die (nog) niet goed genoeg zijn heeft ook geen zin.

Coleman, in mijn optiek de beste rechtsback van de Premier League, die niet al bij Liverpool - Chelsea - United - City - Arsenal zit.

Dus ja, goede aankoop.

30 december 2014 om 08:43

Wat is er trouwens met die Walker gebeurd? Zit nu zelfs op de bank bij Spurs?

30 december 2014 om 18:54

Vorm dip, langdurige blessures en zou nu ongeveer terug moeten komen van die laatste blessure volgens mij.

Onnozel. Afscheid genomen van United en dan meteen weer terug? Dat werkt nuet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren